Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Jakies zimowki ale nie trepy tylko cos a'la dunki plox.

Opublikowano

nike dunk high, wpisz w wyszukiwarce allegro.

Opublikowano

xD

poki co chomikuje kasiurke, jeszcze powystawiam cos na allegro

i uderzam na fashion house przed swietami :>>>>

licze na jakies fajne vansy :-)

Opublikowano

Fajna promocja na supersklepie, bierzesz przecenione buty i kolejną parę możesz mieć za 99zł.

Opublikowano

ale z tych przecenionych nie ma w czym wybeirac w sumie

a te za 99 zł to tez tylko przecenione mozna, nie ?

Opublikowano

Dunki maja dzirki, przez co przeciekaja.

Opublikowano

nigdy mi dunki nie przemokly, chyba bys musial wejsc po pas w snieg.

sa jeszcze nike santa cruise high, fajne.

Opublikowano

Po Californication i Zombieland wkręcił mi się film na kowbojki, takie proste, brązowe. Na Allegro same świecące, z przeszyciami z ch.uj-wie-kąd, ale znalazłem takie http://www.allegro.pl/item824383476_kowbojki_czoper_dla_kowboja_roz_45_46_rodeo.html

Na co dzień mam białe AF'y Mid i nie wiem czy brać to co wyżej czy wcześniej wymieniane Dunki High (te czarne, które można zakupić w sumie zawsze). 

Opublikowano

Mam identyczne tylko ,że wyższe , matowa czarna skórka - 99 zł :)

Opublikowano

Glany lepsze c'nie?

Opublikowano

Tez bym wolał nosic glany (moze nie zbyt urocze, ale za to solidne i niezniszczalne) niz buty, przy których pierwsze moje skojarzenie to "Brokeback Mountain". No ale łatewer, nigdy nie byłem trendi <spogląda na swoje Nike AF1>.

Opublikowano

Kałfbojki są ok, ale nie takie z ekoskóry bazarowej po 8 dyszek z jakimiś święcącymi łańcuszkami i wzorkami. Wiele osob tak się teraz nosi.

Opublikowano

No, no, wiadomo. Zresztą cały czas chodzę w AF'ach albo Terminatorach i z okazji zimy chciałem coś nowego  :teehee:

A że nie robią mnie przebajerowane buty, lakierki od garniutru są...do garnituru, to szukam czegoś prostego, ale i eleganckiego. Gaylook przeżyję.

http://geektyrant.co...g1-1024x681.jpg - no kur.wa xd

Edytowane przez Ohayo

Opublikowano

No, no, wiadomo. Zresztą cały czas chodzę w AF'ach albo Terminatorach i z okazji zimy chciałem coś nowego  :teehee:

A że nie robią mnie przebajerowane buty, lakierki od garniutru są...do garnituru, to szukam czegoś prostego, ale i eleganckiego. Gaylook przeżyję.

...tak się przyglądnąłem podeszwom...pojeździsz sobie tyłkiem po chodniku w tych butkach, jak spadnie śnieg ;>

Opublikowano

Ładne. Ile?

Opublikowano

380 waluty. Ale nie żałuję. Wreszcie mam normalne buty na zimę, a nie jakieś alpinusy :D