Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To może pokaż zdjęcie choć jednych?

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 725,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

hmmm, mam jedno, ale ja tez jestem na tym zdjeciu, wiec odpada w tej chwili. Pstrykne je same z reszta nowych rzeczy w tygodniu. Jak mi przyjda Yeezy 2 i koszulka, bo reszta juz przyszla. Moze byc tak?

Opublikowano

Jerome, masz buty Margieli?

Albo kłamiesz, albo srasz pieniędzmi. 

AIR YEEZY 2? CO TO (pipi)A ZA CZŁOWIEK?!

Edytowane przez Gość

Opublikowano

AIR YEEZY 2 bede mial w tygodniu, ale nie kosztowaly 3000 tylko 350 funi, wiec replika raczej. Przekonam sie.

Opublikowano

Nie replika, tylko fejk.

Opublikowano

nie replika tylko podróba

Rozi:*

Edytowane przez Gość

Opublikowano

lepiej na piramidkę rzucić, co naciągaczu?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Po pierwsze replica. Sklepy maja ich dosyc sporo. I nie mowie tutaj o malych sklepikach tylko renomowanych 

Opublikowano

replika to może być w przypadku butów piłkarskich czy ogólnie sprzęty sportowego, to są po prostu fejki

Opublikowano

Repliki XDDD

Opublikowano

Replika to chyba kopia, która jednak nie spełnia podstawowych funkcji oryginału - broń, która nie strzela, katana za 100 zł, która tylko wygląda ładnie z daleka, itp.

Nazywanie jakiejkolwiek części garderoby (poza ubraniami specjalistycznymi) replikami to zaklinanie rzeczywistości.

Słowem - gość nosi podróby bardzo, bardzo drogich szmat. Fejma nie będzie...

Opublikowano

A te Margiele gdzie kupowałeś?

xD

Opublikowano

Chłop z neogejo was troluje wklejajac z internetu rzeczy których nie ma, a wy go jeszcze karmicie :)

Większość mnie pewnie nie kojarzy ale juz z 10 lat tu siedzę xD i w imieniu swoim jak i forumka Jerome proszę wy.pi.e.rdal.aj z takim trolingiem:)

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Jerome daj zdjęcia butów na tle ekranu z tym tematem, wtedy uwierzymy.

Opublikowano

Juz daje !!! Czytajcie temat. Dam fotki wszystkie razem jak mi przyjdą buty i koszulka jeszcze, wiec kupson japa.

czort w sklepie internetowym margieli.

Opublikowano

To Ty zamknij jape, bo jesteś tydzień, a już się wozisz jak ch.uj wie kto. 

Foty się wstawia jak już towar przyjdzie, a nie zdjęcie z netu. 

Dalej się tego nie nauczyłeś i znowu lecisz na fali kłamstwa. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Głupoty piszesz. Wrzucałem do tematu '' rzeczy które zamierzasz nabyć...'' ale zegarek, perfume i coś tam jeszcze dałem do tematów o tych rzeczach i przeprosiłem, bo nie wiedziałem jakie zasady tu panują. Teraz pisałem, ze wszystkie swoje foty wrzucę w tygodniu wszystko na raz. Wiec jak ktoś nie umie czytać i wyjeżdża tak jak kupson to ręce opadają.

Opublikowano

Hahah co za wstretny typek, nawet na twoim neogejo cie nienawidzą, banuja wrecz pogardzaja bo tak sie robi z lamusami takimi jak ty i uwierz ze jak źle pisząc moja ksywke budzisz we mnie nic oprócz uśmiechu politowania, ze jesteś tak żałosna jednostka zeby sie odegrać przekreci ksywke :)

Opublikowano

Płacz więcej i łam się dalej

http://youtu.be/cSnkWzZ7ZAA