Redmitsu 971 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Jestem swiezo po ukonczeniu U2, epicka gra. Teraz bede przechodzil ja na Crushingu i takie pytanie. Jak zakupie w sklepie nieskonczona amunicje to bede mogl jej uzywac na crushingu i zaliczy mi trophy za przejscie gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 dodatki ze sklepu typu nieskonczone ammo,specjalne bronie itp mozesz uzywac tylko na poziomach trudnosci ktore poprzednio ukonczyles Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Jak wykupisz nieskończoną amunicję to będzie ci działa tylko na trzech pierwszych poziomach trudności.Żeby móc korzystać z tego na Crushingu musisz najpierw przejść grę na tym poziomie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 dzieki za szybka odpowiedz chlopaki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Coz, unikalem tego tematu by nie psuc sobie wrazenia i przyjemnosci z grania w kontynuacje U:DF. Jedynka to byla moja pierwsza gra w jaka gralem na PS3, gdyz kupilem ja wraz z konsola i dzieki niej wiedzialem, ze te prawie 2000zl wydane na maszynke tylko do grania nie zostaly zmarnowane. Po dzis pierwsza czesc uwazam za jedna z najladniejszych na PS3. Wiedzialem, ze U2 bedzie jeszcze piekniejsze i bardziej ''dopieszczone" ale nawet nie sadzilem, ze to bedzie az tak wygladac! Wszystko poczawszy od tekstur, architektury leveli, fizyki, animacji, charyzmatycznych postaci (Drake,Chloe) a skonczywszy na przepieknej muzyce zostalo dopracowane bardzo starannie. Widac, ze tworcy wlozyli duzo serca do produkcji nastepnej czesci przygod Drake'a. Moment gdy zobaczyłem piekna panorame miasta w Nepalu ze szczytu hotelu lub tez cudne krajobrazy w czasie misji w jadacym pociagu przy akompaniamencie adekwatnej do scenerii i sytuacji muzyki spowodowaly, ze znow poczulem ta radosc z grania jaka od pewnego czasu we mnie stawala sie coraz mniejsza. A takze przekonalo mnie, ze nadal warto byc graczem. Jeszcze pewnie troszke gry mi zostalo, ale juz teraz moge smialo powiedziec, ze jak dla mnie to najladniejsza produkcja na ta generacje konsol, deklasująca nawet moje ulubione Killzone 2. Smialo moge stwierdzic, ze to jest gra ktora pokazuje na co stac sprzet od Sony. Tak trzymac panowie i oby trzecia czesc byla rownie dopracowana jak ta w ktora mam przyjemnosc aktualnie grac. Gra Roku wg Kotaku! W pelni zasluzona nagroda i mam nadzieje, ze na tej sie nie skonczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 orientuje sie ktos majac dopalacz "całun" trzeba zabic 5 osób strzałami niecelowanymi by zdobyć medal jednooki i czy trzeba zrobić to długą bronią bo jak walę pistoletami to wydaje mi się że muszę zabić więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Chaotizz_ 0 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 orientuje sie ktos majac dopalacz "całun" trzeba zabic 5 osób strzałami niecelowanymi by zdobyć medal jednooki i czy trzeba zrobić to długą bronią bo jak walę pistoletami to wydaje mi się że muszę zabić więcej Żeby wbiło Ci "jednookiego" za 10k musisz zabić 5 wrogów strzałami niecelowanymi. Nie zaliczy Ci jesli zabijesz ich: - shotgunem - strzelbą pistole (dziwna nazwa, ale taka już jest ;P) - bazooką - chyba granatnikiem Natomiast zaliczy jeśli zabijesz ich: - Uzi - Ak-47 - FAL - M4 - Piostolet 1 i 2 (nie pamiętam ich nazw, te zwykłe takie...) - GAU (chyba też, pewien nie jestem) - Snajperką (co jest trudne) Więcej nie pamiętam. Najlepiej idzie Uzi na Grabieży (zarobisz 50k jak dobrze pójdzie), zawsze możesz też dobić gością ręką po uprzednim nafaszerowaniu nabojami. Też powinno zaliczyć. Popróbuj. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 (edytowane) no własnie latalem z shotgunem i strzelba pistols a jak na plac latałem z uzi to wpadło mi kilka pd rzad dzieki Edytowane 27 Stycznia 2010 przez TWISTER1981PL Cytuj Odnośnik do komentarza
jar3czek 432 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Wyszedł nowy patch, tyle że na stronie ND nie ma changeloga. Pewnie pod nowe dlc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chaotizz_ 0 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jak się okazało patch poprawia błąd synchronizacji u niektórych. Podobno musieli pewnym graczom cofnąć rangi do 1. Szczęście, że mnie to nie spotkało, bo 55lvl piechotą nie chodzi. ;P BTW. O której aktualizacja PSS, bo się nowych skinów nie mogę doczekać? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jak się okazało patch poprawia błąd synchronizacji u niektórych. Podobno musieli pewnym graczom cofnąć rangi do 1. Szczęście, że mnie to nie spotkało, bo 55lvl piechotą nie chodzi. ;P BTW. O której aktualizacja PSS, bo się nowych skinów nie mogę doczekać? Tu chodziło o inne rangi. Lvl został u każdego taki na jaki sobie zapracował Na stronie ND jest to zresztą opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 rangi wyzerowali w wlg ta mala niebieska cyferka przy lvl Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 20zł za nowe postacie to trochę drogo biorąc pod uwagę kolejne dwa dodatki. Lepiej by było gdyby można było każdą z osobna kupić za 2-5zł. Jakby nie było i tak każdy będzie miał szansę ubić Helghasta nie płacąc za dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 20zł za nowe postacie to trochę drogo biorąc pod uwagę kolejne dwa dodatki. Lepiej by było gdyby można było każdą z osobna kupić za 2-5zł. Jakby nie było i tak każdy będzie miał szansę ubić Helghasta nie płacąc za dodatek. Zorskel mi wystarczy jako główny badass. Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 nie 20 a 18 jak chcecie ubic helgasta to grajcie ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza
jar3czek 432 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jak się okazało patch poprawia błąd synchronizacji u niektórych. Podobno musieli pewnym graczom cofnąć rangi do 1. Szczęście, że mnie to nie spotkało, bo 55lvl piechotą nie chodzi. ;P lvl cofnęli do 1 tylko tym, którzy mieli problemy z wejściem do multi(jakiś błąd z synchro czy coś). I nie lvl od WLG, tylko ten ogólny. Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 mi cofneli lvl WLG miałem 30 i miałem cofniety do 1 a ogolny mam 51 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) No chodzi o to, ze skonczylem gre na Hardzie, wchodze w Bonusy i mam "klodeczke" caly czas - czy musze skonczyc gre na Crushing (jestem w polowie ), zebym mogl odblokowac/zakupic ta opcje ? Z tych cheat'ów możesz korzystać tylko na UKOŃCZONYM poziomie trudności. Emm...jest glitch, ktory pozwala uzywac Tweaks na poziomach trudnosci jeszcze nie ukonczonych. 1.Wlacz gre na poziomie, ktory chcesz grac 2.Pauza, opcje, zmien poziom na ten na ktorym juz gre skonczyles 3.Wlacz cheaty ktore chcesz 4.SAVE GAME i wyjdz do glownego menu 5.Opcje w glownym menu i zmien na poziom na ktorym chcesz grac 6.Wybierz Continue W ten sposob masz cheaty na kazdym z poziomow trudnosci. Na pewno nie dostaniesz za takie zmiany poziomu trudności pucharu za przejście. Sprawdziłem to i działa od wczoraj mam platynę. oryginał wątku znajduje się tutaj A co do samej gry- jest po prostu piękna. Przy trybie dla jednego gracza spędziłem niecałe 30 godzin, teraz czas na multi Edytowane 29 Stycznia 2010 przez ChOomik Cytuj Odnośnik do komentarza
jar3czek 432 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 I jaki jest sens takiej gry? No chyba, że komuś zależy tylko na ilości trophy, a nie satysfakcji, albo jest za cienki, żeby normalnie to zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 podałem dla ogółu, może komuś się śpieszy. Graj jak chcesz, nikt Ci przecież nie każe grać w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) Ma ktoś te skórki nowe? Fajne to? :] Czy po prostu zwyły wyciągacz kasy... Edytowane 29 Stycznia 2010 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Nowe postacie już biegają, fajnie się do nich strzela :] Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 mi sie podobają ja je mam w sumie to tylko 18 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 mi sie podobają ja je mam w sumie to tylko 18 zeta No nie wiem czy tylko. Jak dojdą dwa następne dodatki to pewnie wyjdzie z 70zł razem. Ja sobie daruję pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 mi sie podobają ale nikogo nie namawiam do kupna Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi