Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 495,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

fajna, ale wolałbym sobie sam coś takiego zrobić niż popylać w koszulce Wielkie Joł Warszafski Deszcz :D

Opublikowano
fajna, ale wolałbym sobie sam coś takiego zrobić niż popylać w koszulce Wielkie Joł Warszafski Deszcz :D

Daj zarobic tedzikowi bo na gibony nie bedzie mial, czasem mam takie akcje ze patrze za okno a tam deszcz pada i z chmury leci deszcz, jo.

IMO bluzalka fajna!

Opublikowano
Wczoraj se kupilem taka koszule w mustangu

moto0350.jpg

moto0351.jpg

Fajna cnie?

zwykly workshirt za 50 zl

Opublikowano

Spodzienki fajne, tak samo tiszert Disi, natomiast koszulka number 3 juz mi nie lezy jakos ;]

Opublikowano
  • Autor

Raiga, tszert fajny. Wujka pierwszy tiszer-zaebisty. Z kolei tego drugiego mogłeś nie pokazywać, to byś u nas zaplusował...

Tommo, zwykła czarna koszula... jeśli nie kupiłeś jej w promocji, tylko dałeś zarobić mustangowi, to żeś but ;/

Opublikowano

Niektórzy lubią proste koszule bez napisów "I'm sexi" izłotych wstawek. Kupienie prostej koszuli bez nacięć, otarć, kolorowych napisów z dupy graniczy z cudem (chyba, ze kupujesz u wojasa, albo Vistuli, ale z kolei te koszule są do garniturów, a nie jeansów), wiec gratulacje dla niego.

Edytowane przez gekon

Opublikowano
Niektórzy lubią proste koszule bez napisów "I'm sexi" izłotych wstawek. Kupienie prostej koszuli bez nacięć, otarć, kolorowych napisów z dupy graniczy z cudem (chyba, ze kupujesz u wojasa, albo Vistuli, ale z kolei te koszule są do garniturów, a nie jeansów), wiec gratulacje dla niego.

W wojasie to w ogóle kupić ciężko jakąś koszulę, bo to sklep z butami.

A w vistuli można dostać wszelkie ciuchy, i eleganckie, i takie na codzień.

Opublikowano
W wojasie to w ogóle kupić ciężko jakąś koszulę, bo to sklep z butami.

Prawda, ale u mnie w galerii sprzedają też koszule i krawaty.

A w vistuli można dostać wszelkie ciuchy, i eleganckie, i takie na codzień.

U mnie w galerii sprzedają wyłącznie eleganckie ciuchy bez napisów.

Edytowane przez gekon

Opublikowano
Wujka pierwszy tiszer-zaebisty.

Co w nim jest takiego zaebistego ? Przecież to zwykła czarna szmata z logiem firmy. Nothing special.

Opublikowano
Raiga, tszert fajny. Wujka pierwszy tiszer-zaebisty. Z kolei tego drugiego mogłeś nie pokazywać, to byś u nas zaplusował...

Czy ty naprawde juz do konca straciles rozeznanie i przyjales alter-ego forumowego znawcy mody? o_O Wrzucilem co kupilem a twoja opinie jak i innych wypowiadajacych sie delikatnie mowiac zlewam.

Opublikowano
  • Autor

Gdybyś zlewał, to byś nie ryczał, tak jak w tym poście powyżej.

Opublikowano

Ja pociagne mysl dalej i powiem, ze pewnie nawet by tu tego nie wrzucal. Bo niby na chu.j nam to widziec.

Wrzucasz zdjecie ubran to chyba chcesz zeby to skomentowac, a ze nie nie kazdy pochwali sposob na ktory wydales ciezko zarobione pieniadze to niczyj problem. Wiadomo, boli.

Opublikowano
Ja pociagne mysl dalej i powiem, ze pewnie nawet by tu tego nie wrzucal. Bo niby na chu.j nam to widziec.

Zeby niezbyt rozgarniety user z murzynem w avatarze mial zagadke? Super jestescie chlopaki, tori-jama jest jak jacykow, przebiera w forumowych fotkach i ocenia niczym o 17 w TVNie, czesc slawy zagarnia dla siebie forumowy nigga rozkminiajac zamiary userow wrzucajacych foty swoich fatalaszkow, spoko spoko.

Opublikowano
  • Autor

Wciąż Ci serce krwawi po koszu od Słoika?

Opublikowano
Wciąż Ci serce krwawi po koszu od Słoika?

2 razy probowalem sie ciac tepa zyletka i na suchej galezi wieszac, nie moglbys sie za jakas laske podszyc i zagadac przez gg? ;/ EOT.

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

itsnotoveryet.jpg

Dzisiaj nabylem fajne slipko-bokserko-spodenki. Takie ze i poplywasz i pochodzisz po miescie. Mam juz takich z 5 ale co tam. Fajny ciuszek.

Edytowane przez komar737

Opublikowano

Jak na niecałe 4 dyszki to naprawdę bardzo dobra. Na bazie Fruit of the loom, ogółem mogę polecić z czystym sumieniem.