Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Burnout Paradise

Featured Replies

Opublikowano

Jesli jeszcze dzisiaj potrzebna by byla pomoc, to moze mi tez by sie udalo wejsc...

• Odpowiedzi 555
  • Wyświetleń 36,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od siebie dodam, że samochód musi być klasy Speed.

• Nie przesadzaj z tym stadionem, oczywiście jeżeli się komuś śpieszy do platyny i koniec grania w BP to owszem niekiedy jest ciężko o 8 osób, ale wystarczy porobić kilka challengy i ludzie się szybko z

• Odezwij się na PSN.

Opublikowano

Wczoraj nie wypaliło bo wróciłem o 1 w nocy do domu, sorry. Dzisiaj mam wolny cały dzień. Na forum raczej nie będę wchodził więc proszę pisać invity na PSN ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Znalazłoby się 6 dodatkowych chętnych, żeby zdobyć trophy za spotkanie się wspólnie na stadionie?

Opublikowano

Wyslij zaproszenie. Jak się okaże że nie mam miejsca to PW.

Opublikowano

Znalazłoby się 6 dodatkowych chętnych, żeby zdobyć trophy za spotkanie się wspólnie na stadionie?

Wbij do gry gdzie jeździ 7 kierowców, zagadaj do "szefa" gry by założył zadanie "spotkanie na stadionie", resztę pospamuj wiadomościami o spotkaniu. Jak nie widzisz chęci współpracy po 15 minutach zmień grę. Mi się udało za trzecim razem, po 40 minutach. Dodatkowo 2 innym osobom grającym wpadły dzięki temu trofea, a nawet platynka, za co poszły kudosy :] Powodzenia.

Opublikowano

Witajcie,

mam pytanko. Zapoznalem sie z lista trofeow potrzebnych do platyny, jednak jak sprawdzam gre to mam 98 trofeow, wiec znacznie wiecej niz w opisie. Jakies nowe doszly czy to poprostu DLC i nie sa wymagane ?

dzieki za podpowiedz :)

pozdrawiam

PSN Id: bbq_boban

Opublikowano

W skład 98 pucharków wchodzą te z wszystkich dodatków. Ostatnie wymagane do platyny to złote "Complete 10 Timed Challenges". Później są za Motorki, Party, dodatkowe samochody, C&R i Wyspę.

Opublikowano

no i super:)

brakuje mi kamerki i ustawki na stadionie :) wiec juz niedlugo :)

Jesli ktos jest chetny przy okazji rowniez zdobyc pucharek to dzis o 21 razem z czworka znajomych bedziemy dostepni w Paradise .... zainteresowanych na jazde prosze o wyslanie do mnie zaproszenia :)

pozdro

Edytowane przez bbq

Opublikowano

Zebrać 8 graczy na stadionie jest łatwiejsze niż może to się wydawać. Najlepiej być hostem i wybrać Freeburn Challenge 'Batter Up', zadanie w którym trzeba spotkać się na stadionie.

Opublikowano

mialem raczej na mysli rowniez wspolna gre:) a przy okazji wpadnie pucharek :)

Opublikowano

W skład 98 pucharków wchodzą te z wszystkich dodatków. Ostatnie wymagane do platyny to złote "Complete 10 Timed Challenges". Później są za Motorki, Party, dodatkowe samochody, C&R i Wyspę.

Time challenge nie są konieczne.

Opublikowano

10 czasowych wyzwań autami jest potrzebne do platyny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, czy PC-towe kamerki internetowe na usb zadziałają z Burnoutem, żeby dostać Trofeum "send a smugshot/mugshot"? To jedyne trofeum jakie mi brakuje do platyny, a bez sensu, żebym musiał kupić eye toya/PS eye. Gdzieś czytałem, że można, ale skołowałem jedną kamerkę to nie działała, mam jeszcze dwóch znajomych, którzy mają takie kamerki, ale czy znowu jest sens pożyczać?

Opublikowano

Niektóre działają a inne niestety nie. To loteria. Większość Logitechów powinna działać.

Edytowane przez Kyo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
10 czasowych wyzwań autami jest potrzebne do platyny.

Znacie jakiś łatwy i wygodny sposób na machnięcie timed challenges? Tylko to zostało mi do zrobienia.

Opublikowano

Zkładasz grę na dwie osoby i robicie 10 czasówek po kolei. Kilkanście minut i gotowe.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam! Posiada ktoś jeszcze z obecnych tu forumowiczów Burnouta? Potrzebuję zrobic ustawkę pod trofeum "8 players meet in the Wildcats` Baseball Stadium" brakuje mi tylko tego do platyny. Mogę pomóc przy zdobywaniu innych trofeów. Mój PSN ID: GOGIEL_PL

Opublikowano

Odezwij się na PSN, chętnie pomogę jesli masz z tym problemy.

Opublikowano

Rowniez podbijam. Wildcats Stadium Trophy. Jakby ktos mogl pomoc to prosze o invite z odpowiednia notka w komentarzu: mksbart1948

Narazie trzy osoby:

GOGIEL_PL

mksbart1948

GrzesPL

Edytowane przez BartIrlandia

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

przeczytałem na wyrywki około dzisięciu stron tego tematu, opcja szukaj też mi nie pomogła, więc sorki, jeśli zdubluję pytanie:

czy mając burnouta w wersji z psn (w platynie) mam szansę zdobyć drugą platynę na wersji płytowej?

kumple mają ogromne problemy z platyną w burnoucie, a mi większość trofeów wpadło bez problemów; wiem, ze niektóre trofiki wymagają czasu i cierpliwości, szczególnie internetowe, ale chocby takie spotkanie na stadionie wpadło mi za pierwszym razem; wpadłem do jakiejś gry, gdzie szalelismy na plaży, sporo osób z headsetami grało, a ja sobie przypomniałem, że mam kamerkę i zapytałem, czy możemy podjechać na stadion; wszyscy ochoczo się tam wybrali i trofik wpadł; cały czas takiego farta miałem i chciałem sprawdzić, czy można to powtórzyć i tak szybko ją wbić, czy też się namęczę;

to byłaby moja pierwsza podwójna platyna (wpadnie pewnie jako piętnasta bądź szesnasta, bo dwie w drodze ;)); jak się nie da to testy będę robił na innym koncie :]

Opublikowano

No niestety nie będzie twoją pierwszą podwójną...śmieszne podejście do trofeów, gdyby była też w japońskiej i amerykańskiej wersji robiłbyś 4 platyny?

Edytowane przez Square

Opublikowano

no niespecjalnie; po prostu burnouta już nie mam na dysku, wolałem pożyczyć od kumpla niż ściągać i się zastanawiałem, czy wpadnie drugi komplet trofeów, tak jak niektórzy robią po kilka platyn za uncharted, demons souls czy obecnie dark souls;

czyli robię to na innym koncie :]

Opublikowano

Też kiedyś sobie odpaliłem BP na innym koncie i w ciągy chyba 2h wbiłem wszystkie bilbordy, bramki i skoki, plus wpadła wiekszość szybkich pucharków. Dla kogos kto zna gre wbicie na nowo platyny to banał.

Opublikowano

grę dostałem wcześniej, jednak trofea nie do zdublowania.

a o czas zrobienia to bardziej mi chodziło o te online, bo bramki i billboardy wpadną same po drodze wraz ze zrobieniem licencji a ;)