Posted August 27, 200816 yr Witam. Porzyczyłem kilka dni temu sc 4 no i przeszedłem arcade + główny wątek (nei pamiętam nazwy teraz). Teraz jestem na 6 poziomie towera. Mam pytanka: 1. Jak odblokować wszystkie postacie (jak widać jest pełno nieodblokowanych a nie wiem co trzeba zrobić aby odblokować) 2. Czy ktoś zna jakiś spis ciosów? (takei walenie na pałę mnie nie kręci:/)
August 27, 200816 yr 1) gamefaqs.com zwykle się przydaje w takich sytuacjach. Unlocking Characters Unlockable How to Unlock Algol Defeat him in Story Mode Amy Buy her from Create a Character for 4000 gold Angol Fear Defeat her in Story Mode Ashlotte Defeat her in Story Mode Cervantes Buy him from Create a Character for 4000 Gold Kamikirimusi Defeat her in Story Mode Lizardman Buy him from Create a Character for 4000 gold Scheherazade Defeat her in Story Mode Seong Mi-Na Buy her from Create a Character for 4000 gold Shura Defeat her in Story Mode Sophitia Buy her from Create a Character for 4000 gold Talim Buy her from Create a Character for 4000 gold The Apprentice Beat Arcade Mode with Darth Vader Yoshimitsu Buy him from Create a Character for 4000 Gold Yun-Seong Buy him from Create a Character for 4000 gold Zasalamel Buy him from Create a Character for 4000 gold 2) Spis ciosów jest w grze. Najlepiej: Training -> Start -> Move List.
August 27, 200816 yr Author wow to się nazywa szybkość wielkie dzieki. Moglbys tylko wyjasnic co np. oznacza taki skrot WP 6[A+B] w jednym z watkow ktos o tym pisal a nie wiem o jakie guziki chodzi. Nie znalazlem legendy do SC 4 taka jaka jest np do Tekkena - ogolnie pisza ludzie slowami ktorych nie rozumiem Jeszcze jedno: jak odblokowac nowe ubrania/bronie itp. Jest to tez gdzies napisane? Jeszcze raz dzieki za pomoc Edited August 27, 200816 yr by muadib83
August 27, 200816 yr http://soulcalibur.xt.pl/ -> TEKSTY -> SC4 - legenda systemowa WP to Whip (sposób trzymania broni przez Ivy). W swoim czasie wrzucę opis wszystkich postaw w grze. Itemy: http://www.gamefaqs.com/console/ps3/game/940047.html
August 27, 200816 yr Author Super;) a napoczatku sc4 wydaje sie byc takie proste. kazdy ma z 6 ciosow i tyle;p w porownaniu do vf5 czy tekkena 5:) ale widze ze tego jest troszke patrzac na legende
September 2, 200816 yr jak odblokować aprienticta na xbox360,bo twoj opis zawiera tylko opis dla ps3.Na x'e nie ma vadera a ludzie graja uczniem.
September 2, 200816 yr To Unlock The Apprentice [@U] Clear Arcade Mode as: Yoda (x360) or Darth Vader (ps3) Dosłownie: 2 minuty szukania.
October 23, 200816 yr Ja mam pytanie co do postaci, na co są 2 puste sloty, te obok Vadera w ekranie wyboru postaci ?. Czy tą sam postacie które da się jakoś odblokować ?, gram na PS3.
October 23, 200816 yr Pierwszy z lewej to The Apprentice. Spójrz na posty powyżej... Drugi zaś to Yoda, którego trzeba kupić na PS Store.
February 15, 200916 yr gra jest Region 1 czyli pal yode sciagalem CHYBA z europejskiego PSS .Napisalem "chyba" bo jak wchodze na EUpsstore to przy Yoda jest ten czerowny znaczek co rowna sie z tym ze go sciagalem , nie wiem czy jak sie kupi cos np z USstore to ten znaczek bedzie na kazdym psstore
February 15, 200916 yr Ale Region 1 to jest chyba NTSC. Mam 3 gry z Region 1 i to na pewno nie są wersje PAL.
February 15, 200916 yr aha :F wiec chyba wszystko wiadomo, wystarczylo looknac na google , sorry za bezmozgie pytanie no i dzieki za odpowiedz Edited February 15, 200916 yr by smallv86