Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

W Reserved są chyba też oliwkowe.

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 468,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

zycze udanego polowu!

Opublikowano

Też miałem taką kupować ale ostatecznie zdecydowałem się na podobną tylko jasno kremową też z Reserved. No ale jak to bywa z moim szczęściem do ciuchów mieli tylko S i L . Może za tydzień podjadę i coś dorzucą w ludzkich rozmiarach.

Opublikowano

Co sądzi forumek?

U9545.jpg

Wczoraj wszedłem i zobaczyłem to na żywo i jak zwykle Reserved wygląda dobrze tylko na zdjęciach, użyte materiały to tanizna i badziew. Kupiłem tam jednak torbę na ramię i już po dwóch dniach puszczają szycia na szelce.

Edytowane przez Q-Jot

Opublikowano

Warto jeszcze dodać, że elementy czarne, tak naprawdę są w kolorze ciemno-zielonym ;) Dlatego wybrałem tę niby parkę.

Opublikowano

Miałem plecak z Reserved który wytrzymał tydzień normalnego użytkowania. Po tygodniu się rozdarł prawie na pół.

Opublikowano

widze, ze juz sie zbroisz na zlot. :)

Opublikowano

Bez propsa, bo chu.jowa drużyna :(

Opublikowano

Za(pipi)ista :) Masz propsy od samego murzyna więc ok

Opublikowano

Rozi grubasku kupiłem koszulkę zawodnika drużyna to mniej istotny aspekt Vince Wilfork I Ndamukong Suh to najlepsi zawodnicy na swoich pozycjach ale ty tego nie wiesz bo jestes grubaskiem zakochanym pewnie w jakimś logo A teraz propsuj bo nie bede mogl spac

Opublikowano

Rozi grubasku kupiłem koszulkę zawodnika drużyna to mniej istotny aspekt Vince Wilfork I Ndamukong Suh to najlepsi zawodnicy na swoich pozycjach ale ty tego nie wiesz bo jestes grubaskiem zakochanym pewnie w jakimś logo A teraz propsuj bo nie bede mogl spac

Jestem zakochany w Tomie Bradym, brzydalu.

1366544367-large.jpg

Zakupiłem.

Opublikowano

widze, ze twoi starzy sraja pieniedzmi

są 3 wyjścia:

1) Rozi pokazuje, że kupuje a tak naprawdę nie kupuje.

2) Rozi kradnie

3) Rozi jest galerianką

Opublikowano

Żadna

Opublikowano

Dlaczego? Co jest z nimi nie tak? Ranisz moje uczucia :(

Opublikowano

te zabawne i prześmiewcze w założeniu grafiki są chu.jowe

Opublikowano

nie wiem, unikam ciuchów z grafikami i nadrukami

Opublikowano

Dzihad jest ok.

Wszelkie ojej i ojtam ojtam w(pipi)iaja mnie mocno.