Opublikowano 19 listopada 201212 l Wiesz ja kupilem kurtkę za 200 zł i wygląda o wiele lepiej od tej powyżej, ale jak pisałem wszystko to kwestia gustu. Mi się ta kurtka nie podoba i już
Opublikowano 21 listopada 201212 l Za moją dałem 260zł Ciepła, stylowa(wełna <3), ma bardzo dobrze zrobiony kaptur, który szczelnie zasłania twarz. Jedyny minus to właśnie ten kaptur, ale gdy nie jest na głowie - stoi jak jakiś kondon i trzeba ... uklepywać.
Opublikowano 29 listopada 201212 l Chłopaki gdzie fajne chino można dostać (byłem w zarze i pull&bear, ale może macie jakieś inne typy)?
Opublikowano 29 listopada 201212 l Nie wiem co to są 'wstawki dla gimbusów', ale ja mam parę szarych z normalnymi kieszeniami i jasnobrązowych z guzikami z tyłu.
Opublikowano 29 listopada 201212 l Wiesz jakieś kratki i inne pierdoły. edit dobra przejrzałem na ich stronie, takie sobie mają. Edytowane 29 listopada 201212 l przez _Be_
Opublikowano 29 listopada 201212 l Dzisiaj mi przyszła. Jaram się nieziemsko. W sobotę powinienem wrzucić zdjęcie, jak wygląda na mnie.
Opublikowano 29 listopada 201212 l Spaślak już jedną "koszule" pokazał to teraz jest "druga" dary dla powodzian jak nic
Opublikowano 29 listopada 201212 l Zwykła flanelowa koszula. No ale jak się kogoś nie lubi, to się powód znajdzie wszędzie.
Opublikowano 29 listopada 201212 l Dzisiaj mi przyszła. Jaram się nieziemsko. W sobotę powinienem wrzucić zdjęcie, jak wygląda na mnie. Takiej prezentacji swojego nowego nabytku nie powstydziłby się sam Tycjan. Jestem pod wrażeniem.
Opublikowano 2 grudnia 201212 l Dzisiaj mi przyszła. Jaram się nieziemsko. W sobotę powinienem wrzucić zdjęcie, jak wygląda na mnie. Takiej prezentacji swojego nowego nabytku nie powstydziłby się sam Tycjan. Jestem pod wrażeniem. To nie w stylu banego. Nie ma ściany i soundtracka. fix'ed http://geee.wrzuta.pl/audio/8xdKAciOUpl/the_fifols_-_party_gej
Opublikowano 4 grudnia 201212 l mi się kojarzy z woźnymi w podstawówce też miały takie fartuszki w kwiatki