Opublikowano 30 stycznia 201213 l Ludzie ubrani w szmaty z darow dla powodzian wygladaja lepiej niz pierwszy kloszard tego foruma. Nie ma to jak wyjsc na ulice w zarzyganych butach. Ej autentycznie jestem ciekaw czy szara rzeczywistosc dopadnie naszego doktora slumsa i zmieni swoje lachy wytargane z jakiegos polskiego depozytu w lesie gdy niemcy wysiedlali naszych bo nie wyobrazam sobie tego, ze banny pracuje w jakims dajmy na to biurze/banku, na codzien pod krawatem, poznaje fajna panne, ta zaprasza go na miasto przybywajac w ladnym i eleganckim plaszczu lub trenchu a banny wozi sie w tych radzieckich kapciach razem z tymi ulubionymi kalesonami na tylku ala ferdynand kiepski i dziewczyna z planu na milo spedzony wieczor w jakiejs malej knajpce w rynku moze z nim wyjsc co najwyzej do KFC w jakiejs pobliskiej galerii bo reszta miejsc do pokazania to obciach. Autentycznie juz lepiej ubieraja sie cyganie. Edytowane 30 stycznia 201213 l przez Yacek
Opublikowano 30 stycznia 201213 l Ja jako pedał i wabik na baby z czerwonymi butami stwierdzam,że te koszulki są naprawdę chu.jowe,ale reszta nie jest zła choć rzeczywiście takie trochę "bezdomne".
Opublikowano 31 stycznia 201213 l Nie są złe, są chu.jowe. mniej chu,jowe niż szmaty murzyna z bronksu w radomiu Edytowane 31 stycznia 201213 l przez mate5
Opublikowano 31 stycznia 201213 l dobra oddalem buty bo ciasne jakies byly. / troche sie nazbieralo tego przez miesiac czy dwa, totez sie pochwale: zara zara zara hm hm hm hm hm vintage hm hm house (lol) soviet vintage boots Ja je.be w 2 miechy typ kupił więcej niż ja przez ~2 lata :o Edytowane 31 stycznia 201213 l przez kilix
Opublikowano 31 stycznia 201213 l Podoba Ci się chodzenie w damskich ciuchach? Widziałeś kiedyś kobietę w takiej koszuli?
Opublikowano 31 stycznia 201213 l wiadomo jedna koszulka jest nie bardzo, ale reszta to najnormalniejsze ubrania, niektorzy czepiaja sie chyba z zasady
Opublikowano 31 stycznia 201213 l Vansiki? Model i gdzie dostałeś? ;> Podoba Ci się chodzenie w damskich ciuchach? Widziałeś kiedyś kobietę w takiej koszuli? Moją dziewczynę gdy nie mogła znaleźć swoich ciuchów o poranku. Edytowane 31 stycznia 201213 l przez MYSZa7
Opublikowano 31 stycznia 201213 l to so Vansy 106 Vulcanized CA http://eleven-store....p?id_product=19 tutaj tańsze ale czarne http://supersklep.pl...-black-bone-wht fajne, nawet Edytowane 31 stycznia 201213 l przez sosnaa
Opublikowano 31 stycznia 201213 l Szkoda,że nie mojego rozmiaru z tych niebieskich,ale gratuluję udanego zakupu hegemon Edytowane 31 stycznia 201213 l przez MYSZa7
Opublikowano 1 lutego 201213 l Serio kupujecie buty zmienne do 3 klasy podstawówki ? 0o Do kompletu brakuje tylko:
Opublikowano 1 lutego 201213 l Bogatych ludzi masz w tych trzecich klasach podstawówki... i jeszcze na takie za(pipi)iste worki ich stać.
Opublikowano 1 lutego 201213 l No raczej chyba nie bogatych bo to zwykla cena za markowego buta. Nikt tu ecco za 899zl nie pokazal.
Opublikowano 1 lutego 201213 l Niedługo muszę kupić garniak w związku z chrzcinami bratanicy i zbliżającą się obroną na studiach. Gdzie znajdę coś fajnego, ale równocześnie niedrogiego? Jakaś sieciówka typu Zara, czy lepiej pójść do krawca? Poradźcie
Opublikowano 1 lutego 201213 l zalezy czego chcesz. jakbym mial kase to wybralbym Zara. czarny, waski kroj. na 2 guziki
Opublikowano 1 lutego 201213 l Zastanawiałem się nad szarym albo ciemnogranatowym, ale nie wiem jeszcze sam... Muszę pochodzić i popatrzeć
Opublikowano 1 lutego 201213 l Czarny to sie nadaje na pogrzeb, a nie na takie okazje jak pisze Szaden. Kup ciemnogranatowy, najlepszy wybór, zmieniasz krawat i koszule i mozesz zaliczyc w nim wszystko od pogrzbu do wesela.
Opublikowano 1 lutego 201213 l Idź do normalnego sklepu z garniturami (bytom, pawo, próchnik, vistula etc.), może dostaniesz jeszcze jakiś garniak z końcówki wyprzedaży za dobrą cenę. Kolega wyhaczył niedawno w bytomiu za 100zł, ale to był sklep firmowy przy zakładzie, może stąd taka cena niska.