Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 208
  • Wyświetleń 36,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• taki sztosik zamówiłem sobie <ok>

• LOOfciam   od tirówek po fullcapy, niedlugo sobei kupię taki kapelusz w stylu gangstera lat 30 ;d no a na zimę to rzadko kiedy, nie moge fajnej znalezc nigdy    

• http://tinyurl.com/cfs7cj6   sam takie mam i sobie chwale

Opublikowano

Dokładnie, tylko bez gąsienicy od czołgu na ramieniu.

Opublikowano

Łatwo mówić jak długość Waszych włosów nie przekracza magicznych kilku milimetrów. Jak jest cholernie gorąco to wiadomo, że nie pomykam w czapce, ale generalnie przyzwyczaiłem się do jej zakładania. Od czasu do czasu jeszcze praktykuję chustę, ale nie przepadam.

PS. I nie uważam, że czapka jest elo, po prostu ze względu na mój komfort ją noszę [bo kto normalny będzie znosił włosy w oczach]. A o stan mojej czupryny się nie martwcie bo mam na jej punkcie bzika i raczej staram się o nią dbać jak należy.

Opublikowano

To już lepsza frotka tenisowa

+ taki sam efekt jak czapka

+ będziesz wyglądać jak Axel Rose

Opublikowano

Ja mam dosc dlugie wlosy, aktualnie jakies 10cm dlugosci ;]

Opublikowano

DiSi. Lans dla dzieci z dobrych domów, którym się wydaje, że ulica to ich jedyne środowisko. No ładnie.

Edytowane przez hdx

Opublikowano
DiSi. Lans dla dzieci z dobrych domów, którym się wydaje, że ulica to ich jedyne środowisko. No ładnie.

No i poprostu chujowa jest :)

Opublikowano

i chu.j :D

Opublikowano

Nie wiem czemu DC stało się lansem od przeszło roku, może to przez cropp, ktory jako jeden z największych sieci odzieżowych dla młodzieży ma tą markę w dystrybucji. Przecież jeszcze 4 lata temu, 95% młodych ludzi nie miało zielonego pojęcia co to w ogóle jest za marka.

Opublikowano

4 lata temu to ja kupowalem snickersy w pewexie, to bez znaczenie co bylo kiedys, teraz ta marka kojarzy sie dokladnie tak, jak tam wczesniej napisal jeden kolega.

Opublikowano

DC spopularyzowalo sie razem z tym jak skejtowe buty zostaly przejete przez takie brandy jak puma, nike, adidas.

Opublikowano

Najlepsze jest jak widze podje'by DC w tunelu, takie perfidne że spokojnie mogliby wytoczyć proces. Albo w tym dajszmanie ostanio bylem i patrze na te marne podróbki butów skejterskich to jedne wyglądały identyko jak moje stare circy, a inne jak adio snap. No ku'rwa przeginka ja podpie'rdalają wzory.

Co do czapki Chomika to nie podoba mi się, ale ogólnie lubie full capów, wogóle nie lubie czapek z daszkiem.

Opublikowano

ostatnio nabyte:

luca fullcap

czapa1aw2.jpg

h&m men's hat

kapelusz1qg9.jpg

(slabe zdjęcie, tak to jest bardziej niebieski :)

Opublikowano

Nie moge się doczekać fot w kapeluszu xD

Opublikowano

Dzisiaj byłem z kumpelami w centrum handlowym i w H&M'ie oglądałem ten kapelutek. Już od kilku miesięcy zanoszę się z kupnem takiego, a że jest w przecenie [-50%] to zdecyduję się pod koniec tygodnia. W skrócie - świetny wybór, a pewnie niedługo i ja pochwalę się podobnym.

Opublikowano

Tori ,dla Ciebei wszystko :D

ej,ej,ej hdx nei świruj

nie mzoesz miec podobnego, bo ja jzu taki mam. xDD

wczoraj wchodze do zary patrze, a tam 9 roznych tkaich kapeluszy.szok :D

Opublikowano

No bo to chyba modne tej jesieni będzie. Ja chcę się uwolnić od czapki zimowej :P

Opublikowano

Fajnie, jutro jadę do janek to se w H&M może co łyknę :)

Opublikowano

I będą łazić takie Dzastiny :franc:

• 2 tygodnie później...