Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resistance 2

Poziom trudności Trofeów 36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudno?ci Trofeów w Resistance 2?

• Bardzo ?atwe
      0
    • ?atwe
      11
    • ?rednie
      17
    • Trudne
      8
    • Superhuman!
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Czy jest ktos kto sie jeszcze meczy z trofeami za co-op'a?Az wstyd zadac to pytanie, bo juz tyle czasu minelo od premiery,ale czy jest ktos,ktory mogl by pomoc ze Specter Officer? :blush: Za cholere nie chce wpasc... :/ ile punktow trzeba zebrac zeby dojsc na 30lvl? :sweat:

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 148
  • Wyświetleń 8,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W głowę musisz, wydaje mi się że przez całą grę. Mi to wpadło jak strzelałem do tych takich co biegają w dużych ilościach (nie wiem jak się one nazywają) np. tam gdzie jesteś w tunelu kolejowym.

Opublikowano

Dzisiaj ustawka o 18 na specter officer.Sa juz 3 osoby.Jesli jest ktos jeszcze kto chce zbobyc owe trofeum niech mi napisze na pm lub po prostu niech bedzie o 18 i niech mi wysle wiadomosc na PSN

P.S.-sory ze post pod postem

Edytowane przez Neo3016

Opublikowano

Z chęcią nadrobie pare pucharków po necie. Zainteresowanych odsyłam na moj psn MrCpl

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na niedziele mozna cos ustawic.Wyslij mi friend invite.Jest nas 3 ktorzy czekaja na ludzi(razem z toba 4)Ktos jeszcze jest chetny?

Opublikowano

Witam dodajcie Krzychu76_PL to chetnie z wami pogram w R2,najczesciej jestem w sobote i niedziele wieczorem z braku czasu- zona,dzieci itd he he.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam takie pytanie. Jakoś niedawno wziąłem się za ogarnianie pucharków i zacząłem od tych sieciowych (nie przeszedłem jeszcze gry właściwej). I tu pojawia się problem. Ilekroć wchodzę w grę Competitive to nie nalicza mi punktów doświadczenia, killsów niczego. Próbowałem przez "find game" oraz bezpośrednio przez "play". Tzn czasami nalicza a czasami nie. Np. przed chwilą grałem przez opcję "play" w core control - zabiłem masę ludków i zbobyłem około 80k doświadczenia po czym wyszedłem i nic mi nie naliczyło. Czy ktoś wiem może co jest grane? Czy trzeba najpierw przejść kampanię czy co? Dodam, że grając w "Cooperative" wszystko działa jak należy...:/

Opublikowano

No właśnie w Cooperative jak wchodzę przez "find game" to nie zdobywam expa... :/ Tylko czasami jak wezmę "play" to zdobywam i nie wiem czemu. A jak grałeś po sieci to miałeś ukończoną fabułę?

I powiem jeszcze że jak instalowałem Resistance'a 2 to nie ściągałem żadnych patchy - nic mi się dodatkowego nie instalowało...

Opublikowano

W co-op'ie jak i w comp'ie mozesz dolaczyc do gry w dwa sposoby.Pierszwy to "Play" a drugi "Find Game" lecz:

W co-op'ie expa nalicza ci i normalnie levelujesz,bez znaczenia w jaki sposob dolaczysz do gry.Zeby jednak w comp naliczylo ci expa to musisz dolaczyc poprzez "Play" (pierwsze z gory).

Opublikowano

No to ja rozumiem ale mówiłem, że jak dołączam w competitive do gry przez "play" to nie zawsze mi zlicza exp oraz zabitych przeciwników i dlatego nie wiem o co chodzi :)

Opublikowano

Hmm, już kiedyś coś takiego było. Jak jeszcze grałem w Res2, to raz, lub dwa razy (kilka dni) gra nie naliczała expa i killsów. Później samo "się naprawiło", nie kojarzę żadnego up'a.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

For Close Encounters

Get 10 one-hit head-shot kills with the Shotgun in the Single Player Campaign.

Mam grubo ponad 200 fragów z shotguna, z czego spokojnie połowa za 1 strzałem, a trofeum nie chce mi zaliczyć, dlatego mam 2 pytania:

1. Czy to koniecznie musi być headshot czy obojętnie jaka część ciała byleby zabić za 1 razem ?

2. Muszę zrobić 10 fragów z rzędu czy przez całą grę ?

Opublikowano

W głowę musisz, wydaje mi się że przez całą grę. Mi to wpadło jak strzelałem do tych takich co biegają w dużych ilościach (nie wiem jak się one nazywają) np. tam gdzie jesteś w tunelu kolejowym.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Czy w singlu w ogóle można gdzieś znaleźć Bellocka (to chyba granatnik)? Przeszedłem całą grę i nie miałem tego ani razu w rękach i brakuje mi do Exotica.

Opublikowano

Można można. Sto lat już nie grałem w R2, więc nie jestem w stanie powiedzieć gdzie można tą broń znaleźć.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

mógłby mi ktoś powiedzieć ile XP trzeba zdobyć żeby osiągnąć 30 level jedną klasą w co-opie?

Opublikowano

mógłby mi ktoś powiedzieć ile XP trzeba zdobyć żeby osiągnąć 30 level jedną klasą w co-opie?

Ja na 30lvl u medyka mam około 2 400 000 expa.

Edytowane przez Musiol

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

brakuje mi pare trophy z singla. Np ubicie 30 tych szpiegów. 150 z granatnika. 50 z jeza.

Skonczylem juz z singla. Jesli bede wybieral z czapter selecta jakis lvl, Wybijal wszystkich save and quit i znow wybieral ten sam to wpadnie?

ps gdzie wbic zabicie 50 przy uzyciu otoczenia?

Opublikowano

Wpadnie, o ile zasejwujesz grę przed wyjściem. A tamto trophy najlepiej wbić w planszy gdzie p oraz pierwszy spotykasz te chude kreatury, tam gdzie chodzisz między domkami a na placu jest pełno tych kokonów, jest w pewnym miejscu samochód i atakuje Cie pełno tych poczwar. Tam to rób.