October 6, 200817 yr Nie noszę , ani zimą , ani latem... No ale gdy na dworze pizgawica -20 , wtedy skuszę się na opaskę.
October 6, 200817 yr LOOfciam od tirówek po fullcapy, niedlugo sobei kupię taki kapelusz w stylu gangstera lat 30 ;d no a na zimę to rzadko kiedy, nie moge fajnej znalezc nigdy
October 6, 200817 yr Tirówki kojarza mi sie ze 'spoko' gosciami, fullcapy ze zbieraczami najki. Nosze klasyczna, z daszkiem. Kilka new erek bym pochapal na uprartego. Goorin bros robi najlepszy staf do noszenia na glowie, od kapeluszy, po czapki. I tyle:)
October 6, 200817 yr Widziałem fajną czapkę z daszkiem riboka- taka z futrem w środku, rozpina się taki bajer i jest paseczek do zapięcia pod brodą, osłania szyję i uszy. Byłoby mi ciepło w czajnik w zimę, chyba kupię.
October 7, 200817 yr noo, Gorina niektore rzeczy sa naprawde zayebiste. ale 3 stówy za czapke ? Na kapelusz napewno predzej czy pozniej sie skusze
October 8, 200817 yr Tirówki kojarza mi sie ze 'spoko' gosciami, fullcapy ze zbieraczami najki. Nosze klasyczna, z daszkiem. Kilka new erek bym pochapal na uprartego. Goorin bros robi najlepszy staf do noszenia na glowie, od kapeluszy, po czapki. I tyle:) W tym zdaniu nie ma prawdy.
October 9, 200817 yr ogarnij temat o plecakach - Figlarz przyrównał Cię do rajnera bo on swoją ksywe na plecaku ma - Ty na czapce. beton znaczy sie. co do tematu - czapka w zimie, jak jest zimno.
October 9, 200817 yr po(pipi)alo chyba was nie porównuj tandetnych wypocin rajnera w stylu psx i ps2 do fajnej wrzuty na czapce, imo swietna.
October 9, 200817 yr No chyba sie z (pipi)em na glowy zamieniscie jak porownujecie wydziabane dlugopisem loga gierek na plecaku z tesco do wrzutu w dobrym stylu na klasycznym truckerze. Ja tam sie jaram. http://www.nycitygraff.com/#/graffitihats/4524429012 EDIT: Wielad tez wie co dobre Edited October 9, 200817 yr by el becetol
October 9, 200817 yr Koszulki też se kolorujesz flamastrami?"Flamastrami"? "Kolorujesz"? Edited October 9, 200817 yr by el becetol
October 9, 200817 yr Koszulki też se kolorujesz flamastrami?"Flamastrami"? "Kolorujesz"? tłumacze : chujowa czapka
October 9, 200817 yr Koszulki też se kolorujesz flamastrami?"Flamastrami"? "Kolorujesz"? Kolorowanie - pokrywanie kolorem (fioletowym, zielonym, czerwonym itp.) jakiejś powierzchni, w tym wypadku czapki. Flamaster - taki gruby długopis używany do kolorowania, zazwyczaj zawiera farbę i alkohol. Prościej nie umiem. P.S. Na temat czapki oraz malunku się nie wypowiem, jednak kojarzy się ona z czarnuchami, krokiem w kolanach i jeszcze kilkoma innymi definicjami ch/ujni.
October 9, 200817 yr Kolorowanie - pokrywanie kolorem (fioletowym, zielonym, czerwonym itp.) jakiejś powierzchni, w tym wypadku czapki. Flamaster - taki gruby długopis używany do kolorowania, zazwyczaj zawiera farbę i alkohol. No wiec gdzie ta czapka jest pokolorowana? I co maja do tego flamastry?