Opublikowano 6 listopada 200816 l o banach to powinno sie prawic w innym temacie, tu testujemy NXE a ma kilka dziwnych bledow ktore juz zostaly podane, moze ma ich jeszcze wiecej i fajnie jakby sie na tym skupic i o tym pisac...
Opublikowano 6 listopada 200816 l znalazlem taka informacje o nxe i myslalem ze zaciekawi czytajacych tutaj uzytkownikow, nie mialem zamiaru wywolywac burzy ani nie pisalem tez ze sa to potwierdzone informacje.
Opublikowano 6 listopada 200816 l Soft był podpisany przez Microsoft i ja instalując go miałem prawo myśleć, że jest on oficjalny. Rozumiem, ze sciagnales go ze strony Microsoftu, albo zainstalowal Ci sie sam po podlaczeniu do live, tak?
Opublikowano 6 listopada 200816 l Pięknie się czyta Wasze wypowiedzi o NXE: najpierw- zachwyty, my, "betatesterzy", "super- krótkie loadingi". A teraz... panika
Opublikowano 6 listopada 200816 l Ja przypuszczam że nawet ponad 50%. Nie zauważyłem ostatnio żeby choć 1/10 graczy znikło z live'a. Edytowane 6 listopada 200816 l przez Thomas_PL
Opublikowano 6 listopada 200816 l tu testujemy NXE a ma kilka dziwnych bledow ktore juz zostaly podane, moze ma ich jeszcze wiecej i fajnie jakby sie na tym skupic i o tym pisac... dokładnie tak, bo coraz bardziej zaczyna pękać złocenie z tego produktu. Po fali ochów, achów i innych zachwytów zaczyna się wyłaniać typowy nie do końca dopracowany produkt m$. Temu sejwy nie działają, temu gra się nie chce zainstalować. Panowie - kubeł zimnej wody na łeb i jak już się poświęciliście i zainstalowaliście dzielcie się chłodnymi spostrzeżeniami.
Opublikowano 6 listopada 200816 l to nie jest produkt finalny oficjalny wiec nie wiemy czy bledy beda w finalnym wiec traktujmy go jednak jako kolejna wersje testowa by pozniej sprawdzic w finalnej czy te bledy wystepuja czy nie... a akurat co do X0 i dasha to byl zawsze wydawany dopracowany, ale to jak sami twierdza calkowicie nowy system wiec wydawany w biegu moze byc z wieloma bledami i wstepnie wyglada na to ze bedzie ich troche...szkoda tylko ze te co wyzej opisane to bledy znaczace, juz nie wspominam o profilach i przepinaniu hdd bo licze na to ze jednak finalnie nie bedzie tak z tymi profilami... Edytowane 6 listopada 200816 l przez Juchy
Opublikowano 6 listopada 200816 l Juchy dobrze prawi. Jest trochę błędów, ale to nie jest finalna wersja. Sam Microsoft napisał, żeby lepiej nie instalować NXE bo to wczesna wersja i możemy się zawieść czekamy na finalną wersję i jestem na 90% pewien, że osób, które mają NXE a nie mają przerobionych konsol Microsoft nie zbanuje bo i po co Update #2: @07:30pm Tuesday 4th November: Just in from Micorsoft, if you update using current NXE code, you will be unable to use XboxLIVE until the 19th . . However, no bans will apply from that point on . http://xboxoz360gamer.com/2008/11/03/xnes-...-free-xne-code/
Opublikowano 6 listopada 200816 l A w to zeby nie mozna bylo grac na swoim profilu po przepieciu hdd na inna konsole bez dostepu do netu to nie uwierze zeby zrobili. No przeciez z dostepem internetu na swiecie jest roznie. Nawet w krajach cywizowanych nie wszyscy musza miec dostep. Pojde do kumpla bez netu i co? Nie pogram bo do netu sie nie podlacze? No bzdura przeciez.. Strzeliliby sobie w stope..
Opublikowano 6 listopada 200816 l A widzieliście to: http://www.onlinecenter.pl/3681/Aktualnosc...wy-funkcji.html ? I małe pytanie - śmigał ktoś na "tańszych" wersjach 120gb? Edytowane 6 listopada 200816 l przez sznurek
Opublikowano 6 listopada 200816 l tzn? Dziala wszystko Chodziło mi o coś na kształt bana, że skoro dysk nei jest bezpośrednio kupiony od M$ to, że nie pójdize. Skoro jest dobrze to dobrze Za jakis czas sam dorobie sobie 120GB
Opublikowano 7 listopada 200816 l Kilka gier na tym dashu mi nie śmiga,chcę kupić gearsy drugie,wiecie może czy działają bez problemu ??
Opublikowano 7 listopada 200816 l moglbys chociaz napisac jakie to gry Ci nie dzialaja ;/ GOW2 dziala
Opublikowano 7 listopada 200816 l Witam Może to pytanie padło, ale jednak nie znalazłem, mianowicie, czy działa streamowanie filmu/muzyki/obrazów z kompa na którym jest XP sp2/3 i WMP 11, czy to będzie działać TYLKO na viście? czy teraz działa Wam na XP?
Opublikowano 7 listopada 200816 l U mnie nie działa Crackdown,Saints Row,Eternal Sonata i Jericho. Crackdown nie uruchamia się wcale pozostałe natomiast tylko gdy zainstaluję je na dysku Edytowane 7 listopada 200816 l przez sebaxfan
Opublikowano 7 listopada 200816 l ja uważam,że NXE dyma po całości posiadaczy premium 20gb no bo ile my sobie tych gierek zrzucimy na ten dysk...aż jedną!A dyski 120gb są kur.wsko drogie i nie sprzedają ich oddzielnie.
Opublikowano 7 listopada 200816 l 2 gry wchodzą i po wywaleniu triali i niepotrzebnych save'ów zostaje 1 GB więc nie ma co narzekać. pozdro
Opublikowano 7 listopada 200816 l Mnie na 20gb wszedł GOW 2 i Fracture i jeszcze 700mb wolnego nie jest źle ale i tak kupie 60gb
Opublikowano 7 listopada 200816 l ...A dyski 120gb są kur.wsko drogie i nie sprzedają ich oddzielnie. Twoje zdanie sie wyklucza samo w sobie z jednej strony piszesz ze sa drogie z innej ze nie sa sprzedawane osobno jak nie sa osobno to z czym sa sprzedawane?? przeciez 120 sa sprzedawane osobno wiec nie wiem co wymysliles a to ze sa drogie to inna sprawa, bo sa drogie...
Opublikowano 7 listopada 200816 l ja uważam,że NXE dyma po całości posiadaczy premium 20gb no bo ile my sobie tych gierek zrzucimy na ten dysk...aż jedną!A dyski 120gb są kur.wsko drogie i nie sprzedają ich oddzielnie. wiesz kazda nowa wersja Xa (zestaw czy 65nm/hdmi) dymala poprzednia wersje
Opublikowano 7 listopada 200816 l i niech dyma dalej bo inaczej bysmy dalej byli bez HDMI z szumiacym napedem... przeciez to oczywiste ze musza napedzac sprzedaz wymyslajac jakies nowinki w nowych produktach, tak jest niemal w kazdym sprzecie... jedyne co teraz trzyma sie bez zmian to chyba tylko WII, i do tego jeszcze cena od premiery niezmiennna, ciagle standardowa 249Euro, to jest mistrz... Edytowane 7 listopada 200816 l przez Juchy
Opublikowano 7 listopada 200816 l Ja tam mam dysk 20 gb i nie narzekam. Zawsze mam jedną grę zainstalowaną. Instalacja trwa 10 min więc nie długo można raz czy dwa razy jakąś grę zainstalować np jak się idzie do kibelka.
Opublikowano 8 listopada 200816 l no właśnie xD a to, że Crackdown czy coś innego nie działa to żaden problem, bo mamy jakąś zbugowaną betę. pozatym crackdown to crap według mnie