Opublikowano 29 grudnia 200816 l snieg w pelnym sloncu niezle daje po oczach i okulary przeciwsloneczne sa jak najbardziej wskazane u kno' powiedz mi kiedy mielismy w polsce taki snieg zeby razil po oczach? ja rozumiem alpy ale nie tu, pozaty okulary zima = debil Jestes niemądry, w zimie przez mroz powietrze jest czystsze, i jak juz wyjdzie slonce, to nawet bez sniegu potrafi tak walic po oczach, ze sie nie da wytrzymac. W takim warunkach ciezko jest proawdzic samochod bez okularow przeciwslonecznych. nie no wiesz jak chcesz nosic to nos ale jak cie w nich zobacze gdzies zima to pomysle ze jestes debil jeszcze mnie nigdy snieg tak nie razil zebym musial okluary zakladac ale widac to pokolenie jakies delikatniejsze jest
Opublikowano 29 grudnia 200816 l Roznica wieku miedzy nami nie wskazuje na to, ze zaliczamy sie do innych pokolen;) No i git, poki nie bedziesz tego uzewnetrzniac werbalnie, albo co gorzej niewerbalnie, to wszystko jest w porzadku, bo przeciez mozesz sobie myslec, co Ci sie podoba :-)
Opublikowano 30 grudnia 200816 l widziałem podobne ale bez tego paska białego i czarno-białe, świetna sprawa, oldskul ;]
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Troche nie rozumiem np. Ciebie Maciek najpierw jedziesz tamte okulary, a teraz że fajna bluza bo oldskul.
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Mam ochote kupić w niedalekiej przyszłości kilka rzeczy. Chcicałbym Ray-bany albo okulary toma forda takie okrągłe ((pipi) tylko ile one kosztują , pół wypłaty :cierpienie: ) , trampki converse , muszkę comme des garcons albo fular (foulard). Do tego na wiosnę garnitur Ossoliński dla Bytom na obronę pracy ;] Tak poza tym wszystko ok.
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Troche nie rozumiem np. Ciebie Maciek najpierw jedziesz tamte okulary, a teraz że fajna bluza bo oldskul. w którym miejscy jadę tamte okulary? wyśmiewam jedynie pomysł chodzenia w okularach przeciwsłonecznych w zimie, totalna głupota imo. poza tym co ma jedno z drugim wspólnego? kamaz, najeżdżam jedynie na wasze buty, to już nie jest kwestia własnego gustu ale całkowitego jego braku ;]
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Macienko, ale o gustach sie nie dyskutuje :-) A i niestety wyrocznią nie jestes, nie raczej nikt nie bedzie sie liczyl z tym, ze mowisz ze ktos gustu nie ma, a Ty w swoim mniemaniu go posiadasz :-)
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Ale słońce wali także i w zime to raz, dwa kto powiedział, że będzie je teraz nosił może je kupi i poczekają do wakacji. xD Nabyłem wczoraj obie za 49zł oraz fajną koszule z długimi rękawami w kratke za 39,90 a kosztowała 89 w smogu i long sleeva z house za 34. Taki jestem gimber i biegacz po wyprzedażach. Edytowane 30 grudnia 200816 l przez _Be_
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Macienko, ale o gustach sie nie dyskutuje :-) A i niestety wyrocznią nie jestes, nie raczej nikt nie bedzie sie liczyl z tym, ze mowisz ze ktos gustu nie ma, a Ty w swoim mniemaniu go posiadasz :-) spoko, tyle że nie tylko ja uważam te "buty" za pomyłkę, tu udziela się może z 5-6 osób, pokaż te buty na szerszym forum ;] no ale racja, o gustach się nie dyskutuje ;]
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Ale chyba po to jest ten grupowiec żeby gadać o gustach c'nie. Hejtowa i propsować można do woli, tylko jak ktoś przegina z hejtem to nie pokaże coś co on uważa za gustowne i wtedy zobaczymy.
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Bartoszu/Bartłomieju - świetnie te koszulki Etnies'a. Sam bym jakąś wyhaczył, ale brak funduszy. Odkładam na spodnie. W ogóle jak ktoś chce wyku.rwiste rurki to polecam firmę Kr3w. W Polsce co prawda nie dostaniemy, ale za granicą bez przeszkód. Za(pipi)ista jakość i styl. Napaliłem się na nie, ale póki co brak ok 200zł żeby sprowadzić (same dżinsy to ok 50$, ale przesyłka ok 18$ ).
Opublikowano 30 grudnia 200816 l tez nabylem ta koszulke etnies co bartezo (ta z zoltoczerwonym napisem) tez za 49 zlotych. byla genialna koszulka dc ale (pipi)a rozmiar M ;/ oprocz tego za ta same cene koszule w reserved. a okularki to zakup przyszlosciowy, ale tez nie do konca. bo w koncu pewnie spadnie snieg a duzo jeszcze samochodem, wiec sie przydadza.
Opublikowano 31 grudnia 200816 l wyku,rwi,sty ; ] wczoraj kupilem wkoncu tez sobie cardigan, h&m i kurtke zimowa smog za 39.90
Opublikowano 31 grudnia 200816 l o juz dawno nie widzialem nic dobrego w tym grupowcu az do teraz naprawde niezly
Opublikowano 31 grudnia 200816 l A najlepsze w nim to, ze dam za niego ~150zl Jak dobrze pojdzie to za 2 tyg real foto zrobie :-)
Opublikowano 31 grudnia 200816 l A najlepsze w nim to, ze dam za niego ~150zl Jak dobrze pojdzie to za 2 tyg real foto zrobie :-) a nic nie napsiales, ze mozesz zalatwic taki ;<<