Opublikowano 20 kwietnia 201312 l Też miałem taką kupować ale ostatecznie zdecydowałem się na podobną tylko jasno kremową też z Reserved. No ale jak to bywa z moim szczęściem do ciuchów mieli tylko S i L . Może za tydzień podjadę i coś dorzucą w ludzkich rozmiarach.
Opublikowano 21 kwietnia 201312 l Co sądzi forumek? Wczoraj wszedłem i zobaczyłem to na żywo i jak zwykle Reserved wygląda dobrze tylko na zdjęciach, użyte materiały to tanizna i badziew. Kupiłem tam jednak torbę na ramię i już po dwóch dniach puszczają szycia na szelce. Edytowane 21 kwietnia 201312 l przez Q-Jot
Opublikowano 21 kwietnia 201312 l Warto jeszcze dodać, że elementy czarne, tak naprawdę są w kolorze ciemno-zielonym Dlatego wybrałem tę niby parkę.
Opublikowano 21 kwietnia 201312 l Miałem plecak z Reserved który wytrzymał tydzień normalnego użytkowania. Po tygodniu się rozdarł prawie na pół.
Opublikowano 22 kwietnia 201312 l Rozi grubasku kupiłem koszulkę zawodnika drużyna to mniej istotny aspekt Vince Wilfork I Ndamukong Suh to najlepsi zawodnicy na swoich pozycjach ale ty tego nie wiesz bo jestes grubaskiem zakochanym pewnie w jakimś logo A teraz propsuj bo nie bede mogl spac
Opublikowano 22 kwietnia 201312 l Rozi grubasku kupiłem koszulkę zawodnika drużyna to mniej istotny aspekt Vince Wilfork I Ndamukong Suh to najlepsi zawodnicy na swoich pozycjach ale ty tego nie wiesz bo jestes grubaskiem zakochanym pewnie w jakimś logo A teraz propsuj bo nie bede mogl spac Jestem zakochany w Tomie Bradym, brzydalu. Zakupiłem.
Opublikowano 23 kwietnia 201312 l widze, ze twoi starzy sraja pieniedzmi są 3 wyjścia: 1) Rozi pokazuje, że kupuje a tak naprawdę nie kupuje. 2) Rozi kradnie 3) Rozi jest galerianką
Opublikowano 23 kwietnia 201312 l Proszę forumek o radę: http://www.holahola.pl/ojej.html czy http://www.holahola.pl/dzihad-pruski.html
Opublikowano 23 kwietnia 201312 l Dzihad jest ok. Wszelkie ojej i ojtam ojtam w(pipi)iaja mnie mocno.