Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

Nie mówię, że mi się podoba. Akurat branie tej za 200 to głupota, ale flanelki są i były okej.

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 495,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jakie okulary ? Kiedyś Olszmitz dawał jedną stronkę, miałem brac jedne, ale jeszcze się chyba rozejrze. Strony z okularami? Ciekawe firmy? Wskazówki?

Opublikowano

http://www.arctica.pl/p119/s-115-safari

takie kupilem sobie dzisiaj. te vansy, podrobki wayfarerow co mam jednak nie maja zadnych filtrow itd wiec sa bardziej dla lansu i uzupelnienia fita. te maja dobre szkla i sa praktyczniejsze.

Ölschmitz, jesli już masz te okularki w rękach to proszę o opinię jak się sprawują bo zastanawiam się nad podobnym modelem. dzieki ;)

Opublikowano

sa zaje.biste. swietne wykonanie, trwale, szybki sie latwo czyszcza dolaczona szmatka. od kiedy je kupilem tylko raz mocno swiecilo i komfort uzywania bardzo wysoki, oczy odpoczywaja. polecam.

Opublikowano

No, a jak to jest z rozmiarem jak się zamawia przez neta?

Opublikowano

jak masz jakis niewymiarowy leb to sie martw, na mnie idealnie pasuja.

zreszta te zauszniki czy jak to sie mowi wyginaja sie w obie strony wiec chyba dopasujesz.

Opublikowano

No to kul

A ja chciałbym polecić od siebie firmę Oxide, znana czy też nie, nie wiem. W mojej galerii mają stoisko obok reserved i h&m. Niektóre ciuchy mają przesympatyczne. Zwłaszcza spodnie i swetry, a i marynarki sportowe bardzo ładne. Ale ja nie o tym. Jakość materiałów to szok. To zupełnie coś innego jak sweterki z hamu i reserved, cienkie jak skóra mojej 90 letniej babki.

Opublikowano

sa zaje.biste. swietne wykonanie, trwale, szybki sie latwo czyszcza dolaczona szmatka. od kiedy je kupilem tylko raz mocno swiecilo i komfort uzywania bardzo wysoki, oczy odpoczywaja. polecam.

A wez mi jeszcze powiedz skad zamawiałeś. Z allegro czy z tej stronki? Bo nigdzie nie widzę opcji kup, a napaliłem sie te

http://www.arctica.pl/p122/s-113-safari

Opublikowano

jak bedziesz zamawial to sie odezwij na pm to ci dam kod rabatowy 10 peso, czyli praktycznie przesylka gratis ;)

Opublikowano

jeżeli gekon nie weźmie albo masz tego więcej to chętnie przygarnę bo też łykam z tej stronki w ;)

Opublikowano

Zamawiam je.

Jak ja dostane kodzik rabatowy to dam znać i Ci wtedy erix odstąpię

Opublikowano

ten zespół miałby świetne koszulki jakby nie było ich nazwy nadrukowanej, tak to psuje cala magie tych koszulek

Tylko nieliczni wiedziliby o so chozi :ninja:

Opublikowano

Nie obchodzi mnie to tak naprawdę. Ważne, że się w niej zakochałem i muszę ją mieć :rolleyes:

Opublikowano

trzeba przyznać że ptaki na okładce płyty i koszulce

rozpier,dalają wszechświat!
Opublikowano

Nigdy nie miałem okularów droższych niż 50 złotych:)

A same okulary mega lekkie i wygodne. Konfort noszenia 10/10. Jutro sprawdze jak na słoncu się sprawa ma. Ty Olszmitz ktore wziałeś?