Opublikowano 23 listopada 200816 l Jak jestem online i gram w MR:PR to słać invite PSN ID: pic_docent_pl Headset na wyposażeniu.
Opublikowano 29 listopada 200816 l Mam pytanie. Czy w MS jest ranking w grze on-line ?? Pytam bo jego brak w WAJPALCIE nie zachecal mnie do rywalizacji za to od BURNOUTA nie moglem sie oderwac od zdobywania kolejnych punktow
Opublikowano 29 listopada 200816 l Jest. Rookie, Veteran, Hero i chyba Legend. Zaliczenie każdego z nich skutkuje odpowiednim pucharkiem
Opublikowano 29 listopada 200816 l No to są rangi gracza ale swoistego rankingu nie ma gdzie widać np pierwszą setkę najlepszych graczy online na świecie.Jedynie w timetrailach są odpowiednie rankingi światowe
Opublikowano 30 listopada 200816 l No to są rangi gracza ale swoistego rankingu nie ma gdzie widać np pierwszą setkę najlepszych graczy online na świecie.Jedynie w timetrailach są odpowiednie rankingi światowe lipnie troche !! ale gre juz zakupilem i od poniedzialku wchodze do gry!! jedynka mnie pochlonela mimo tego ze nie gralem on-line mam nadzieje ze PR zrobi to samo Edytowane 30 listopada 200816 l przez BOSMAN!!
Opublikowano 30 listopada 200816 l nie martw się Bosman ta gra jest genialna,pod każdym względem lepsza niż część pierwsza,a do multi na pewno wyjdzie patch,choć i bez niego gra się świetnie-szybkie wyszukiwanie meczów i absolutnie zero lagów. BTW.zdobywanie rang w multi jest świetnie pomyślane-szczególnie punkty ujemne do exp za ostatnie miejsca wreszcie trzeba walczyć o każdą pozycję,nawet jak się nie ma szans na zwycięstwo.No i nieźle odejmuje doświadczenia jeśli wyjdzie się z wyścigu w trakcie jego trwania.
Opublikowano 5 grudnia 200816 l Mam maly problem !!! Wczoraj zakupilem MS i odrazu po odpaleniu sprawdzilem tryb sieciowy , wszystko gralo jak nalezy zagralem kilka wyscigow i preszedlem do singla . Po jakims czasie chcialem ponownie wejsc w on-line i przywital mnie komunikat ze nie moze polaczyc sie z serwerem (DNS EROR) ?? wtf?? dzisiaj rano sprawdzalem i to samo mi wyskoczylo .
Opublikowano 5 grudnia 200816 l @ BOSMAN!! Jaki dostawca internetu i sposob podlaczenia PS3? mam neta z sieci osiedlowej , kabel bezposrednio do konsoli podpiety
Opublikowano 5 grudnia 200816 l To pewnie wina źródła internetu... ale możesz spróbować wpisać w PS3 DNS ze strony Open DNS http://www.opendns.com/ Ja wpisałem i mi pomogło. Mam neta z kablówki i też miałem w MS:PR DNS error.
Opublikowano 5 grudnia 200816 l To pewnie wina źródła internetu... ale możesz spróbować wpisać w PS3 DNS ze strony Open DNS http://www.opendns.com/ Ja wpisałem i mi pomogło. Mam neta z kablówki i też miałem w MS:PR DNS error. DZIEKI STARY dziala jak nalezy !!!
Opublikowano 8 grudnia 200816 l tez chetnie pogram od 19 jestem dostepny !! Moge grac do bialego rana!! PSN: bosmanekPL Edytowane 8 grudnia 200816 l przez BOSMAN!!
Opublikowano 8 grudnia 200816 l Jakby co to gramy Customy czy rankingowe (wtedy trzeba zapraszac = trzeba miec zainteresowanych na friend-liscie).