Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 174
  • Wyświetleń 41,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Koleżanka mnie poinformowała, żebym jej kupował wszystkie gazetki Avanti, bo tam jakieś kupony są do H&M.   Więcej info: http://avanti24.pl/moda/1,103631,10707015,Avanti_z_karta_podarunkowa_H_M

• W quwerte fajne koszulki po 2 euro min. Cyberpunk, Last of us.  Jak weźmiemy 6 dostawa za free, warto jednak wybrac za 1 euro ubezpieczenie.  https://www.qwertee.com/shop/all/xxl?sort=price

• www.vans-shop.pl - wchodzicie gracie we flashową grę i dostajecie rabat 50% na wszystko co jest w sklepie. Warto na maxa, zwłaszcza, że rabat działa na przecenionych rzeczach, tym samym kupiłem sobi

Opublikowano

w katowickiej silesii juz trwaja w housie, diversie, croppie, pumach, adidasach i nawet Royal Collection, mozecie kupic Polo za lacoste 20% taniej ( cena 400zl ;o )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ziomki z trojmiasta, w galerii sa jzu ajkies DOBRE PRZECENY/WYPRZEDAZE?

KIEDY SIE ZACZYNAJA WYPRZEDAZE SWIATECZNE?

POZDRO

Opublikowano

Już są Beniu.

Opublikowano

O, to daj znać pochodzimy po sklepach razem XDD

Opublikowano

Banny wie co robi, z niemodnymi grubaskami się w galerii nie pokaże :P

Opublikowano

W sumie z gejami też nie przepadam chodzić ;]

Opublikowano

Ale jak banny założy flanelówę roboczą z logo jakiejś firmy za 249zł, a Ty swoją niby bluzę flanelową, to ładnie będziecie wyglądać- para gejów- drwali.

;)

Opublikowano

Trendi lans hehe. Zartowałem oczywiście, Banny zna kolory i to już mnie u niego skreśla. Ale na piwo można by było skoczyć.

Opublikowano

W pracy mieszasz farby w fabryce? Tzn. dosypujesz do nich kolorowego piasku?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

BoRZe jaki ten turbo kolor jest ch'ujowy.

Opublikowano

Dopiero po przecenie ich ciuchy mają NORMALNĄ cenę. W starej nie kupiłbym ani jednej szmaty od nich. Zresztą, z tego co przejrzałem to i tak nic nie kupię.

Opublikowano

no nie gadajcie maja fajne t-shirty :P

Opublikowano

ktore np ? bo tak przegladalem z faktyczna checia zakupu czegos i nic nie widze, fajny tam byl kiedys taki kardigan ale juz chyba nie ma

Opublikowano

ten z logo fajny. bez podniety ale za 40 zeta moze byc

Opublikowano

mam koszulke tej firmy rozm. xxl i jest mniej wiecej jak standardowe xl

Opublikowano

nie wiem, ale w przypadku xxl byl jak xl wiec logicznie xl powinien byc jak l :P

btw: obczaj ich pozostale koszulki