Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Poleć jakieś botki, wiosna lato-, ktore nie rozlecą się po 2 miesiacach.

Mam 25 lat.

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 725,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Vansy polecam, Chukka albo Era/Authentic. Szukaj na allegro albo tu.

A jeśli szukasz jakichś półbutów albo innych mokasynów, to ja nie potrafię pomóc :rolleyes:

Edytowane przez Wojtusior

Opublikowano

Nie, Vansy bedą ok. Albo jakieś fajne Conversy, ale nie trampki.

Opublikowano

No i cool, masa sie tego po allegro wala, wiec cos wybiore. Aha, rzepy są dla osob nie potrafiących wiązać butów;]

Opublikowano

Jak ty rozwiazujesz/zawiazujesz buty przy kazdym zakladaniu to szczere gratulacje.

Opublikowano

Widziałem stronę temu, że posiadasz buty na rzepy. Tak, rozwiązuję i zawiązuje buty przy każdorazowym nałożeniu.

No, ale bez obrazy z tymi rzepami, każdy ma jakiś fetysz.

Opublikowano

AAAAAke4h6YAAAAAAIVCUQ.jpg

co to za model i ile stoja?

Opublikowano
chyba jedne z najgorszych butów, jakie nike wydało. jak można połączyć klasyczną bryłę buta i kolorystykę z taką wiejską sprężyną?! tylko dla PRAWDZIWIE HARDKOROWYCH dresów 8)

Ej miszczu, historia tego modelu siega poczatku lat 80. i jest to jak najbardziej klasyczny dla Nike model, podobnie jak AF czy AJ, ktore tez zaczely pojawiac sie wlasnie w tym okresie.

Z reszta sam fakt tego, ze wychodza do dzis, to dowod na to, ze chyba jednak nie sa takie zle.

Opublikowano
Tak, rozwiązuję i zawiązuje buty przy każdorazowym nałożeniu.

Pier.dolisz :bow:

To musisz juz pieknie wiazac.

Opublikowano
chyba jedne z najgorszych butów, jakie nike wydało. jak można połączyć klasyczną bryłę buta i kolorystykę z taką wiejską sprężyną?! tylko dla PRAWDZIWIE HARDKOROWYCH dresów 8)

Ej miszczu, historia tego modelu siega poczatku lat 80. i jest to jak najbardziej klasyczny dla Nike model, podobnie jak AF czy AJ, ktore tez zaczely pojawiac sie wlasnie w tym okresie.

Z reszta sam fakt tego, ze wychodza do dzis, to dowod na to, ze chyba jednak nie sa takie zle.

a jesteś pewny, że to TEN model, a nie shox'y generalnie?

ja też :)

Opublikowano

Nie wykrecaj sie teraz, krytykowales pomysl sprezyny, a na nim wlasnie opiera sie model Shox. Ale niewazne, 0 spinki.

Opublikowano

heh, tyle wiem. sam w jednych shox'ach biegałem. pisząc tamto chodziło mi konkretnie o tamten model, bo nie wszystkie shox'y mają klasyczną bryłę.

Opublikowano

To musisz juz pieknie wiazac.

Staram się.

Opublikowano

Potrzebuje znowu pomocy, szukam jakichś niedrogich butów na wiosne, chłodniejsze wieczory latem i jesień. Mam już jedną parę białych butów, więc teraz zastanawiam się nad czarnymi. Chciałbym żeby były to buty sportowo-eleganckie . Reszta ubioru to najczęściej jeansy ciemny granat lekko wycierane, polo/t-shirt lub koszula, w chłodniejsze dni t-shirt i na to lekka kurteczka taka wiosenna lub marynarka sportowa.

Macie jakieś propozycje?

Opublikowano

z opisu tego goscia mozna wywnioskowac, ze raczej vansy do gustu mu nie przypadna :)

predzej najki z targu ;]

Opublikowano

Z twoich postow i fotek mozna wywnioskowac, ze raczej dziewczyn nie lubisz :).

predzej chlopcow z targu;]

... no offense ale idz lepiej lap te swoje kroliczki

wracajac do tematu takie vansy a'la trampki mi nie pasuja. Chce coś doroślejszego i bardziej eleganckiego

Opublikowano

Ale to Ty banny zacząłeś napinkę bez powodu

Potrzebuje znowu pomocy, szukam jakichś niedrogich butów na wiosne, chłodniejsze wieczory latem i jesień. Mam już jedną parę białych butów, więc teraz zastanawiam się nad czarnymi. Chciałbym żeby były to buty sportowo-eleganckie . Reszta ubioru to najczęściej jeansy ciemny granat lekko wycierane, polo/t-shirt lub koszula, w chłodniejsze dni t-shirt i na to lekka kurteczka taka wiosenna lub marynarka sportowa.

Macie jakieś propozycje?

Vansy, conversy, ale nie trampki, te firmy robią też inne butki.

Opublikowano

Spoko z mojej strony to była ironia. Po prostu nie lubie jak ktoś w ten sposób ocenia dlatego napisałem jak napisałem.

Dzięki, raczej wybiore coś z conversów.
Opublikowano
Spoko z mojej strony to była ironia. Po prostu nie lubie jak ktoś w ten sposób ocenia dlatego napisałem jak napisałem.

Dzięki, raczej wybiore coś z conversów.

ok i pokaż jakie wziąłeś, bo ja sam nigdy nie widziałem conversów mających w sobie cokolwiek eleganckiego