Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Motorstorm Pacific Rift

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda ze nie zebralo sie ludzi do wspolnej gry kiedy MS byl jeszcze popularny.Moze jakies dlc cos w tym kierunku zrobi(O ile sie pojawi)

• Odpowiedzi 80
  • Wyświetleń 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobra, 25 brakujących casuali pękło. Ludzie, jeśli chcecie zrobić trophy z tymi wyścigami, to lepiej weźcie się za to teraz, bo czasami trzeba się sporo naczekać na grupkę 4 osób chętnych do grania. A podejrzewam, że z czasem będzie coraz gorzej.

Co do DLC to ni widu, ni słychu jak na razie. Miał być drugi Burnout pod względem dodatków, a tu posucha.

Opublikowano

a przypadkiem custom game nie zalicza jako casual jak damy opcje gry publicznej (bo chyba jest taka opcja) ?

jeszcze jedna ranga online (aktualnie połowa brązu w rank 4) i mam nadzieję że po drodze wpadnie jak najwięcej zwycięstw do golda za "win 250 races" (aktualnie na stanie jest ich coś ok. 190) - i będzie moja pierwsza platyna :)

ps. ziolo69 - nie jeździliśmy coś razem?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
a przypadkiem custom game nie zalicza jako casual jak damy opcje gry publicznej (bo chyba jest taka opcja) ?

jeszcze jedna ranga online (aktualnie połowa brązu w rank 4) i mam nadzieję że po drodze wpadnie jak najwięcej zwycięstw do golda za "win 250 races" (aktualnie na stanie jest ich coś ok. 190) - i będzie moja pierwsza platyna :)

ps. ziolo69 - nie jeździliśmy coś razem?

A i owszem, dostawałeś w kapsko.

Szybko odpisuje. :]

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

do mnie tez wysłać invy Tomci__PL

Tylko piszcie że chodzi o Motorstorm :)

Edytowane przez tomci23

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej!

Mysle, ze z okazji nowych tras wypadaloby zorganizowac jakas sesyjke online w gronie forumowiczow. Co wy na to?

Scigalibysmy sie w prywatnym pokoju.

Dla mnie teoretycznie pasuje kazdy dzien wieczorem.

Dzisiaj jest sobota, wiec moze tak... we wtorek lub w srode zeby bylo kilka dni na organizacje (lub ewentualne zapisy ;) ).

Piszcie ludzie.

Opublikowano

ja się piszę :)

gramy na trasach z dodatku Speed czy Adrenaline? proponuję speed - krótsze, mniej rozległe - będzie większa walka :)

Edytowane przez pawel_k

Opublikowano

Mysle, ze w miare mozliwosci na wszystkich ;)

Niestety z tego co widze chetni "wala drzwiami i oknami" :/

Opublikowano

To jest nas 4. Juz mozna grac.. ale przydaloby sie jeszcze kilka osob ;)

Jakby co jaki dzien wam pasuje najbardziej?

Ja proponuje wtorek - godzina 20.

ps. Jak wszystko pojdzie dobrze, mozna (a nawet trzeba :P) bedzie to powtorzyc ;)

ps2. raven20, czyli jedna (chyba, ze masz juz tez jakies inne zrobione ;) ) z 4 najwiekszych przeszkod do platyny z glowy ;) (zloty festival, duchy, legend, 3 wygrane pod rzad)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Hm.. to moze jesli sa chetni zrobimy 2 wieczory po kolei z MS?

Wtorek godz 20 i Sroda godz 20.

Kto moze byc jutro ten.. niech bedzie ;)

Kto na jutro sie nie wyrobi pojedzie w srode ;)

Opublikowano

Ja się piszę na wieczorek z MS :) Dzień tygodnia dla mnie nie ma znaczenia.

Opublikowano

Mniej wiecej dzisiaj pogralismy.. jakies 2 godziny. Niestety pokoj musialem otworzyc bo "swoich" bylo tylko 5 (w tym ja ;) ) z czego jechalo 4 bo pawel_k ma problemy z online niestety.

Krotko.. Co z jutrem? Jedziemy o 20?

Jesli tak to licze na wieksza liczbe osob niz dzisiaj...

ps. head-sety mile widziane ;)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

no właśnie cholera wie o co chodzi ale po aktualizacji nie mogę zagrać online. do tego moje wyniki w speed weekend czy z timetrial nie aktualizują się. do wyścigu połączyło mnie po kilku próbach, po czym w pierwszym wyścigu zaraz po starcie wywaliło mnie :/ po pierwszym dodatku nie mogłem grać online, ale myślałem że to wina serwerów bo ludzie wrócili do gry, tylko widzę że dalej są problemy... nie wiem o co chodzi - od pół roku konsola ta samo, łącze to samo, do tego ok. 25h spędziłem z ludźmi z forum w online walcząc wspólnie o platyny - i wywaliło mnie dosłownie parę razy. coś musieli ewidentnie skopać :/

Opublikowano

Ja musiałem odpuścić, bo miałem niespodziewaną przerwę w dostawie internetu. Dziś możemy pograć, tylko muszę trasy poznać lepiej, bo wczoraj jeździłem jak pipa :P

Opublikowano

ja też jestem chętny na online, głównie na te śmieci do platyny potrzebne

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

szukamy dwoch chetnych na zrobienie Ranked Streak - anyone?