Opublikowano 12 stycznia 200916 l Może i zostanę uznany za dziwnego, ale te donatello są ostro zaa(pipi)iste
Opublikowano 13 stycznia 200916 l nie afy sa brzydkie <ha ha> Powiedział ten co mu sie podobają :potter:
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Bez kitu, juz wole infraredy, choc generalnie nie przepadam za Air Maxami.
Opublikowano 15 stycznia 200916 l http://allegro.pl/item524938529_abercrombi...kurtka_r_l.html jak opierd0le totolizator sportowy to sobie kupie
Opublikowano 15 stycznia 200916 l Na allegro duzo fake'ow. No i zeszloroczna linia, z futerkami i tandetnymi logo abercrombie na klacie, jakos tak zakotwiczylo mi sie, ze ta firma jest droga, i na pewno nie warta swojej ceny :-)
Opublikowano 15 stycznia 200916 l no faktycznie, z fejkami to, to bedzie zawsze.. ale ta linia z futrem i wy(pipi)anym logiem na pol klaty faktycznie bez szalu.. za to ta kurtałka mi sie fciól podoba i chyba ja wezme jak mi sie uda zlicytowac ;p
Opublikowano 15 stycznia 200916 l Co do tej kurtki, to jestem ciekaw, jak sie ten material prezentuje w realu, w dotyku. A ja wciaz czekam na moj elo plaszczyk, can't wait! : D
Opublikowano 16 stycznia 200916 l przymierzalem dzisiaj czarna koszule w vistul'i ale juz braklo mi $$$ ale byla kozacka
Opublikowano 17 stycznia 200916 l Neat and nice. -------------------------------------- Taka kurtke zamierzam zamowic. Edytowane 18 stycznia 200916 l przez Yaxa
Opublikowano 18 stycznia 200916 l na dniach biore sobie ta bluze; http://allegro.pl/item522356808_new_bluza_..._rozmiar_l.html a pod koniec tyg jade do Fashion house w jaworznie, moze jakies ciekawe spodnie upoluje. interesowaly by mnie jakies levisy lub ewentualnie warnglery, ale jak znajde cos innego rownie ciekawego to nie pogardze
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Taka kurtke zamierzam zamowic. mendrek ma prawie taka samą (na tej focie z shotgunem o ile sie nie myle) XD
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Taka kurtke zamierzam zamowic. mendrek ma prawie taka samą (na tej focie z shotgunem o ile sie nie myle) XD Zapodaj fote, nie moze byc zeby ktos mial taka sama fail dude
Opublikowano 18 stycznia 200916 l klasyk ;] skóra fajna Yaxa, jak bede miał szmelc to bym sobie wziął też brązową, bo czarna już mam (jedna z najlepszych rzeczy, które w zyciu kupiłem;) )