Gość _Be_ Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Oł szit fak, "sportowiec" Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 (edytowane) Na sportowo nosimy się na sali, tudzież boisku. Nie straszmy ludzi Edytowane 8 Marca 2009 przez tomsecret1993 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 no chyba, ze nie dresy tylko SPODNIE DRESOWE ale to to samo prawie Ja to bym takie dresy założyła jak bym szła do piwnicy naprawiać rower! Nie mów, że po ulicy w nich chodzisz, bo nie uwierzę ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 no chyba, ze nie dresy tylko SPODNIE DRESOWE ale to to samo prawie Banny chodzilo mi o to, ze dla mnie absurdem jest juz samo dawanie 209 zl za dresy, nie wazne czy Prosto, czy Stopro, czy jakiekolwiek inne ) http://www.allegro.pl/item567156056_mon_bu..._0_zl_r_43.html czaje się na coś podobnego, lepiej, byłoby sznurowane ogólem białe/czarne smukłe buciki, bez udziwnień, z płaską podeszwa ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 granatowe dresy kupiłem, 32,90 Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 no chyba, ze nie dresy tylko SPODNIE DRESOWE ale to to samo prawie Banny chodzilo mi o to, ze dla mnie absurdem jest juz samo dawanie 209 zl za dresy, nie wazne czy Prosto, czy Stopro, czy jakiekolwiek inne ) http://www.allegro.pl/item567156056_mon_bu..._0_zl_r_43.html czaje się na coś podobnego, lepiej, byłoby sznurowane ogólem białe/czarne smukłe buciki, bez udziwnień, z płaską podeszwa ;] Model dobry, ale mnie całkowicie białe buty nie przekonuję. Sam jestem pedant i każde zabrudzenie by mnie denerwowało. Ale biała od boku podeszwa to dla mnie podstawa dobrych buciszy. Rzuca się w oczy, dobrze wygląda a łatwo wyczyścić. A obecnie myślę o tych dziadach: http://allegro.pl/item567492567_adidas_sup...zja_roz_42.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 superstar kozak, ale te akurat brzydkie strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 oj, no te slabe, chyba, ze jestes fanbojem bullsow Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Raczej fanbojem zestawu paski czerwono-czarne. A właśnie na Superstary się w tym roku uparłem. PS: A co do Red Bullsów, to nie zapomnę mojej czapeczki z daszkiem z ich logo, którą miałem za bachora. Kochałem ją za tego byka. Ale zgubiłem na pewnych wakacjach i nawet oczoj3bna dżokejka Borusidortmund mi tej straty nie zrekompensowała ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Raczej fanbojem zestawu paski czerwono-czarne. A właśnie na Superstary się w tym roku uparłem. PS: A co do Red Bullsów, to nie zapomnę mojej czapeczki z daszkiem z ich logo, którą miałem za bachora. Kochałem ją za tego byka. Ale zgubiłem na pewnych wakacjach i nawet oczoj3bna dżokejka Borusidortmund mi tej straty nie zrekompensowała ;( true te czapeczki byly modny za jordana kazdy taka mial Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Takie trochę śmieszne te buciwa. Za prawie 200 stówki, to można wyrwać coś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Na przykład modne w tym sezonie kalosze. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Kalosze? Wellingtony - to brzmi dumnie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Dzisiaj kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 bez lyzwy by ladniej wygladaly. Sa oklepane, ale nie chce hejtowac, bo moim zdaniem niezle sie prezentuja:) A ja dzis odebralem: Hrhr Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) Dużo ludzi widuję ostatnio w takich(w sensie - w tym stylu) kapeluszach, no ale dobry jest. Tyle że krata, więc chyba do wszystkiego nie ubierzesz(ale ja tam kapeluszy nie noszę, więc nie wiem). Edytowane 9 Marca 2009 przez Khadgar Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 z calym szacunkiem, mi nie podchodzi - jesli chodiz o kapelsuze, wole klasyke Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Kupilem po pijaku na allegro Myslalem, ze bedzie gorzej, od czasu do czasu sie na imprezke zalozy. A i tak musze kupic Goorin Bros'a <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) Szukalem czegos kremowego/piaskowego, ogolnie jasnego, ale w koncu chyba kupie te kurtalke xD Uwaga, na zdjeciu nie ja ! Edytowane 9 Marca 2009 przez Sztajniec Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Jestem na nie, definitywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 rozbawilo mnie to zdjecie, wygladasz jak ciapa : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Dzisiaj kupiłem Nosisz damskie buty? @Sztajniec: sie kur.wa na jakimś bananie jukendensowym wzorujesz Jakby ta kurtka nie miała fensi czerwonego wzorka- pomyślałbym, że to najzwyklejsza robolska szmata. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Kubaa, ale to nie on. I to nie sa damskie buty, predzej unisexy Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 no chyba, ze nie dresy tylko SPODNIE DRESOWE ale to to samo prawie Ja to bym takie dresy założyła jak bym szła do piwnicy naprawiać rower! Nie mów, że po ulicy w nich chodzisz, bo nie uwierzę ^_^ E tam gadasz ;p. Ja mam dresy szare (takie: http://www.skate-europe.com/details/58346-...el_polska.html) i jakiś zielony top do tego plus białe buty i nie jest źle ;] Fakt, że nie chodzę tak często, ale się zdarza bo bardzo wygodny strój. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Te szare są jeszcze w miarę, ale te na obrazku powyżej fatalne Ale to moje zdanie, nie każdy musi je podzielać. Najkacze są super! Sztajniec, nie kupuj tej kurtki, nie bierz przykładu z kolegi ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi