Opublikowano 10 października 200915 l Sprawdziłem wszystkie szare wyścigi i w każdym mam 1st Czy te X-games liczą się jako wygrane jeżeli mam w nich 1st ?
Opublikowano 10 października 200915 l przyznam szczerze, że nie wiem. Throwdowny się na pewno nie liczą do tej setki. najlepiej będzie jak policzysz wszystkie eventy. jeśli jest ich równe 100, tzn. że ani X Games ani turniej CMR nie są liczone do tego acziwa.
Opublikowano 10 października 200915 l Hm, jak to jest. Przerwałem jeszcze 1 event (składający się z 3 wyścigów) i w statsach mam: 74 races / 70 wins. Po przejściu eventa nadal mam 4 'brakujące'. Dopiero później sprawdziłem, że achievement jest za wygranie 100 EVENT'ów. Czyli rozumiem, że w eventach składających się z kilku wyścigów mogę być drugi i wtedy i tak mi ten achievement ze 100 eventami zostanie zaliczony?
Opublikowano 10 października 200915 l no tak. tu chodzi o wygranie każdego jednego eventa w 'kampanii'/ każdego wyścigu nie musisz wygrywać. ważne żebyś na koniec serii wyścigów był na pierwszym miejscu.
Opublikowano 11 października 200915 l Pograłem trochę i stwierdzam, że nowy DiRT jest dużo lepszy od Shifta. DiRT to najlepszy arcade racer w jakiego grałem, zaś Shift to takie najgorsze niewiadomoco. Jedna rzecz jaka mnie irytuje w grze Codies to trochę przegięte poślizgi. Praktycznie na każdej powierzchni samochód zachowuje się jak na lodzie, w poprzedniej części było to lepiej rozwiązane.
Opublikowano 15 października 200915 l ktoś pobierał może te dwa dodatki do Dirt 2 po 400 każdy ? sensowne są ? oceny na XBL raczej mierne dostają.
Opublikowano 15 października 200915 l te dwa dodatki to nic innego jak "skróty". za jedynie 800 msp łącznie natychmiast odblokowujesz wszystkie trasy & samochody, co zresztą i tak zrobisz po prostu grając w tą grę. jak dla mnie @#$%^ warte. mam tylko nadzieję że wypuszczą jakiś sensowny dlc do tej zacnej gry, póki co w wacka tną.
Opublikowano 27 października 200915 l Pytanie do graczy on-line, czy jest jakaś możliwość stworzenia sobie samemu wyścigu czy tylko możemy dołączyć do losowo wybranych??? Jakoś nic nie widze w opcjach :confused: Podobnie nie wiem, kto wybiera ilość okrążeń, bo czasami jedziemy 2,3 a czasami 5....
Opublikowano 27 października 200915 l możesz co najwyżej stworzyć lobby z ekipą z grupy i wtedy stadem dołączyć do reszty. okrążenia to już random. tak działa world tour. w jam session jest więcej opcji do ustawień i możesz pobawić się tylko z ekipą bez obcych.