Skocz do zawartości

New Xbox Experience

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 65,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hej,..   mam pytanie...wgrałem tego NXE i jest mega...chodzi mi o to że zgrywanie na dysk i granie teraz z 2-3 razy krótszymi loadingami bardzo mnie cieszy...stsestowałem Dead Space... i loading p

• Przepraszam że w ten sposób ale przeklejam posta w celu powtórzenia pytania:     Hej,..   mam pytanie...wgrałem tego NXE i jest mega...chodzi mi o to że zgrywanie na dysk i granie teraz z 2-3 r

• Nie nie... ja nie mam z tym problemów... Podoba mi się ten dash i jestem w stanie przeżyć oglądanie divx... jak chce sobie coś obejrzeć w tym formacie to i tak mam lapciaka do LCD podłączonego... Byłe

Opublikowano

A nie przypadkiem o 10? Żadne zaskoczenia, o tej godzinie zawsze wskakują dema/gierki na xla.

Edytowane przez ShtaS

Opublikowano

z innego forum

"Zadzwoniłem dzisiaj na infolinię Microsoftu.Wypytałem troszkę o nowy dashboard NXE.

I akurat trafiłem na osobę, która miała troszkę wiedzy na ten temat bo jest po piątkowym szkoleniu w microsoft odnośnie tego systemu.....

No i panowie może być lipa z nowym NXE dla Polski....

Instalacja będzie wyglądała tak: na początku zapyta nas o aktualizację i będzie to pierwszy update, który zajmuje około 18mb.Później będzie druga część.Też system zapyta nas przed jej ściągnięciem czy chcemy zaktualizować i ona zajmuje około 120mb (te wszystkie avatary itd.).

Poinformowano mnie, że mogą wystąpić problemy z aktualizacją w Polsce.Że system może mieć problem z instalacją, a także mogą występować duże problemy z LIVE.

System poobno nie jest przewidziany w pełni na Polskę.....Narazie w Europie chyba 4państwa doświadczą pełnej funkcjonalności...

Powiedziano mi żebym odczekał z 2dni i poczytał na forach jakie będą opinie użytkowników co do systemu i czy nie ma problemów.

System w styczniu będzie oficjalnie dostępny do ściągnięcia ze strony i wypalenia przykładowo na płytę i instalacji w konsoli.

Dziwne newsy, ale niestety prawdziwe........"

czyli co? może być jakiś nieprzyjemny kwiatek? w sumie to M$, wszystko się może zdarzyć.

Edytowane przez il capitano

Opublikowano

No ale czy masz jakies wyjscie niz zassac od razu ? Nie, bo inaczej nie bedziesz mogl na Live grac w ogole...

Opublikowano

jak zwykle dziecinne informacje podaja

bo co to znaczy ze beda problemy w PL?

przeciez PL to tylko nakladka jezykowa, caly system jest taki sam dla wszystkich

a to ze w PL zawsze byly problemy z XBL to zadna nowosc, teraz tez z wielu funkcji nie mozemy skorzystac i nowy NXE tego nie zmieni, tak jak ze XBL nie ma oficjalnie w PL...

a czekac to niby na co maja w PL? przeciez to konieczne do polaczenia sie z XBL wiec nie ma wyjscia...

Edytowane przez Juchy

Opublikowano

Dla mnie to po prawie 3 latach zaczyna byc zenujace, no bez kitu - nie jestesmy panstwem 3 swiata...

Opublikowano

Juchy ja wiem, sam gościowi piszę podobnie bo niby z jakiej racji pacan siedzący na infolinii daje takie info? że niby miał już dostęp do pełnego NXE i twierdzą, że będą jakieś problemy, po czym w ogóle NIE MA ŻADNYCH KONKRETÓW. Dla mnie to bzdury a i od kiedy my polacy nie mieliśmy problemów z live?

Opublikowano

Od kilkunastu dni mam w pełni funkcjonalny NXE i żadnych problemów nie zauważyłem...

Opublikowano

Znowu durne gadanie z ich strony. Tak samo jak gadaja że my używając LIVE w polsce robimy to nielegalnie :P

@wrog - skąd niby to masz?:>

Edytowane przez Tomaszek88

Opublikowano

o i wrog pisze jak jest na stan dzisiejszy, to tylko mnie przekonuje jacy idioci siedzą (infolinia itd.) w temacie o którym nie mają pojęcia.

wrog ma bo załapał się na legalna wersję do testowania.

Edytowane przez il capitano

Opublikowano

Pamięta ktoś stronę na której można było się zapisywać do preview programu NXE?

Opublikowano

O ktorej godzinie polskiego czasu bedzie ta aktualizacja ?

Opublikowano

Wazne pytanie - czy potrzeba nam plyta jak juz zgramy gre na dysk twardy ? Pytam, bo wtedy wychodzi na to, ze oplacaloby sie kupic 120GB dysk - podjechac do kumpla, ktory ma ich cala mase - poprzegrywac i grac za free... ;)

Ps. wlasnie wyczytalem, ze plyta i tak musi byc, w sumie glupie pytanie ;)

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Autor

Nadeszła wielkopomna chwila :D, już za 19 godzin będziemy świadkami jak i uczestnikami wielkiej premiery w świecie gier wideo! (ale hype :D)

Mnie zastanawia to jak piraci wykorzystają nowe oprogramowanie. Jestem pewien że prędzej czy później, każdy będzie grać na kopiach odpalanych z dysku twardego. Na dniach znajdą lukę systemu, tak aby konsola nie wymagała włożenia płytki przed grą. I tutaj przypomina mi się sytuacja starego Xboxa. Najpierw sposób na większy dysk twardy, a następnie na odpalanie z niego gier. M$ wiele ryzykuje dając nam taką możliwość.

Opublikowano

nie siej takich wiesci i przypuszczen bo to ze jest instalacja gier na HDD nic nie zmienia

aby cokolwiek zrobic musi byc zlamany system zabepzieczen konsoli samego systemu ktory od poczatku jest ten sam i od poczatku nie zostal zlamany i nikt nie zapowiada zeby bylo inaczej

pomarzyc mozna i to jak narazie Ci pozostalo...

poza tym piraci nie maja nic wspolnego z lamaniem zabepzieczen, pirat to osoba uzywajaca i rozpowszechniajaca nielegalne oprogramowanie...

PS.

a co do luk to byla znaleziona luka w jednym z dashow i jakby mieli cokolwiek zrobic to glownie na jej podstawie ale jak do tej pory (a minelo juz prawie 2 lata) nic w tym temacie ciekawego nie zdzialali, wiec wyjscie nowszego dasha nie zmieni w tym nic...

Edytowane przez Juchy