Hubi. 39 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Orientujecie się czy można kupić gdzieś w Polsce te buty? Kupiłem podobne (tylko, że beżowe) w Deichmanie (strona wcześniej). Sprawdź tam Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 To inny model Hubi. Te, które podałem to Nike mavrk, są w Polsce ale nie w takiej kolorystyce. Chyba będę musiał zamówić z je.baja. Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Dystrybucje Nike 6.0 na Poldon ma Clinic. Mój kumpel tam pracuje i sam chciałem kupić sobie te mavericki (druga para bo jedną już kiedyś miałem i sobie bardzo zachwalalem), niestety dowiedzialem sie, ze ten model juz wylecial z produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Szkoda, bo zaje,biste są... Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Szukam czegoś wygodnego i przewiewnego na lato, ale zdecydowanie nie Nike Cortez. Na razie w oko wpadły mi takie adasie ZX 500 ale wydają mi się za bardzo biegowe/airmaxowe. :? Ma ktoś może jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Te adki fajne, podobają mi się Sam szukam czegoś na wakacje i jak dotychczas nie znalazłem czegoś wyróżniającego się. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 http://www.allegro.pl/item981025143_buty_vans_authentic_lo_pro_11p_36_5_zamszowe.html te mi sie podają i chybe ja wciagne w lato byłbym prawie na forum top trendy, ale butom brakuje znaku naja Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 odejmij 150 zł i kup takie z firmy PRIMARK /CEDARWOOD/ ATMOSPHERE. uwielbiam Vansy, ale po prostu się nie oplaca. widze gekon, ze szybko nadrabiasz zaleglosci ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Fajne, tez się nad nimi zastanawiałem, ale ostatecznie wciągam Chucki. Nic nie pobije klasyki. I tak jak Banny napisał, rzeczywiście troszku drogie. Heh, teraz skminiłem. To są unisexy? Bo w damskim dziale na alledrogo są. Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 nom, plimsole to unisexy tak jak superstary, cortezy, nike blazery itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 odejmij 150 zł i kup takie z firmy PRIMARK /CEDARWOOD/ ATMOSPHERE. uwielbiam Vansy, ale po prostu się nie oplaca. widze gekon, ze szybko nadrabiasz zaleglosci ;] No tak,lepiej kupić podróby Vansów, tak samo jak lepiej kupić podróby All Starów z rynku, zaoszczędzi się 140 zł. Nie wiem jak z Authentic Lo Pro, ale zwykłe Authentic stoją średnio w sklepach internetowych 179 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 odejmij 150 zł i kup takie z firmy PRIMARK /CEDARWOOD/ ATMOSPHERE. uwielbiam Vansy, ale po prostu się nie oplaca. widze gekon, ze szybko nadrabiasz zaleglosci ;] Mógłbyś linkiem zarzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 odejmij 150 zł i kup takie z firmy PRIMARK /CEDARWOOD/ ATMOSPHERE. uwielbiam Vansy, ale po prostu się nie oplaca. widze gekon, ze szybko nadrabiasz zaleglosci ;] Dupa, nie jestem gimnozaurem, żeby łazić w najkach z bazaru, a te vansy mi sie po prostu podobają, ta biała podeszwa to zbieg okoliczności. Co do ceny No tak,lepiej kupić podróby Vansów, tak samo jak lepiej kupić podróby All Starów z rynku, zaoszczędzi się 140 zł. No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 http://moda.allegro.pl/item969703038_nowosc_trampki_converse_ct_tweed_hi_roz_42_5.html o jakie ladne Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 na og conversy bym wydal te 170 zl na vansy juz raczje nie ;] zreszta jak macie kase to niczego nie zabraniam, tak mi sie juz przyjelo, ze zawsze szykam najlepszych + najtanszych rozwiazan, bo nie pracuje, wiec cenie sobie kazdy grosik. ostatnioo kupilem cos takiego, tylko kolory na odwrot - cale niebieskie z bialymi paskami ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
griszczuk 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 gdzie? świetne są Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 model to adidas nizza low swoje na allegro ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Chyba kazdy szuka czegos na lato. Ja zastanawiam sie nad Nike Deuce. Beda sie fajnie komponowac z lnianymi spodniami Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 banny - Czy biała podeszwa jest wyznacznikiem chu.jowości ? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Chyba tylko w komplecie ze znakiem najka Cytuj Odnośnik do komentarza
griszczuk 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Czy biała podeszwa jest wyznacznikiem chu.jowości ? nie Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 na og conversy bym wydal te 170 zl na vansy juz raczje nie ;] zreszta jak macie kase to niczego nie zabraniam, tak mi sie juz przyjelo, ze zawsze szykam najlepszych + najtanszych rozwiazan, bo nie pracuje, wiec cenie sobie kazdy grosik. Znaczy, że tani z Ciebie modniś? Nieee podróbki nie są w moim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 podrobki nie, ale tansze zamienniki ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 http://www.winsport.pl/foto_allegro/Buty%20Converse%20Parch/album/slides/DSC_0010.html <myśli> Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 lepiej kup czarne czuki, bez tych paskow. <wiezienie> Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi