Opublikowano 16 sierpnia 201212 l dobra figlarz wyglądam bardziej jak gej czy hipster? tak chodze na codzień tylko koszulki czasem zmieniam, nie znam sie modzie jestem cebulakiem.
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l Z racji ze nudzilo mi sie czekanie na przebierającą sie dziewczyne, zrobilem sobie fotke ;o Ps: figlarz to (pipi). Edytowane 17 sierpnia 201212 l przez Redmitsu
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l Nie ma nic za darmo, przyznaj się, że chcesz za loda te spodnie kupić
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l Nigdy nie zrozumiem fenomenu chodzenia w popsutych spodniach. Jak taki szuszwol
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l Ludziom da się wcisnąć wszystko. Gdybym rozdarł spodnie to bym je wyrzucił, a niektórzy potrafią za takie coś zapłacić
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l Nie zaplacilem za nie. Podarly mi sie same ale dalej czasem lubie w nich wyskoczyc. Pozatym teraz jest moda vintage wiec wszyscy mysla ze one takie sa z fabryki.