Lucek 4 417 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 mnie ciekawi ilu konsolomaniaków oglądałoby Gilotynę, gdyby nie "Myszak z PE" a program czasem zdarzy mi sie ogladnac, zdecydowanie bardziej mi sie podoba niz Gametime. Nie wydaje mi sie, ze to ma bardzo duzy wplyw na ogladalnosc, bo widzowie Superstacji to raczej inna grupa docelowa niz PE... tak ze chyba wiecj ludzi przyciagamy, bo dowalamy politykom, szczegolnie tym od strony PIS ) Nie nie, mi nie chodzilo o to, ze program ma ogladalnosc dlatego ze prowadzisz go Ty i sie konsolomaniaki rzucily W moim poscie chodzilo mi o ludzi z tego forum - czy ogladaliby Gilotyne, gdyby prowadzacym byl ktos inny po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Myszaq 0 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 [...] szczegolnie tym od strony PIS ) Powód do dumy! Stary, fejm leci Ci w góóóóóóóóóóóórę! Generalnie walimy we wszystkich - PO, SLD, PSL, ale z tymi z PIS jest najwiecej ze tak powiem jaskrawych, dajacych sie obsmiac akcji. Nic nie poradze ze sie sami wystawiaja Cytuj Odnośnik do komentarza
robson2386 0 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Potwierdzam to że najłatwiej się wali w tych z PiS-u Szkoda, że nie ma już Samoobrony i LPR, to by było dopiero mięsa w programie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Widziałem dzisiaj fragment programu i muszę przyznać, że Myszaq się wyrobił - jest ZNACZNIE lepiej, niż podczas pierwszych dwóch nagrań, które widziałem w internecie. Całkiem zabawnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Myszaq 0 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Widziałem dzisiaj fragment programu i muszę przyznać, że Myszaq się wyrobił - jest ZNACZNIE lepiej, niż podczas pierwszych dwóch nagrań, które widziałem w internecie. Całkiem zabawnie było. tam to bylo wiesz - na szybko, na swiezo, huzia, teraz juz wiem co i jak dzieks za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_yoda 0 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 na TVP 2 to calkiem inny program. swoja droga bardzo niesprawiedliwy i az szkoda tych ludzi z ogromna wiedza, ale duzym pechem, przegrywajacych duzo kasy nie ze swojej winy. tej, racja. dziwne bo to znalazłem na stronce razem wrzucone jako Gilotyna a prowadzący wymienieni byli Myszaq i ta Pani. mój błąd. sry. teraz wyszło kto telewizji nie ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Od jakiegoś czasu w miarę regularnie oglądam Gilotynę. Nie powiem całkiem spoko się ogląda, program całkiem przyjemny. Ale jedno małe-wielkie ALE. Mianowicie pani współprowadząca z Tobą program Elza czy tam Eliza. Ja pierdziele co za babsztyl jej niektóre teorie, tezy doprowadzają mnie do ku.rwicy zresztą jak ona cała. No i w Gilotynie to chyba ona ma większe jaja . Wrrr wyjątkowo wku.rwiający "babon". Cytuj Odnośnik do komentarza
Daniel Makabr 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 No proszę... Jakiś czas nie interesowałem się PE, a tu zg(Red.)zi się nam rozszaleli. No gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Maras 0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Program mi sie nie podoba, po prostu mam inne poczucie humoru, bo takie ''dowalanie'' politykom jak to okreslil Myszaq nie jest rzecza, ktora mnie smieszy. Ale z tego co pamietam, a jestem czytelnikiem PE sporo czasu, Myszaq zawsze chcial sie tym zająć, więc życze wytrwałości, to ze (WG MNIE!) facet nie sprawdza sie w takiej formule programu, nie oznacza, ze nie sprawdzi się w innej. Jak pisalem wytrwalosci i w ogole gratulacje z powodu dostania sie w jakis tajemniczy sposób do TV:D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 i w ogole propozycja do wszelkich malkontetow - zrobcie cos swojego, swoj program i dajcie sie zjechac internatow. a co! pozdro! ... napisal recenzent gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 za 30 lat Myszaq bedzie pewnie jakimś słynnym rezyserem jak tak dalej pojdzie:)Gratuluje, robienia tego co się lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 847 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Absolutnie zgadzam się z opinią, że ta miła pani współprowadząca Gilotynę wyskakuje często i gęsto z takimi teoriami, wnioskami, że płakać się chce. Ja rozumiem, że program nie jest momentami do końca na serio, ale są granice Mimo wszystko liczę, że przesuną Wam program na jakąś późniejszą godzinę, a jego kwintesencją zostanie szeroko pojmowany negliż Myszaq, dla dobra sprawy gotów jestem nawet zobaczyć Cię nago, jeśli to będzie gwarantem ujrzenia "na Ewę" Twojej koleżanki Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza
Trawis12 2 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Myszaq jest the best, czasem oglądam gilotyne. Uwielbiam go jako Myszaq wiedźmin! Cytuj Odnośnik do komentarza
belama 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 hmm ciekaw jestem kiedy pojawi sie nowy odcinek Game Time ? z niecierpliwością go wyczekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Myszaq, zainspirowałeś mnie swoimi ankietami ulicznymi i postanowiłem z kolegą zrobić coś podobnego na prezentację z socjologii środowiska zbudowanego. Biegaliśmy po ulicy Długiej w Gdańsku, zadawaliśmy głupie pytania, w efekcie czego zostaliśmy królami uczelni i jesteśmy zwolnieni z egzaminu. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) ej kurna przeżyłem szok przed chwila mama ogląda "super stacje" i nagle krzyczy do mnie "chodź zobacz jaki fajny program" - podchodze , patrze a tam (pipi) Myszaq prowadzi program satryryczno polityczny (?) z jaką babką! Edytowane 2 Lipca 2010 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 z tego co wiem to jest troche jak FAKT-TV wiec tego nie oglądam, ale matka ostatnio ogląda i tak trafiła ;p ja jako mason ogladam tylko tvn swoja droga Myszak mocno jezdzil po kaczce Cytuj Odnośnik do komentarza
Witwiki 9 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 (edytowane) A ja widziałem Butchera na hyper. Siedział na konferencji związanej z live 'em . Był strasznie poważny Edytowane 7 Lipca 2010 przez Witwiki Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Kto jeszcze nie widział myszaqa w tv to proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Andrew21 856 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Niezła blond sucz. Chętnie zerwałbym z niej ciuszki. Zakisiłby ogóra;) 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomer 26 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Jesteś już strasznie nudny z tym "kiszeniem ogóra". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kulak4 12 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Przecież wiadomo, że "krowa, która głośno muczy, mało mleka daje...". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andrew21 856 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Takie cioty jak wy to codziennie gwałce na pryczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomer 26 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Nie kłam. Ty to co najwyżej możesz zakisić swojego ogóreczka w zalewie octowej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
dKc 9 Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 to były czasy... ;( szkoda, że nie można już dziś nic z tych filmików znaleźć. Na telka.tv teraz jakiś Internet jest do kupienia, a wpisanie gametime w youtuba przesyła nas do jakiejś hamerykańskiej strony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi