Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jakie buty, przecież on kupuje je z outletu czy od chinola i się sra. Jak miał wrzucić paragon to go wrzucił i zamazał co trzeba. W ogóle po co się wdawać z nim w dyskusje, nawet dla trololol

Czuje ten zapach bolu pupy szaraczkow ktorzy sie ubieraja na bazarach i w lumpie : )

Juz chyba z 3 razy wrzucalem, ale wrzuce ponownie.

2ykew4x.jpg

W 2016 kupilem 9 par butow.

W tym roku bedzie tego wiecej. Szieeet, tyle na oczy nie widzieliscie co ja wydaje na odziez w jeden rok. Pozdrawiam szaraczki

Jak ktos w odwiedziny przychodzi pewnie pada pytanie chcesz obejrzec i obwąchać moje buty  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Drogi Obrazusie, Mrokowi się nie odpowiada. Pozdrawiam serdecznie.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Przykro mi Milan, nie możesz już śmiać się z Siary butów.

Opublikowano

A są inne opcje do porównania?

Opublikowano

Mevek miał takie. 

Mevek -> Mevek  -> Milan :O

Opublikowano

Nadchodzi nastepna premiera butow Kanyego w nastepna sobote. Akurat w tym czasie bede w Szwajcarii, ale sprobuje i tak kupic. Zapisze sie do wszystkich losowan jakie beda i posiedze na stronie Adidasa.. Cena odsprzedazy bedzie pewno w granicach ponad 4 tysiecy zlotych, ale zamierzam je dla siebie zostawic. 

adidas-yeezy-350-boost-v2-surprise-perfo

Jeszcze czekam na Jordan 1 Royal Blue. Ostatni raz wypuscili w 2013 roku i obecna cena na odsprzedazy ich jest w granicach 3000-3500 zl.

03368dc8_1.jpeg

A wy co?

Opublikowano

Mroku jak sie nazywaja biale adidasy, ktore tu wrzucales jakis czas temu? Szukam czegos na lato/do dresow, a te adidaski chyba bylyby si :lapka:

Opublikowano

Bardziej stylowe niż większość obuwia z kolekcji Mroka.

Opublikowano

Ale te lepszego gumioki mają całe ocieplenie, na kostkach też.

Opublikowano

Mroku jak sie nazywaja biale adidasy, ktore tu wrzucales jakis czas temu? Szukam czegos na lato/do dresow, a te adidaski chyba bylyby si :lapka:

Adidas Tubular Shadow Knit