Opublikowano 4 stycznia 200916 l Nie raz grasz z nami i wychodzisz po 5-10 minutach :potter: Ja gram tylko na prywatach. Bo wszyscy z piłami biegali i waliłem im 2-3 szoty a i tak mnie piłowali ;] Ps. Mógłbyś zrobić miejsce na liście? A, wtedy trafiłeś na mecz gdzie tylko piła była - nie ma to jak za(pipi)ista wyrzynka i walki na piły na królu wzgórz :E Jest pare miejsc wolnych. Kobik, musiał być kiepski, albo w ogóle poszedłem @Nadrill, zagraj z nami prywata, nawet tego wingmana. BTW. Teraz Left 4 Dead rządzi, żadnych bugów (na multi nie ma) i w ogóle wyrzynka na maxa :s Edytowane 4 stycznia 200916 l przez Fisiu
Opublikowano 19 stycznia 200916 l Jest ktoś chętny do Hordy ) nie potrafię przejść do 50 najdalej mi sie udało do 30 jak by ktoś był chętny to dajcie znać
Opublikowano 19 stycznia 200916 l Jest ktoś chętny do Hordy ) nie potrafię przejść do 50 najdalej mi sie udało do 30 jak by ktoś był chętny to dajcie znać a w jakich godzinach kolega ma zamiar ja opanować ??
Opublikowano 20 stycznia 200916 l mi pasuje w godzinach wieczorowych, ale w południe tez moge grać więc jak by była jakaś konkretna ekipa to dostosuje sie
Opublikowano 10 lutego 200916 l a ktos chętny na Wingmana? Moi znajomi są że tak powiem ciency w to i zazwyczaj grają w hordę, a chcialbym acziwmenta za 3 wygrane szukam kogos o dobrym skillu w miarę...
Opublikowano 10 lutego 200916 l a ktos chętny na Wingmana? Moi znajomi są że tak powiem ciency w to i zazwyczaj grają w hordę, a chcialbym acziwmenta za 3 wygrane szukam kogos o dobrym skillu w miarę... PO 22:20 dzisiaj mogę spróbować, skill u mnie nie za dobry ale łatwo skóry nie sprzedaje.
Opublikowano 2 marca 200916 l Witam, ja szukam kogoś na cokolwiek:p coop na insane, horda, mecze. Grywam zwykle wieczorami.
Opublikowano 27 marca 200916 l chętnie pogram. szukam kogoś do kampanii na INSANE meczyki także chętnie pogram BOUU
Opublikowano 31 marca 200916 l Ja zgłaszam się do hordy jak i na coop-a na Insane Jeżeli ktoś będzie na cokolwiek chętny lub zbiera ekipę na hordę to słać FR: Paputek xD
Opublikowano 5 kwietnia 200916 l Czterech chętnych na 50 fal Hordy na jednej z nowych map szukam w 17:00 - 20:00.
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l Chętny ktoś na całą kampanie COOP na INSANE w GOW2 ? PISAĆ NA PM lub XL - iBBGodzilla
Opublikowano 20 kwietnia 200916 l Brakuje mi 2 map z flashbacka i jednej z pakietu łatwopalnego na aneksie, i wkurzam się niemiłosiernie bo głosowanie nigdy nie idzie po mojej myśli Nie wspominając już o skrzydłowym na każdej z nich (ale to w przyszłości ) Jeśli komuś też brakuje aneksa to niech pisze.
Opublikowano 25 kwietnia 200916 l Ja muszę nabić acziwa za doprowadzenie żywej flagi w pojmaniu. ciężko jest bo hamburgery głosują na strażnika ;/ może jakaś ustawka ?
Opublikowano 25 kwietnia 200916 l też muszę skończyć pojmanie żywej flagi, jakby ktoś jeszcze był chętny to się piszę.
Opublikowano 1 maja 200915 l Skrzydłowego możesz zrobić z bootami yep już zauważyłem, ale dzięki btw. Do pojmania brakuje mi 5-ciu więc chętnie zagram* No i będę kupował nowy dodatek, i potrzebowałbym 2-3 osoby (plus ja i brat na splicie) do hord od 1 do 50 na jakiejś z 4 nowych map edit: nie przeczytałem że jest blokada, więc to na razie odpada * ale nie przerywam trwających meczy więc jak coś to poczekajcie trochę GT: Niras Edytowane 2 maja 200915 l przez Kiler8888
Opublikowano 1 maja 200915 l Szukam chetnej osoby do przejscia kampani na co-op. GOWa 2 mam od wczoraj, dzis skonczylem gre i teraz z checia przejde ja z kims na co-op. Jak jest ktos chetny to wysylac zapro. GT w podpisie. headset jest
Opublikowano 2 maja 200915 l miał ktoś z Was problemy ze ściągnięciem DLC 1 ? chodzi mi dokładnie o Flashback Multiplayer Map Pack. przed chwilą próbowałem kupić ten dodatek przez stronę live.xbox.com i wywaliło mi info 'This offer is not valid in your region, or it has expired.' wtf ?! mam konto US. Edytowane 2 maja 200915 l przez zimzvm
Opublikowano 2 maja 200915 l nie ważne, że masz konto na US. jesteś z Polski i korzystasz z niemieckiego IP bo tam są serwery Live'a. oni mają blokadę i mamy ją mamy. Proste Pozdro