Opublikowano 13 lutego 20178 l Jakie buty, przecież on kupuje je z outletu czy od chinola i się sra. Jak miał wrzucić paragon to go wrzucił i zamazał co trzeba. W ogóle po co się wdawać z nim w dyskusje, nawet dla trololol Czuje ten zapach bolu pupy szaraczkow ktorzy sie ubieraja na bazarach i w lumpie : ) Juz chyba z 3 razy wrzucalem, ale wrzuce ponownie. W 2016 kupilem 9 par butow. W tym roku bedzie tego wiecej. Szieeet, tyle na oczy nie widzieliscie co ja wydaje na odziez w jeden rok. Pozdrawiam szaraczki Jak ktos w odwiedziny przychodzi pewnie pada pytanie chcesz obejrzec i obwąchać moje buty
Opublikowano 13 lutego 20178 l Drogi Obrazusie, Mrokowi się nie odpowiada. Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 13 lutego 20178 l przez Gość
Opublikowano 15 lutego 20178 l http://allegro.pl/buty-adidas-terrex-swift-solo-d67031-i6261394176.html?fromVariant=6595100303 fajne?
Opublikowano 15 lutego 20178 l Nadchodzi nastepna premiera butow Kanyego w nastepna sobote. Akurat w tym czasie bede w Szwajcarii, ale sprobuje i tak kupic. Zapisze sie do wszystkich losowan jakie beda i posiedze na stronie Adidasa.. Cena odsprzedazy bedzie pewno w granicach ponad 4 tysiecy zlotych, ale zamierzam je dla siebie zostawic. Jeszcze czekam na Jordan 1 Royal Blue. Ostatni raz wypuscili w 2013 roku i obecna cena na odsprzedazy ich jest w granicach 3000-3500 zl. A wy co?
Opublikowano 16 lutego 20178 l Mroku jak sie nazywaja biale adidasy, ktore tu wrzucales jakis czas temu? Szukam czegos na lato/do dresow, a te adidaski chyba bylyby si
Opublikowano 17 lutego 20178 l Moje nowe gnojobiegi, zaraz testuje bo fajne błoto jest, całe 27 zlotych polskich https://www.google.pl/search?q=gumowce&espv=2&biw=1366&bih=662&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjS38rF9ZbSAhVhQJoKHSYtDNAQ_AUIBigB#imgrc=47urT6SO4vUPjM:
Opublikowano 18 lutego 20178 l Mroku jak sie nazywaja biale adidasy, ktore tu wrzucales jakis czas temu? Szukam czegos na lato/do dresow, a te adidaski chyba bylyby si Adidas Tubular Shadow Knit