Opublikowano 21 listopada 201311 l Kur'wa jak mi się nie podobają te dwukolorowe kurtki, z tymi rękawami. Od razu widzę zje'baną modę na to wszystkie szafiarki teraz to noszą (plus buty i torebki z ćwiekami)
Opublikowano 21 listopada 201311 l Maszyna do składania szaf. Albo kobieta, która czyści szafy zawodowo.
Opublikowano 21 listopada 201311 l Mi się podobają, chociaż faktycznie co druga osoba (przesadzam, no ale sporo) w takiej śmiga na ulicy.
Opublikowano 11 grudnia 201311 l nie lubie butow trekkingowych ale te sa najładniejsze jakie widziałem nawet bym zalozyl
Opublikowano 21 grudnia 201311 l @maciucha, Jordan Flight Club Graphic Crewneck. Kupiłem w sklepie Nike za 150 złotych polskich.
Opublikowano 21 grudnia 201311 l dzięki jak bede kiedyś bogatym s(pipi)ysynem to z pewnością sobie kupie
Opublikowano 21 grudnia 201311 l Rozi zakupy życia. Bluza zayebista, mam gdzieś jeszcze koszulkę z podobnym logo, swoje już przeszła. Myślałem, że już nie robią ciuchów z serii Flight Club. Koszulka spoko, mam taką granatową, czarną i białą. Spodnie też dobre, szukam podobnych teraz.
Opublikowano 22 grudnia 201311 l mam gdzieś [...] koszulkę z podobnym logo Edytowane 22 grudnia 201311 l przez Siara_iwj
Opublikowano 22 grudnia 201311 l Dałem tylko poglądowe zdjęcie z neta. Jest taka bardziej jak Król ma.
Opublikowano 22 grudnia 201311 l zrób zdjęcie w lesie kiedy zaciągasz się papierosem pociągnięte jakimś hipsterskim filtrem a może uwierzę
Opublikowano 22 grudnia 201311 l Ciekawi mnie cena tiszerta. Więcej niż 25 zł i poprawisz mi humor. Nie spieprz tego. Edytowane 22 grudnia 201311 l przez Siara_iwj