theGrimReaper669 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Szkoda ze nie zebralo sie ludzi do wspolnej gry kiedy MS byl jeszcze popularny.Moze jakies dlc cos w tym kierunku zrobi(O ile sie pojawi) Cytuj Odnośnik do komentarza
ziolo69 20 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Dobra, 25 brakujących casuali pękło. Ludzie, jeśli chcecie zrobić trophy z tymi wyścigami, to lepiej weźcie się za to teraz, bo czasami trzeba się sporo naczekać na grupkę 4 osób chętnych do grania. A podejrzewam, że z czasem będzie coraz gorzej. Co do DLC to ni widu, ni słychu jak na razie. Miał być drugi Burnout pod względem dodatków, a tu posucha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pawel_k Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a przypadkiem custom game nie zalicza jako casual jak damy opcje gry publicznej (bo chyba jest taka opcja) ? jeszcze jedna ranga online (aktualnie połowa brązu w rank 4) i mam nadzieję że po drodze wpadnie jak najwięcej zwycięstw do golda za "win 250 races" (aktualnie na stanie jest ich coś ok. 190) - i będzie moja pierwsza platyna ps. ziolo69 - nie jeździliśmy coś razem? Cytuj Odnośnik do komentarza
ziolo69 20 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 a przypadkiem custom game nie zalicza jako casual jak damy opcje gry publicznej (bo chyba jest taka opcja) ? jeszcze jedna ranga online (aktualnie połowa brązu w rank 4) i mam nadzieję że po drodze wpadnie jak najwięcej zwycięstw do golda za "win 250 races" (aktualnie na stanie jest ich coś ok. 190) - i będzie moja pierwsza platyna ps. ziolo69 - nie jeździliśmy coś razem? A i owszem, dostawałeś w kapsko. Szybko odpisuje. :] Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981_PL 0 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 dokladnie ja mam problem zeby zalapacsie na casual games naraziemam okolo25 a jak probuje sie z tym polaczyc to nie ma chcetnych Cytuj Odnośnik do komentarza
SUMO 3 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Chętnych do pogrania online, zapraszam we wtorki o 20:00 http://community.eu.playstation.com/playst...age.id=573#M573 Cytuj Odnośnik do komentarza
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Jak ktoś chce pograć online wysyłać invite'y na PSN kaczor_Kg_PL. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 (edytowane) do mnie tez wysłać invy Tomci__PL Tylko piszcie że chodzi o Motorstorm Edytowane 2 Lipca 2009 przez tomci23 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Hej! Mysle, ze z okazji nowych tras wypadaloby zorganizowac jakas sesyjke online w gronie forumowiczow. Co wy na to? Scigalibysmy sie w prywatnym pokoju. Dla mnie teoretycznie pasuje kazdy dzien wieczorem. Dzisiaj jest sobota, wiec moze tak... we wtorek lub w srode zeby bylo kilka dni na organizacje (lub ewentualne zapisy ). Piszcie ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pawel_k Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 (edytowane) ja się piszę gramy na trasach z dodatku Speed czy Adrenaline? proponuję speed - krótsze, mniej rozległe - będzie większa walka Edytowane 11 Lipca 2009 przez pawel_k Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Mysle, ze w miare mozliwosci na wszystkich Niestety z tego co widze chetni "wala drzwiami i oknami" Cytuj Odnośnik do komentarza
pleju 208 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Ja też jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Emet, pisze się, BTW festiwal zaliczony na złoto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 (edytowane) To jest nas 4. Juz mozna grac.. ale przydaloby sie jeszcze kilka osob Jakby co jaki dzien wam pasuje najbardziej? Ja proponuje wtorek - godzina 20. ps. Jak wszystko pojdzie dobrze, mozna (a nawet trzeba ) bedzie to powtorzyc ps2. raven20, czyli jedna (chyba, ze masz juz tez jakies inne zrobione ) z 4 najwiekszych przeszkod do platyny z glowy (zloty festival, duchy, legend, 3 wygrane pod rzad) Edytowane 12 Lipca 2009 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
pleju 208 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Ja najwcześniej dam rady w środę Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Hm.. to moze jesli sa chetni zrobimy 2 wieczory po kolei z MS? Wtorek godz 20 i Sroda godz 20. Kto moze byc jutro ten.. niech bedzie Kto na jutro sie nie wyrobi pojedzie w srode Cytuj Odnośnik do komentarza
gilek 3 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Ja się piszę na wieczorek z MS Dzień tygodnia dla mnie nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
nightrunner 6 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 OK, wtorek godzina 20.00 - będę Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Także chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 (edytowane) Mniej wiecej dzisiaj pogralismy.. jakies 2 godziny. Niestety pokoj musialem otworzyc bo "swoich" bylo tylko 5 (w tym ja ) z czego jechalo 4 bo pawel_k ma problemy z online niestety. Krotko.. Co z jutrem? Jedziemy o 20? Jesli tak to licze na wieksza liczbe osob niz dzisiaj... ps. head-sety mile widziane Edytowane 14 Lipca 2009 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pawel_k Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 no właśnie cholera wie o co chodzi ale po aktualizacji nie mogę zagrać online. do tego moje wyniki w speed weekend czy z timetrial nie aktualizują się. do wyścigu połączyło mnie po kilku próbach, po czym w pierwszym wyścigu zaraz po starcie wywaliło mnie po pierwszym dodatku nie mogłem grać online, ale myślałem że to wina serwerów bo ludzie wrócili do gry, tylko widzę że dalej są problemy... nie wiem o co chodzi - od pół roku konsola ta samo, łącze to samo, do tego ok. 25h spędziłem z ludźmi z forum w online walcząc wspólnie o platyny - i wywaliło mnie dosłownie parę razy. coś musieli ewidentnie skopać Cytuj Odnośnik do komentarza
gilek 3 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Ja musiałem odpuścić, bo miałem niespodziewaną przerwę w dostawie internetu. Dziś możemy pograć, tylko muszę trasy poznać lepiej, bo wczoraj jeździłem jak pipa Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 ja też jestem chętny na online, głównie na te śmieci do platyny potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Hmm, jesli bedzie sie szykowala jakas akcja online, to jestem chetny Cytuj Odnośnik do komentarza
Jaszczur 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 szukamy dwoch chetnych na zrobienie Ranked Streak - anyone? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi