Jump to content

Motorstorm Pacific Rift

SZKD

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytanie.

Czy w MS jest ranking w grze on-line ??

Pytam bo jego brak w WAJPALCIE nie zachecal mnie do rywalizacji za to od BURNOUTA nie moglem sie oderwac od zdobywania kolejnych punktow

Posted

No to są rangi gracza ale swoistego rankingu nie ma gdzie widać np pierwszą setkę najlepszych graczy online na świecie.Jedynie w timetrailach są odpowiednie rankingi światowe

Posted (edited)
No to są rangi gracza ale swoistego rankingu nie ma gdzie widać np pierwszą setkę najlepszych graczy online na świecie.Jedynie w timetrailach są odpowiednie rankingi światowe

lipnie troche !! ale gre juz zakupilem i od poniedzialku wchodze do gry!!

jedynka mnie pochlonela mimo tego ze nie gralem on-line mam nadzieje ze PR zrobi to samo

Edited by BOSMAN!!
Posted

nie martw się Bosman ta gra jest genialna,pod każdym względem lepsza niż część pierwsza,a do multi na pewno wyjdzie patch,choć i bez niego gra się świetnie-szybkie wyszukiwanie meczów i absolutnie zero lagów.

BTW.zdobywanie rang w multi jest świetnie pomyślane-szczególnie punkty ujemne do exp za ostatnie miejsca :P wreszcie trzeba walczyć o każdą pozycję,nawet jak się nie ma szans na zwycięstwo.No i nieźle odejmuje doświadczenia jeśli wyjdzie się z wyścigu w trakcie jego trwania.

Posted

Mam maly problem !!! Wczoraj zakupilem MS i odrazu po odpaleniu sprawdzilem tryb sieciowy , wszystko gralo jak nalezy zagralem kilka wyscigow i preszedlem do singla . Po jakims czasie chcialem ponownie wejsc w on-line i przywital mnie komunikat ze nie moze polaczyc sie z serwerem (DNS EROR) ?? wtf?? dzisiaj rano sprawdzalem i to samo mi wyskoczylo .