Opublikowano 11 czerwca 201410 l znajdź bez tych zielonych wstawek - ziom w pracy ma identyczny model, w tej samej kolorystyce, tylko u niego zielone miejsca są szare
Opublikowano 11 czerwca 201410 l szczotka i pod kran szorowanie dobra to jeszcze mersi - z mydłem czy solo woda? z mydłem
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Hipotetyczna sytuacja: Ciotka z USA chce wam sprezentować najki, gdzieś tak do 200$. W jaki model byście celowali?
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Tanie mają tam te buty w porównaniu do cen w Polsce. Od 150$ zaczynaja się modele wyglądające jak buty transformersów.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Y/N? w deichmannie je widzialem pare miechów temu za chyba 199zł, ale na żywo jakoś mi nie podeszły.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Właśnie się przymierzam do jakichś NB, polecacie coś? Modele, sklepy?
Opublikowano 15 czerwca 201410 l NB to teraz dość nahajpowane buty i przez to w sklepach mogą być drogie. Szukałbym raczej na Allegro, ew. sklepach internetowych.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l New Balansy są chyba na topie teraz jo? Pisałem kilka stron temu, kupiłem pare i wy(pipi)ałem. Pierwsze buty w których mi się stopa pociła tak że but (pipi)ał na kilometr. ;/