Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

znajdź bez tych zielonych wstawek - ziom w pracy ma identyczny model, w tej samej kolorystyce, tylko u niego zielone miejsca są szare

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 724 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Mogą być.

Opublikowano

szczotka i pod kran szorowanie

dobra to jeszcze mersi - z mydłem czy solo woda?

z mydłem

Opublikowano

Hipotetyczna sytuacja:

Ciotka z USA chce wam sprezentować najki, gdzieś tak do 200$. W jaki model byście celowali?

Opublikowano

www.footlocker.com - na tej stronie sobie obczaj.

Opublikowano

Tanie mają tam te buty w porównaniu do cen w Polsce. Od 150$ zaczynaja się modele wyglądające jak buty transformersów.

Opublikowano

ma ktos jordany 1? wygodne sa?

Opublikowano

ae5367e87b3c3c3aca8fac158fc5086d.jpg

Hot or not? Nie, nie gram w koszykówkę.

Opublikowano

U nas 450zł, w stanach 130$.

Opublikowano

To chyba jakaś hybryda AJ1 i AJ2, nigdy takich nie widziałem.

Opublikowano

Jedynki retro 86, takie sobie

Opublikowano

puma suede animal, już do mnie lecą

244bhu8.jpg

Opublikowano

Y/N?

MEPaXzS.png?1

w deichmannie je widzialem pare miechów temu za chyba 199zł, ale na żywo jakoś mi nie podeszły.

Opublikowano

Właśnie się przymierzam do jakichś NB, polecacie coś? Modele, sklepy?

Opublikowano

NB to teraz dość nahajpowane buty i przez to w sklepach mogą być drogie. Szukałbym raczej na Allegro, ew. sklepach internetowych.

Opublikowano

New Balansy są chyba na topie teraz jo? :lol:

Pisałem kilka stron temu, kupiłem pare i wy(pipi)ałem. Pierwsze buty w których mi się stopa pociła tak że but (pipi)ał na kilometr. ;/