Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 2 - opinie,ustawki itd

Featured Replies

• Odpowiedzi 218
  • Wyświetleń 45,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam acziwa i reszta mnie nie interesuje. Tryb na jeden strzał bo boty jak to boty. Nuda. Gdyby tak tylko był acziw za przejście hordy na insane to co innego, a tak? dla satysfakcji? :f

Opublikowano
Moja taktyka to zabunkrować się w chatce na mapie River, zablokować wejście na piętro tarczą i kosić wszystko co wejdzie :P

To jest najlepsza taktyka.

Opublikowano
Moja taktyka to zabunkrować się w chatce na mapie River, zablokować wejście na piętro tarczą i kosić wszystko co wejdzie :P

a co z amunicja?

Opublikowano

Zawsze coś po sobie zostawiają. Respawny amunicji i broni w tych samych miejscach. W razie kłopotów, huuuura po amunicję, broń w inne miejsce niż się stoi. Fakt, na insane to lipa ale kto by to grał na tym poziomie? chyba z nudów.

Opublikowano

a co z amunicja?

Na piętrze jest łuk lub snajpa, które ciągle się respawnują a jak nie ma wielu przeciwników, to można wyskoczyć po paczę z amunicją, która jest zaraz obok chatki ;)

Opublikowano

a co z amunicja?

zbieraj po trupach ale przed zabiciem ostatniego wroga bo po jego śmierci znika wszystko :/ zostaje tylko to co jest standardowo w każdej fali

Opublikowano

Znikają po parunastu sekundach, dobrze jest wziąć tarcze w łapska bo też znikną, mimo że sami wbijaliście.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Szukam kogoś do przejścia na Insane :D. Możemy zacząć od początku albo od jazdy samochodem (3 akt, 4 chapter).

Albo we 2 na najwyższym, albo może jeden na casualu grać, jeśli chce.

Edytowane przez Wojtusior

Opublikowano

Ano, hordę chętnie dziś zrobię, jest nas dwóch chyba (ja i InsejnPL), potrzeba jeszcze 3 muszkieterów xD

Opublikowano

Jak ty to robisz, że napier.dalasz jak cyborg i masz ratio 2.8? ._.

Opublikowano

Wczoraj siadł meczyk nie na hoście gdzie miałem 28 bodajże killi i 4 deady, więc... zdarza się :) Ty chyba grałeś na tamtym meczu?

Gramy coś dziś o 18? Słać zaproszenia.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Może z deczka później? Przywiozłem do domu nową gierę ._.

Opublikowano
Ja proponuje 21:00 . Fisiu umów się z dziewczyną czy co. A nie napierdalasz w środku dnia w Girsy.

Za. Może być nawet i później, my z ekipą jak poszedłeś do 1 graliśmy.

Opublikowano

Próbuje zebrać ekipę do zrobienia hordy bo z hamburgerami nie da rady :/ Jak ktoś chętny to GT: Matusz PL. Może być teraz jak ktoś chce, może być w nocy.

Pozdrawiam

Opublikowano
Ja proponuje 21:00 . Fisiu umów się z dziewczyną czy co. A nie napierdalasz w środku dnia w Girsy.

Za. Może być nawet i później, my z ekipą jak poszedłeś do 1 graliśmy.

No to ja pogram z wami MOŻE 2h w takim wypadku. Zacznijmy może o 20:00, co? Nie chce się starym narzucać, a nie mogę grać w Gearsy bez dźwięku :)

@Pelipe, na Twoim łączu, które ciągniesz z lasu wiesz, że nie da się grać :whistling:

Edytowane przez Fisiu