Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

Ludzie ubrani w szmaty z darow dla powodzian wygladaja lepiej niz pierwszy kloszard tego foruma. Nie ma to jak wyjsc na ulice w zarzyganych butach.

Ej autentycznie jestem ciekaw czy szara rzeczywistosc dopadnie naszego doktora slumsa i zmieni swoje lachy wytargane z jakiegos polskiego depozytu w lesie gdy niemcy wysiedlali naszych bo nie wyobrazam sobie tego, ze banny pracuje w jakims dajmy na to biurze/banku, na codzien pod krawatem, poznaje fajna panne, ta zaprasza go na miasto przybywajac w ladnym i eleganckim plaszczu lub trenchu a banny wozi sie w tych radzieckich kapciach razem z tymi ulubionymi kalesonami na tylku ala ferdynand kiepski i dziewczyna z planu na milo spedzony wieczor w jakiejs malej knajpce w rynku moze z nim wyjsc co najwyzej do KFC w jakiejs pobliskiej galerii bo reszta miejsc do pokazania to obciach.

Autentycznie juz lepiej ubieraja sie cyganie.

Edytowane przez Yacek

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 468,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ja jako pedał i wabik na baby z czerwonymi butami stwierdzam,że te koszulki są naprawdę chu.jowe,ale reszta nie jest zła choć rzeczywiście takie trochę "bezdomne".

Opublikowano

DSC02713.jpg

bez kitu, to jest damska bluzka :ph34r:

Opublikowano

No sukienki z reguly sa damskie.

Opublikowano

Nie są złe, są chu.jowe.

Opublikowano

Nie są złe, są chu.jowe.

mniej chu,jowe niż szmaty murzyna z bronksu w radomiu

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Podoba Ci się chodzenie w damskich ciuchach?

Opublikowano

dobra oddalem buty bo ciasne jakies byly.

/

troche sie nazbieralo tego przez miesiac czy dwa, totez sie pochwale:

zara

zara

zara

hm

hm

hm

hm

hm

vintage

hm

hm

house (lol)

soviet vintage boots

Ja je.be w 2 miechy typ kupił więcej niż ja przez ~2 lata :o

Edytowane przez kilix

Opublikowano

Widziałeś kiedyś kobietę w takiej koszuli?

DSC02719.jpg

Opublikowano

wiadomo jedna koszulka jest nie bardzo, ale reszta to najnormalniejsze ubrania, niektorzy czepiaja sie chyba z zasady

Opublikowano

Właśnie dotarli:

166925_344926512192204_291528960865293_1378586_1359680720_n.jpg

Cieszę się jak baba.

Opublikowano

Vansiki? Model i gdzie dostałeś? ;>

Widziałeś kiedyś kobietę w takiej koszuli?

DSC02719.jpg

Moją dziewczynę gdy nie mogła znaleźć swoich ciuchów o poranku.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Nie masz dziewczyny.

Opublikowano

Właśnie dotarli:

166925_344926512192204_291528960865293_1378586_1359680720_n.jpg

Cieszę się jak baba.

Za-je-bio-za. Co to? Za ile?

Opublikowano

Szkoda,że nie mojego rozmiaru z tych niebieskich,ale gratuluję udanego zakupu hegemon ;)

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Serio kupujecie buty zmienne do 3 klasy podstawówki ?

0o

Do kompletu brakuje tylko:

f-worek-na-buty-09712.jpgkudowa_zdroj_121.jpgworek-na-buty-auta-cars-zygzak-mcqueen-kratka-czerwony.jpgworek-na-obuwie-speed-patio.jpgpaso-worek-na-obuwie-sniezka-disney-dks712-.jpgworek-na-obuwie-angel-cat-sugar.jpg

Opublikowano

Bogatych ludzi masz w tych trzecich klasach podstawówki... i jeszcze na takie za(pipi)iste worki ich stać.

Opublikowano

No raczej chyba nie bogatych bo to zwykla cena za markowego buta. Nikt tu ecco za 899zl nie pokazal.

Opublikowano

Niedługo muszę kupić garniak w związku z chrzcinami bratanicy i zbliżającą się obroną na studiach. Gdzie znajdę coś fajnego, ale równocześnie niedrogiego? Jakaś sieciówka typu Zara, czy lepiej pójść do krawca? Poradźcie :)

Opublikowano

Zastanawiałem się nad szarym albo ciemnogranatowym, ale nie wiem jeszcze sam... Muszę pochodzić i popatrzeć :)

Opublikowano

Czarny to sie nadaje na pogrzeb, a nie na takie okazje jak pisze Szaden. Kup ciemnogranatowy, najlepszy wybór, zmieniasz krawat i koszule i mozesz zaliczyc w nim wszystko od pogrzbu do wesela.

Opublikowano

Idź do normalnego sklepu z garniturami (bytom, pawo, próchnik, vistula etc.), może dostaniesz jeszcze jakiś garniak z końcówki wyprzedaży za dobrą cenę. Kolega wyhaczył niedawno w bytomiu za 100zł, ale to był sklep firmowy przy zakładzie, może stąd taka cena niska.