Tori 12 Opublikowano 9 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Akurat ten adicolor jest wypaśny, ale to nie zmienia faktu, że dwa dupowłazy mamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Ej jaki tede, jakie PLNY? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Tede to piosenkarz hiphopowy, a "PLNY" to polskie złotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Tede to piosenkarz hiphopowy, a "PLNY" to polskie złotówki. Nie hiphopowy ty ciemnoto! Tede się pojawił na forum, a Wy mu słodzicie, nie wstyd Wam dupowłazy? O to mi chodzi, kogo ma na mysli Mateusz c'nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 eh bartuch,to ciuchy takie. http://www.plny.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 (edytowane) i żeby nie było że nie mam ryja http://img235.imageshack.us/my.php?image=dsc00141xb0.jpg Edytowane 11 Października 2008 przez ChOomik Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 11 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Myślałem,że dorosły facet, a tu małolat. Nie podoba mi się i koszulka i spodnie. Spodnie niczym chłopaki z dyski, a koszulka taka nie bardzo. Nie założyłbym tego, ale jak bym miał wybierac, spodnie czy t-shirt to z dwojga złego wziąłbym koszulkę, bo to, co masz na (pipi)e to porażka. BTW. coś słabo zajechany i dek i kółka, traki nie mają żadnego śladu, żeby w ogóle na jakimś murku były, to samo tyczy się blatu. Przyznaj, kupiłeś deka na podryw? Dek elementa za 250zł, no no, ja zawsze kupowałem tańsze Enjoia. Do tej pory wożę w bagażniku dobrze skompletowany dek, bo czasem mnie nachodzi na parkingu zrobić variala i schować deka na najbliższy miesiąc tam, gdzie jego miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 (edytowane) hehe, troche mnie rozbawiles kółka nie są takie brudne bo caly czas lał u mnie deszcz a ze jezdzic sie chcialo to p(pipi)lem po dywanie no czlowieku- nowa deska, dlatego jeszcze nie dojechana. Poza tym jesli chodzi czy o cos potrafie to tylko kickflipa, varial i shove-ita , bez zadnych grindów i udziwnien. a co do zdania o ubiorze to sie czepiac nie bede ;] o to przeciez mi chodzilo btw. spodnie kupione w skateshopie ;] Edytowane 11 Października 2008 przez ChOomik Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 11 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Skateshop, czy targowisko, akurat w tym wypadku i tak jest fail Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Longsleeve fajny, ale byłby lepszy gdyby miał tylko tego pika. Spodnie bazar ;] a i buty se wreszcie zakup. Powiedz rodzince żeby ci wysłali z juesej. Cytuj Odnośnik do komentarza
hdx 86 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Oj Tori nie pisz jaki jesteś elo bo... Screenshot or it didn't happen. Kolega może zaczyna, a Ty musisz mu od razu nawrzucać. Za deck dał 250zł, ale to jego sprawa. Ma pieniądze więc go stać i chyba z tego powodu nie musi kupować tańszych. A to, że fotka robiona w klatce, a nie akcji to również jego sprawa. Ja sam gó.wno umiem na desce, ale się z tym nie kryję i wiele osób wie, że śmigam. Wiem też, iż nie skończę ze sk8boardingiem prędko bo sprawia mi to dużą przyjemność, nawet najgłupsze ollie na flat'cie. A apropo ubioru ChOomika, nie moje klimaty. Nie preferuję workowatych ciuchów. Jedynie podoba mi się longsleeve, sam czasem noszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Tori coś tam smigał, były zdjęcia i gify. Dzięki niemu nauczylem się shove-it'a bo w lol-u był tutorial. Dzięki Ci za to Mateuszu :* Wiem też, iż nie skończę ze sk8boardingiem prędko bo sprawia mi to dużą przyjemność, nawet najgłupsze ollie na flat'cie. O to to to, kurwa! Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 12 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 No jeździłem jakieś 6 lat, teraz nie śmigam ze względu na pracę i treningi, ale klimat mnie trzyma, wożę od 1,5 roku w bagażniku zawsze deka i często jak na parkingu gdzieś zatrzymuję się na szluga, to powymiatam 15 minut, żeby zasilić trochę tej brakującej energii. Też twierdziłem, że z tym nie skończe, ale w pewnym wieku naprawdę czas bywa upierdliwy, a wiodomo, że na dek zawsze 2 godziny dziennie nie wystarczyły. Ale jak widzicie zajawka trzyma i na bierząco sprawdzam nowe filmiki na necie i oczywiście w empikach zawsze zahaczę o Info (przez rok mnie sponsorowali ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 nie, cos Ty xD figaro - moz ei bez sensu, ale tak sie juz przyjelo i tka mam w zwyczaju... CZasem mozna wypromowac muzyke (haha xD) albo u kogos innego zoabczyc nowy krazek He? Nigdy się nie wypowiadalem w tym temacie %) Cytuj Odnośnik do komentarza
hdx 86 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Tori, doceniam. Fajnie, że byłeś [lub jesteś] w tym dobry, bo w sumie nie sponsoruje się byle kogo. Ale nie ma co gadać na kogoś, że jest pozerem. Jakby tak każdy reagował to dzisiaj nie byłoby wielu prosów. Po prostu po pewnym czasie człowiek sam sobie zdaje sprawę, że śmiganie na desce to nie tylko lans, ale także cała otoczka, klimat czy ogólnie zajawka. Jest gdzieś na forum temat o skateboardingu? A teraz wracamy do -:Pokaż jak się nosisz:- Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 (nieaktualna, ale fajna fota) Strasznie choruje na koszulki z oldschoolowym logiem adaska a nie potrafie sie doszukc... Zazdroszcze Ci jej A ja tak swoja droga w tym sezonie wklrecilem sie w pulowery Dajcie wiare albo i nie ale wyzbylem sie wszystkich bluz jakie mialem i nosze teraz tylko je! Przy weeakendzie postaram sie pierdyknac kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 wracajac o 3.00 z imprezy [poza 'wstawiona mocno' ] h&m hat house tee j&j leather jacket house jeans diverse shoes [nieszczesne] soundtrack : Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Dokleiłeś sobie brodę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 nie, zapuściłem poprostu dziewczyny narzekaja, ale co tam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 24 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Dokleiłeś sobie brodę? o to samo chciałem zapytać xD Przypomniał mi się odcinek świata wg. bundych jak ten młody miał lekkie owłosienie i chodząc dumny po domu każdy go pytał czy się błotem nie umazał xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Tori nie psuj zabawy <hehe> Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Banny, bez Ci lepiej, zgol penera! Cytuj Odnośnik do komentarza
Doneth 3 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 wracajac o 3.00 z imprezy [poza 'wstawiona mocno' ] h&m hat house tee j&j leather jacket house jeans diverse shoes [nieszczesne] soundtrack : Hollywood czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi