Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 469,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No u mnie w podobnych koleżanki się przechadzają.

Opublikowano

http://allegro.pl/item484378845_buty_nike_..._5_us_45_5.html

Męskie buty sportowe NIKE.

Wykonane z wysokogatunkowej skóry naturalnej. Modne zapięcie na trzy rzepy,solidne i bardzo wygodne.Podeszwa wykonana z antypoślizgowej gumy.Model inspirowany obuwiem tenisowym z lat 70-tych.

Nigdy mi się buty na rzepy nie podobały, ale te wpadły w oko :) Wiem, że laski też chodzą w takich, tyle, że w białych. Jeszcze nie spotkałem tego modelu w kolorze czarnym na kobiecych stopach.

Opublikowano

Fajny zwykły sweter, propsy ale za drogi.

Opublikowano
  • Autor

Jakiś powyciągany ten sweter, skąd masz pewność, czy nie jest z ciucholandu? ;)

Opublikowano

łu, dobra szmata. gdybym gdzieś taką w sklepie zobaczył to kupuję bez przeliczania kasy. jak wyglądają koszta zamawiania z tego yesstyle.com?

20 dolarów , ale to paczka świąteczna , więc tam jeszcze inne rzeczy (czapka dla brata przyrodniego etc)

Tori , sweter powyciągany jest ,bo taki ma być właśnie.. Ja osatnio jak Cobain wyglądam (zarost , sweter domowy wyglądający jak z lumpa) więc wszystko gra. Poza tym wąskie spodnie mam do inego (z materiału) to będzie pasował.

Opublikowano

Z Azji mozna duzo fajniejsze rzeczy w lepszych cenach wyrwac. Ten sweter wlasnie taki Cobainowy za bardzo jest.

Opublikowano

Jasne ,że można , ale jak podobał mi się golf za 30 dolarów to okazało się ,że problem jest z rozmiarem. Tam te rzeczy to robione pod nich są , ja jeszcze czasem coś znajdę dla siebie , ale taki Bartezoo 192cm już wątpie. Podobnie z butami. Kilka naprawdę fajnych par widziałem , ale nie ma mojego rozmariu (45).

Opublikowano

No procent wysokich/grubych ludzi w azji jest bardzo niski takze jak sie jest ponad wymiarowym to troche trudno :) A buty przez net kupywac to niezly hardcore.

Opublikowano

Nie do końca. Na tej stronie rozmiar podawany jest w milimetrach (ja mam 290) , więc mały jest procent prawdpodobieństwa ,że trafi się but za mały albo za duży.

Opublikowano

No niby tak ale ja jakos wole miec konkretny but na nodze nim go kupie. Drogich bym nie ryzykowal ale jakies fajne tansze to jasne.

Opublikowano

Czasem też jest róznie z rozmiarówką, sugerujac sie tylko wkładka mozemy ladnie wtopic, gdyz niektóre butki są ciasne, inne maja wiecej miejsca i z powodzeniem mozna wziąść mniejsze o rozmiar (tak mialem z moimi Ś.P. emerica tope :( )

Opublikowano

Najgorsze w takich butach jest to, ze sa strasznie sztywne, mnie to strasznie meczy.

Opublikowano

Mówicie co chcecie ale ja lubię takie buty.

Opublikowano
...fajne butki...troche niepotrzebna ta wyszywana krata, ale ogolnie ok...

Mnie też się aż tak bardzo nie podobała, ale i tak spodnie ją prawie całkowicie zakrywają więc lajcik ;)

Opublikowano

Ja mam podobne, tylko bez tych bajerów wyszywanych. Bardzo ciepłe są, na zimę idealne :) Polecam taki typ.

Opublikowano

ja mam też coś w tym stylu, noszę je do mojego "hippisowego" gimmicku :)

Edytowane przez Siara_iwj

Opublikowano

zamierzam nabyc:

http://www.holahola.pl/?pid=695&gr=1&sm=4

lecz wszystko cholera poszly, kiedy jest jakas dostawa ? jak z czasem realizacji zamowienia i co najwazniejsza jakosc koszulki i nadruku ? warte tych 44 pln ?