Opublikowano 2 listopada 201212 l a co? no jakieś coś co się ubiera na t-shirt, nie znam sie na profesjonalnych nazwach angielskich, wsiok trochę jestem.
Opublikowano 2 listopada 201212 l Nie wiem, co jest chu.jowego w koszulce z kieszonką. Teraz bardzo się jaram takimi.
Opublikowano 3 listopada 201212 l Ta bluza/sweter czy (pipi) wie co to jest jest jeszcze gorsza niz jaranie sie Netsami
Opublikowano 3 listopada 201212 l Pulpeciarz mysli, ze dzieki drogim ciuchom w koncu zamoczy cos wiecej niz rurke w szejku z makdonalda.
Opublikowano 3 listopada 201212 l Czaje się od jakiegoś czasu tylko pytanie czy zimą bym nie zamarzł w niej
Opublikowano 19 listopada 201212 l 209 zl za szarą bluzę/ kurtkę- super. Wut 2 stówy za zimową kurtke to dużo? Edytowane 19 listopada 201212 l przez kad2
Opublikowano 19 listopada 201212 l To jest na zimę? :o W podobnej zbierałem kiedyś ziemniaki na polu wujka.
Opublikowano 19 listopada 201212 l Rozumiem chlopaki ze kurtka by kosztowac >200 zl musi byc fioletowo-zielona?
Opublikowano 19 listopada 201212 l Musi wyglądać na swoją cenę, a nie jak z bazarku Oczywiście to moja opinia, więc nikt nie musi jej brać pod uwagę- najważniejsze, że podoba się kad2.
Opublikowano 19 listopada 201212 l Ale, że jak na swoją cenę? Za 200zł to na zimę nic wielkiego nie będzie. Sam szukam kurtki, byłem w paru sklepach, przejrzałem neta i po fajną kurtkę najka/adidasa bez 400zł nie ma co się wybierać. I tak dobrze trafił jak na te 209zł.