Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ja brałbym 6 lub 7 (ewentualnie 5). Zależy tylko czy wolisz wysokie czy niskie podeszwy ;)

Edytowane przez timo86

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 771,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

conversy wysokie są brzydkie imo, z tych to te vansy lepsze chyba

Opublikowano

Conversów nie bierz bo mnóstwo gimbusek teraz w nich chodzi. Polska to nie California, więc nie grozi Ci, że wszyscy będą chodzić w Vansach.

Opublikowano

Nie wiem co banny tam widzi przekombinowanego

Ale niestety ten kawałek czarnej gumy z łyżwą mi się też nie podoba

Opublikowano

juz wyjasniam - za duzo przeszyc, znaczek nike, na podeszwie bialy pasek - za duzo jak na trampki na lato IMO :thumbsup:

Opublikowano

Chodziłem po sklepach i po allegro i tylko ten model jakoś mi pasuję ale może znacie coś innego ?

Opublikowano

juz wyjasniam - za duzo przeszyc, znaczek nike, na podeszwie bialy pasek - za duzo jak na trampki na lato IMO :thumbsup:

Tylko, ze nikt nie mowił, że to mają byc trampki na lato ;]

Chodziłem po sklepach i po allegro i tylko ten model jakoś mi pasuję ale może znacie coś innego ?

Jak ci pasują to bierz i nie pytaj. Pewnie znalazłoby sie z milion ładniejszych butów, ale to tylko moja opinia . A czego dokładnie szukasz?

Opublikowano

Tylko, ze nikt nie mowił, że to mają byc trampki na lato

NO OK :thumbsup:

Opublikowano

szukam trampek na lato ogólnie jakiś lekkich butów :rolleyes:

Opublikowano

Nie no, pewnie te Capri miały być używane dopiero na zimę <_<

Opublikowano

Czarne gumiaki na lato? Aha:) Chyba, że jestes z regionu powodziowego

Ale mi się robi nieprzyjemnie i gorąco od samego patrzenia na te buty. No i śmierdzi mi tu paloną gumą

Ja wziąłem Vansy Era na lato. Sam chyba najlepiej znasz swoj gust. Jak chcesz isc za modą to bierz chucki tylory, tyle nastek tera w tym biega. Ogólnie wszystko byłoby chyba lepsze od czarnej gumy na lato. Szukaj czegoś z materiału i możę

z reszta i tak zrobisz jak zechcesz

IMG_4538.jpg

Szatannnnnnnnnnnnnnnn!!!!

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Nie wiesz kto to Tony Halik czy nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi? :D Te buty wyglądają jak wyrób jakiegoś afrykańskiego plemienia.

Opublikowano

NIE WIEM KTO TO JEST tONY hALIK - TERAZ WNIOSKUJE, ZE TO JAKIS PODROZNIK.

a jakze! uwielbiam sobie spieprzyc z miasta na jakas łąke czy jezioro i obserwowac cuda natury - a do tego wystarczy luzny ciuch i luzne butki.

osotanio nawet trampki nie chce mi sie wkladac i chodze z golymi piętami - przede wszystkim wygoda :P

Edytowane przez banny

Opublikowano

Włąśnie banny. Też się czaiłem na te buty. Normalnie mam rozmiar 43 i takież te buty przymierzałem, ale ciężko wchodziły. Szczególnie na gołą stopę. :D (nie, nie boję się grzybicy stóp ;) Chyba musiałbym wziąć 44 przynajmniej. Wygodnie się w nich chodzi? Przewiewne? Na plażę, do wody, czy lepiej zostać przy słomianych japonkach z zeszłego roku?

Opublikowano

hehe, sam ich tez jeszcze nie mam. mam nadzieje ,ze kumpela znajdzie w galerii w hm, bo mi sie nei chce jechac specjalnie.

mam trampki z hmu 42, to te tez biore 42. zobaczymy :D