Strong 2 Opublikowano 25 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2008 Jest kto jeszcze chetny na przejscie Hordy ? Walcie do mnie na gt, mozemy grac wieczorami. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 25 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2008 Stronq jak mogę grać,tylko odzywaj się coś przez Headset Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 25 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2008 No z tym bedzie problem, gdyz headsetu jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza
fausto 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2008 Również mogę się dołączyć do Hordy,ale niestety w weekendy z braku czasu :censored2: mój GT:bogdan666 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 26 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2008 No, jutro POWINNA przyjsc do mnie paczka z Girsami (co nie znaczy, ze na bank bedzie), ale jestem dobrej mysli, takze prosze o dodawanie do fl, chetnie pogram z Polakami, glownie multi i horde, bo do co-op'a mam kompana Cytuj Odnośnik do komentarza
murphy16 0 Opublikowano 26 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2008 jest ktos chetny na coop insane +pierdółki do zebrania ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Genzo Ozora 0 Opublikowano 27 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2008 Mecze, co-op, horda...GT: NEW GENZO OZORA gram codziennie od 20stej do godzin nocnych... Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 345 Opublikowano 2 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2008 same here - Insane i w Horde bym pogral. Jakby co to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
Thomas_PL 1 Opublikowano 3 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2008 Szukam chętnych na kampanię (insane) i na hordę. Preferowane weekendy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 7 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2008 Szukam ludzi do gry, jakoś nikogo nie umiem znaleźć, a tyle osób grało w GOW1 <_< Mój nick DabmanPoland btw: nie mam mapek ze zdrapki... Cytuj Odnośnik do komentarza
paputek 0 Opublikowano 8 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2008 Jeżeli ktoś będzie chętny to ustawię się na całą kampanię na co-opa(of corse na Insane).Mój GT:Paputek pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 9 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2008 Potrzebujemy kogoś do Hordy jeszcze . Jak na razie są 2 osoby: Super Big Boss i ja. Pisać na PW albo dodawać GT. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mati_Siepacz 0 Opublikowano 9 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2008 Potrzebujemy kogoś do Hordy jeszcze . Jak na razie są 2 osoby: Super Big Boss i ja. Pisać na PW albo dodawać GT. ja chętnie jak macie jeszcze miejsce. GT: Matusz PL Cytuj Odnośnik do komentarza
_tomek 2 Opublikowano 9 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2008 Graliśmy w Hordę z Super Big Bossem i BoDerekKoch'em (chyba nikogo nie pomyliłem? ), i wyszło na to, że od 20. fali trzeba raczej komplet, we trzech niewiele zdziałaliśmy :< Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 10 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2008 Graliśmy w Hordę z Super Big Bossem i BoDerekKoch'em (chyba nikogo nie pomyliłem? ), i wyszło na to, że od 20. fali trzeba raczej komplet, we trzech niewiele zdziałaliśmy :< cos slabo wam idzie ja z kumplem na splicie do 40 doszlismy we 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 10 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2008 (edytowane) Graliśmy w Hordę z Super Big Bossem i BoDerekKoch'em (chyba nikogo nie pomyliłem? ), i wyszło na to, że od 20. fali trzeba raczej komplet, we trzech niewiele zdziałaliśmy :< Spoko, dzisiaj się uda może w 5 zagrać. Wcześniej z Wojtusiorem i Actionem doszliśmy do 28 fali. Załatwcie sobie headsety, bo bez komunikacji głosowej ciężko się gra Edytowane 10 grudnia 2008 przez Super Big Boss Cytuj Odnośnik do komentarza
_tomek 2 Opublikowano 10 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2008 Załatwcie sobie headsety, bo bez komunikacji głosowej ciężko się gra No wczoraj miałem ja, i ktoś jeszcze. Pomaga to, zawsze można krzyczeć "z tyłu, z tyłu!" Dziś nie wiem, czy dam radę zagrać, chyba że późnym wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 10 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2008 Graliśmy w Hordę z Super Big Bossem i BoDerekKoch'em (chyba nikogo nie pomyliłem? ), i wyszło na to, że od 20. fali trzeba raczej komplet, we trzech niewiele zdziałaliśmy :< Spoko, dzisiaj się uda może w 5 zagrać. Wcześniej z Wojtusiorem i Actionem doszliśmy do 28 fali. Załatwcie sobie headsety, bo bez komunikacji głosowej ciężko się gra Jeżeli będzie wolne miejsce, to piszcie - chętnie pogram, gamertag w sygnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 10 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2008 Jeżeli będzie wolne miejsce, to piszcie - chętnie pogram, gamertag w sygnie. A ty jeszcze nie masz odruchu wymiotnego na tę grę? Ile można w jedno i to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 10 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2008 Ja to bym zagral cala horde na insanie z dobra ekipa ale nie bardzo jest z kim jak prawie kazdy gra execution na publicu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 10 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2008 Załatwcie sobie headsety, bo bez komunikacji głosowej ciężko się gra No wczoraj miałem ja, i ktoś jeszcze. Pomaga to, zawsze można krzyczeć "z tyłu, z tyłu!" Dziś nie wiem, czy dam radę zagrać, chyba że późnym wieczorem. Miałeś? Jakoś Cie nie było słychać wogóle. Może zapomniałeś włączyć mikrofon Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 10 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2008 Ja to bym zagral cala horde na insanie z dobra ekipa ale nie bardzo jest z kim jak prawie kazdy gra execution na publicu. Tommo ja moge zagrac ale szczerze mowiac doszlismy do chyba 29 i koniec mogila nie moglismy jej przemeczyc ( w sumie to najgorszy chyba dla nas jest kantus bo te jego granaty powoduja ze wyskakiwalismy z zza oslony i byla kiszka bo jeden strzal z kolta i head albo od razu down:)) mysle ze jeszcze pare osob bym znalazl chociaz obecnie meczymy l4d ktore ma o niebo lepsze multi niz gow2 Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 10 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2008 Graliśmy w Hordę z Super Big Bossem i BoDerekKoch'em (chyba nikogo nie pomyliłem? ), i wyszło na to, że od 20. fali trzeba raczej komplet, we trzech niewiele zdziałaliśmy :< Spoko, dzisiaj się uda może w 5 zagrać. Wcześniej z Wojtusiorem i Actionem doszliśmy do 28 fali. Załatwcie sobie headsety, bo bez komunikacji głosowej ciężko się gra Jeżeli będzie wolne miejsce, to piszcie - chętnie pogram, gamertag w sygnie. Po 22:15 bedę tak jak wczoraj HeadSet mam więc można krzyczeć "z tyłu z tyłu" Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 10 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2008 (edytowane) Nawet jak nie krzyczysz, a w domu nie robisz dyskoteki z Gearsów, to można bez problemu usłyczeć co ludzie do Ciebie napie*dalają Edytowane 10 grudnia 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 10 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2008 (edytowane) Ja to bym zagral cala horde na insanie z dobra ekipa ale nie bardzo jest z kim jak prawie kazdy gra execution na publicu. Tommo ja moge zagrac ale szczerze mowiac doszlismy do chyba 29 i koniec mogila nie moglismy jej przemeczyc ( w sumie to najgorszy chyba dla nas jest kantus bo te jego granaty powoduja ze wyskakiwalismy z zza oslony i byla kiszka bo jeden strzal z kolta i head albo od razu down:)) mysle ze jeszcze pare osob bym znalazl chociaz obecnie meczymy l4d ktore ma o niebo lepsze multi niz gow2 Gralem z Pershingiem i jego bracmi ostatnia fale na blood drive i wcale nie bylo tak trudno, wystarczy dobra taktyka. Ale chcialbym zagrac od poczatku na insanie. Edytowane 10 grudnia 2008 przez Tommo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi