October 14, 200816 yr co do silent films to polecam The Call of Cthulhu chyba z 2007, zdecydowanie tylko dla fanow http://www.flixster.com/movie/the-call-of-cthulhu
October 14, 200816 yr Jakieś mindfucki pokroju genialnego IMO "Donnie Darko" znacie ? "Stay" tez dobre było. No wszycho od Lyncha.
October 15, 200816 yr jak the jacket to i butterfly effect "Efekt Motyla" -wprawdzie zaje film ale nie jest to typowa schiza jak np "Zagubiona Autostrada".
October 15, 200816 yr z Lyncha obadajcie jego krótkometrażówki , zarówno te starsze (Babcia rox ) jak i te współczesne (poryty Dumbland )
October 18, 200816 yr Warto serial Miasteczko Twin Peaks? Do czego to jest podobne? do Lyncha atak btw, warto warto
October 18, 200816 yr Author Warto serial Miasteczko Twin Peaks? Do czego to jest podobne? do Lyncha Przestraszyłaś mnie teraz . Czyli to będzie coś skomplikowanego, ciężkiego w odbiorze, tak?
October 18, 200816 yr Warto serial Miasteczko Twin Peaks? Do czego to jest podobne? do Lyncha Przestraszyłaś mnie teraz . Czyli to będzie coś skomplikowanego, ciężkiego w odbiorze, tak? skomplikowanego, tajemniczego, z bardzo ciekawymi postaciami i wydarzeniami wypas czyli :'
October 18, 200816 yr Czy ja wiem. 1 sezon to tak pod obyczajówke podchodzi z lekka domieszką trillera. Ogolnie wystyd nie znać.
October 19, 200816 yr Warto serial Miasteczko Twin Peaks? Do czego to jest podobne? do Lyncha Przestraszyłaś mnie teraz . Czyli to będzie coś skomplikowanego, ciężkiego w odbiorze, tak? skomplikowanego, tajemniczego, z bardzo ciekawymi postaciami i wydarzeniami wypas czyli :' Aga, jak Ty ladnie potrafisz pisac, jesli chcesz... ; ] no ale podpisuje sie, ten film nie jest ciezarem jak wiele produkcji lyncha, zmusza do myslenia, ale jednoczesnie klimatem relaksuje widza... i dodam jeszcze od siebie swietna muzyke badalamentiego oraz humor.
October 22, 200816 yr film w klimacie ksiazek grahama mastertona, "głód" i innych? klimaty troche postapokaliptystyczne.
October 23, 200816 yr kurwa głód pojebany był, motyw jaki masterton tam wykorzystał mnie osobiście zniszczył. Choc wole jego 'Ciało i Krew' - tak offtopowo ;p i sie przyłacze do pytania, bo film w takich klimatach byłb zacnym widowiskiem.
October 23, 200816 yr kjub 2 Hę? Mnie ten szajz w ogóle nie przypomina oryginalnego Cube. Jak już to: Cube: Zero. Albo Kevin sam w domu, podobny motyw z ukrytymi pułapkami.
October 24, 200816 yr Dzwonnik z Notre Damme, bardzo ładna chińska bajka. Coś w stylu Eurotrip? Tylko nie American Pie.