Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo3 Auto Update 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 44
  • Wyświetleń 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i o co chodzi z tymi nowymi achivmentami ?: zrobic cos na takich mapach jak: Citadel, Heretic, Longshore, Orbital, czy Legendary. Brzmi jak mapy z singla, ale jest napisane "during any ranked or social match". Nie caje ;)

Edytowane przez easye

Opublikowano

A nowe mapy maja byc za darmo, czy platne ?

I czy Legendary Map Pack bedzie w koncu do pobrania za free ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

a ch... ciekawe jak mam korwa rozjechac kogos, albo zabic z chainguna... jak korwa avalanche losuje raz na ruski rok w btb a jak juz wylosuje, to albo teammate cie zabijaja, albo sa takie lagi, ze trzeba strzelac z 10sek wyprzedzeniem... co za (pipi).

Opublikowano

Nie che mi się czytać całego ale dobrze im tak:) A tak poza tym jest jakaś szansa żeby zresetowali całkiem statystyki?

Opublikowano
  • Autor

Zer, o co ci chodzi? Masz hamburgerowe łącze, skoro ja na swojej syfiastej tepsie zrobiłem to z chaingunnem to ty tym bardziej nie powinieneś mieć z tym problemów.

Reseta całkowitego na 120% nie będzie

Opublikowano

ten cały update to jakiś żart.

Po cholerę wprowadzili usprawnienia w systemie expa skoro wcześniej zdobyty exp w danych rankingach się nie wlicza. Lepiej już gdyby po resetowali wszystko -.-'

Opublikowano
Zer, o co ci chodzi? Masz hamburgerowe łącze, skoro ja na swojej syfiastej tepsie zrobiłem to z chaingunnem to ty tym bardziej nie powinieneś mieć z tym problemów.

Reseta całkowitego na 120% nie będzie

bo widzisz ja mam hamburgerowe lacze, a nie bigosowe jak twoje... _-_

Opublikowano
  • Autor

ja mam rusko-pierogowe, bigosowe jest na wschodzie polski ;)

Opublikowano

dzieki pomocy fifola udalo mi sie zrobic splatter spree i oddballa... a pozniej grajac z bigosami i zabojadami, zrobilem 2 kille niosacych flage i chainguna... nie wspomne o drobnym detalu, ze wylaczajac fakt ze nikt nie chcial sie ustawic, to jeszcze nikt nie chcial mnie wozic warchlakiem... musialem sam podjechac, wskoczyc na dzialko i sciagac gosci... do kompletu brakuje mi tylko zabicie kolesia flaga... a to bedzie upierdliwe...

kto chce sie ustawic jutro o 24? ja moge 4 pady na raz miec podlaczone, wiec potrzeba jeszcze 12 osob, albo 3 osob z 4 padami, albo 6 osob z dwoma padami, albo 4 osob z 3 padami, albo wariacji od tego...

jak ktos chetny jutro o 24.00 robic achv w HEJLO CZY (pafeu na bank!) to niech da znac...

Fifol pierwsza achievementowa dziffka ktora ma juz calaka w hejlo... ja na drugim miejscu.