Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

No tak, garnitur na dwa guziki z Zary z czego ieden musi byc nie zapiety a w takim wypadku wygladas jak idiota. Kup normalny garnitur - jesli to ma byc jednorazowka to idz do jakiegos no name'u a jak ma dluzej to bytom i prochnik sa jak najbardziej ok.

Pytac sie o garnitur w tym dziale gdzie ludie kupuja kolorowe trampki, damsoie koszule i spodnie rurki to jakies nieporozumienie.

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 495,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Czarne spodnie z Roy'a, koszula z dlugim rekawem z Top Secret, czarny zapinany zamkiem na calej dlugosci prosty sweter z Carry, czarna prosta kurtka z Roya, czarne buty Ecco.

Mam wklejac jpegi normalnie wygladajacego czlowieka ?

update: chociaz zeby sie nie wyrozniac to dam proper opis czyli uzupelniam swoj fitowy profilek:

bokserki Atlantic

Skarpety z Wojasa

Zegarek Tissot srebrny

oprawki okularow Brendel, szkielka Carl Zeiss

soundtrack na dzien dzisiejszy - Sonic Adventure Project - Exergonic

Mam tez myszke Logitecha laserowa i bez kabla.

Edytowane przez Yacek

Opublikowano

Panowie ten garniaczek ma mi trochę posłużyć, ale równocześnie nie chciałbym w nim wyglądać jak mój dziadek dlatego myślałem o Zarze. Na pewno nosiłbym go częściej niż raz na rok:) Przejdę się niedługo po sklepach, ale nie chciałbym też wydać na to więcej niż 500 zł.

Opublikowano

Wklejaj...chce się pośmiać.

To wlaz sobie na strony i trac czas na kopiowanie obrazkow. Ja nie mam potrzeby robienia fotek swoim wieszakom bo kupuje szmaty dla siebie a nie forumka. Tutaj srednia wieku jest powyzej 20 lat a sa wklejane albo buty Gustlika, w ktorych wystepowal w czterech pancernych albo trampki, w ktorych podstawowka cwiczy na WueFie. Tak troche srednio moim zdaniem.

Opublikowano

smiac to sie mozna z doroslych ludzi w tenisowkach z podstawowki albo butach zabranych dziadkowi

Opublikowano

smiac to sie mozna z doroslych ludzi w tenisowkach z podstawowki albo butach zabranych dziadkowi

a z dorosłych ludzi w airmaxach?

Opublikowano

zalezy w ktorych i w jakim colorwayu

Opublikowano

blebleble

W sumie mogłem się spodziewać fitu pospolitego człowieka. Fajnie, zawsze chciałem poznać kogoś, kto nosi "czarne buty ecco".

Hint: nie istnieją ładne buty od Ecco.

Edytowane przez qb3k

Opublikowano

Czarne spodnie z Roy'a, koszula z dlugim rekawem z Top Secret, czarny zapinany zamkiem na calej dlugosci prosty sweter z Carry, czarna prosta kurtka z Roya, czarne buty Ecco.

Jesteś grabarzem?

Opublikowano

Jesteś grabarzem?

Albo informatykiem.

Opublikowano

Airmaxy jeszcze ujdą...ale buty z Ecco? Pospolite,niczym nie wyróżniające się wzory jeszcze za takie horyzontalne ceny. Do tego czarne spodnie,czarny sweter i czarna kurtka...Batmanem chcesz zostać?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Podobno buty Ecco są w ch.uj wygodne i trwałe. No ale co z tego- i tak wyglądają jak gó.wno.

Opublikowano

Airmaxy jeszcze ujdą...ale buty z Ecco? Pospolite,niczym nie wyróżniające się wzory jeszcze za takie horyzontalne ceny. Do tego czarne spodnie,czarny sweter i czarna kurtka...Batmanem chcesz zostać?

i_lold_answer_3_xlarge.jpeg

Opublikowano

Szkolnych trampek albo butow radzieckiego zoldaka nie przebija wiec jestem zadowolony.

Opublikowano

Sory ziomuś, w takich tenisówkach w Amsterdamie chodzą nawet panowie dwa razy starsi od Ciebie

i co z tego? :D niech sobie chodza

Opublikowano

blebleble

W sumie mogłem się spodziewać fitu pospolitego człowieka. Fajnie, zawsze chciałem poznać kogoś, kto nosi "czarne buty ecco".

bucik-ecco.jpg

no co ty dla mnie mistrz

Opublikowano

blebleble

bucik-ecco.jpg

no co ty dla mnie mistrz

zaj.ebiste pikolaki!

edit:a cena?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Jak jest z jakością butów z Zary? Model poniżej mi się spodobał, ale zastanawiam się nad jakością tych butów i czy w ogóle je gdzieś dostanę?

2786102400_2_1_3.jpg?timestamp=1328038150489

Opublikowano

Jesteś grabarzem?

Albo informatykiem.

Jestem ciekaw czy widziałeś kiedyś informatyka :P

Opublikowano

Jak jest z jakością butów z Zary? Model poniżej mi się spodobał, ale zastanawiam się nad jakością tych butów i czy w ogóle je gdzieś dostanę?

2786102400_2_1_3.jpg?timestamp=1328038150489

Jakościowo jest spoko, dużo lepiej niż np. w h&m, ale to dalej sieciówka, nie można zapominać. Musisz pójść do sklepu i zobaczyć. Możesz też zapisac sobie nr katalogowy i zagadać do laseczek za kasą czy jest szansa żeby były.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Dziękować czort :) Na zdjęciach wyglądają super, byłyby idealne na wiosnę.