Opublikowano 1 września 200816 l Jak w temacie. Jakie sa Wasze ulubione co sadzicie o innych, co polecacie co odradzacie. Ja ostatnio zaprzyjaznilem sie z Esprit maja fajne koszule, bluzy, teesy, spodni jeszcze tam nie kupowalem. W Zarze tez mozna czasami znalezc cos fajnego ale ostatnio bardzo biednie.
Opublikowano 1 września 200816 l Zara ma kiepska jakosc w miare, ale czasem mozna tam cos wygrzebac. Carlingsa lubie bardzo. Jest tam duzo emo lipnych ciuchow ale i duzo perelek, ew. pull and bear, ktory jest tansza wersja carlingsa. Aczkolwiek swojej ulubionej marki chyba nie mam. Wszystkie maja lepsze i gorsze ciuchy.
Opublikowano 1 września 200816 l Supreme, Carharrt, Stussy, Nike, Vans. To moi faworyci. Ale poza tym lubię niewiele mniej dużo innych marek. Edytowane 1 września 200816 l przez mord00k
Opublikowano 1 września 200816 l Chmm w tej chwili Hilfiger, Ralph Lauren, LaCoste( jesli fundusz pozwala )... jednak musze zaznaczyc, ze w tym sezonie nie natrafilem na rzadna fajna koszulke polo z polosportu, za to kilka naprawde mocnych bluz... nie pokusilem sie jeszcze ze wzgledu na cene( bluza jest z bluzka w komplecie co calkowicie mi nie pasuje a wszystko stoii za 145 e). Inna rzecz nie podobaja mi sie ostatnimi czasy popularne loga zdobione w cherbach( cos a'la amerykanskich uczelni). Ze sportowych ciuchow bardzo cenie spobie rzeczy nikea i jordana.... sa po prostu kustoszowe, oraz czasami wu wear. Z gangsta szmat bardzo fajne rzeczy wychodza spod nici Ecco i Rocafella, czasami trafi ie cos Karlowi Kani( nie polecam paskow) Edytowane 1 września 200816 l przez okens
Opublikowano 1 września 200816 l Supreme, Carharrt, Stussy, Nike, Vans. To moi faworyci. Ale poza tym lubię niewiele mniej dużo innych marek. haha jaka szlachta zapomniałeś o bape i bbc ja nie mam ulubionej, mam rozne gusta, wiec ciezko mi sprecyzować.
Opublikowano 1 września 200816 l E tam, wiesz między Bape czy BBC ,a np. Supreme jest dość spora różnica ;] Edytowane 1 września 200816 l przez mord00k
Opublikowano 1 września 200816 l Autor Do swoich ulubionych brandow zapomniałem dorzucic Scotch & Soda, ciezko dostac i dosc drogie ale ciuch ma swietne
Opublikowano 1 września 200816 l Co do tego S&S to slyszalem, ze to najwieksze podje.by na swiecie. Najpierw te ubrania byly sprowadzane do Polski, potem jakos przejeto licencje i zaczeto je produkowac u nas. Kupujac ciuch S&S nigdy wiec nie wiesz, czy kupujesz oryginalny zachodni produkt, czy polski zamiennik o takiej samej nazwie. I prosze nie mowic, ze "to nie ma roznicy, przeciez i tak szyja je w Chinach" - roznica jest w jakosci. To wszystko, co napisalem powyzej, jest PODOBNO. CHYBA. Z tego co pamietam. Czytalem kiedys. Nie mam pewnosci 100% teraz, ale raczej jest cos trefnego w tym.
Opublikowano 1 września 200816 l Ja lubie ciuchy z Reserved, mam ich chyba najwiecej, House tez nie gardze.
Opublikowano 1 września 200816 l Divers, Pull & Bear , New Yorker (Ale tylko koszulki kolszule lub bluzy nic innego), H&M, NIKE, i wszystko co przykuje moja uwage.
Opublikowano 3 września 200816 l Mam sporo polówek z reserved, ogólnie jest to jedyny sklep obok H&M, do którego lubię zaglądać w galeriach. Ale nie mam ulubionej firmy, jak by coś mi się spodobało, to nawet i ze smyka bym wziął.
Opublikowano 3 września 200816 l Adidas oldschool:)czyli moja luba koniczyna!buty?hmm...reebok freestyle, nike air force/dunk low. reszta ciuchów bez znaczenia...ważne, że fajnie wygląda:) a w Supreme w poznaniu Oldas zawsze wciśnie coś głupiego;P
Opublikowano 3 września 200816 l najki <3 t-sh to adio birdhouse enjoi. poloweczki to z abercrombie. pozdro forumek
Opublikowano 4 września 200816 l Ulubiona to Calvin Klein, Guess ma zaje.biste spodnie ktore sa bardzo dobrze szyte (reszta ich ciuchow jest gejowska), buty to roznie, byle by byly biale.
Opublikowano 5 września 200816 l Rockawear Ecko Mecca New Era Adidas Converse ( glownie dresy retro ) jako luzne ciuchy na codzien Jak gdzies musze wygladac schludnie to Diesel Ralph Lauren Tommy Hillfinger i Tommy Bahamas DKNY A jak musze wygladac jak na pogrzeb albo poprostu elegancko to tylko Armani eleganckie luzne garnitury w ktorych naprawde sie dobrze czuje ... Bielizna CK/Ecko Skarpetki CK do garniaka a na codzien Converse/Puma/Adidas ps Nike Ssie ;p
Opublikowano 6 września 200816 l Mowi to fan AF1 :> Mowie o Nike AF1 to osobna marka synu Tak samo jak 23 AirJordan