Opublikowano 13 października 200816 l Łatwo mówić jak długość Waszych włosów nie przekracza magicznych kilku milimetrów. Jak jest cholernie gorąco to wiadomo, że nie pomykam w czapce, ale generalnie przyzwyczaiłem się do jej zakładania. Od czasu do czasu jeszcze praktykuję chustę, ale nie przepadam. PS. I nie uważam, że czapka jest elo, po prostu ze względu na mój komfort ją noszę [bo kto normalny będzie znosił włosy w oczach]. A o stan mojej czupryny się nie martwcie bo mam na jej punkcie bzika i raczej staram się o nią dbać jak należy.
Opublikowano 13 października 200816 l To już lepsza frotka tenisowa + taki sam efekt jak czapka + będziesz wyglądać jak Axel Rose
Opublikowano 13 października 200816 l W niej śmigam na desce. Tak, nawet w lato. Taką podobna miał parappa - sie nie znacie
Opublikowano 13 października 200816 l kolej na moją http://img100.imageshack.us/my.php?image=dsc00221kc2.jpg
Opublikowano 13 października 200816 l DiSi. Lans dla dzieci z dobrych domów, którym się wydaje, że ulica to ich jedyne środowisko. No ładnie. Edytowane 13 października 200816 l przez hdx
Opublikowano 13 października 200816 l DiSi. Lans dla dzieci z dobrych domów, którym się wydaje, że ulica to ich jedyne środowisko. No ładnie. No i poprostu chujowa jest
Opublikowano 13 października 200816 l Nie wiem czemu DC stało się lansem od przeszło roku, może to przez cropp, ktory jako jeden z największych sieci odzieżowych dla młodzieży ma tą markę w dystrybucji. Przecież jeszcze 4 lata temu, 95% młodych ludzi nie miało zielonego pojęcia co to w ogóle jest za marka.
Opublikowano 13 października 200816 l 4 lata temu to ja kupowalem snickersy w pewexie, to bez znaczenie co bylo kiedys, teraz ta marka kojarzy sie dokladnie tak, jak tam wczesniej napisal jeden kolega.
Opublikowano 13 października 200816 l DC spopularyzowalo sie razem z tym jak skejtowe buty zostaly przejete przez takie brandy jak puma, nike, adidas.
Opublikowano 13 października 200816 l Najlepsze jest jak widze podje'by DC w tunelu, takie perfidne że spokojnie mogliby wytoczyć proces. Albo w tym dajszmanie ostanio bylem i patrze na te marne podróbki butów skejterskich to jedne wyglądały identyko jak moje stare circy, a inne jak adio snap. No ku'rwa przeginka ja podpie'rdalają wzory. Co do czapki Chomika to nie podoba mi się, ale ogólnie lubie full capów, wogóle nie lubie czapek z daszkiem.
Opublikowano 14 października 200816 l ostatnio nabyte: luca fullcap h&m men's hat (slabe zdjęcie, tak to jest bardziej niebieski
Opublikowano 14 października 200816 l Dzisiaj byłem z kumpelami w centrum handlowym i w H&M'ie oglądałem ten kapelutek. Już od kilku miesięcy zanoszę się z kupnem takiego, a że jest w przecenie [-50%] to zdecyduję się pod koniec tygodnia. W skrócie - świetny wybór, a pewnie niedługo i ja pochwalę się podobnym.
Opublikowano 14 października 200816 l Tori ,dla Ciebei wszystko ej,ej,ej hdx nei świruj nie mzoesz miec podobnego, bo ja jzu taki mam. xDD wczoraj wchodze do zary patrze, a tam 9 roznych tkaich kapeluszy.szok
Opublikowano 14 października 200816 l No bo to chyba modne tej jesieni będzie. Ja chcę się uwolnić od czapki zimowej