Snejk96 1 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 (edytowane) Wszystko jest ok tylko nie chce się x połączyć z internetem i xbox live wyskakuje błąd dns .POMOCY Edytowane 18 Lipca 2010 przez Snejk96 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Jak ci się ma z netem połączyc jak Live nie wykrywa ? rób wszystko jak w recenzji http://forum.onlinecenter.pl/showthread.php?t=1851 Najpierw adresy daj na AUTO , konsola sama wykryje jeśli nie to wpisz ręcznie i zapisz . Najpierw przetestuj połączenie XBOX-KOMP z poziomu konsoli .Jeśli wykryje PC to OK jak nie wykryje nic tez OK jak wywali błąd kombinuj dalej . Jak już masz poprawne połączenie X360-PC to w kompie w ustawieniach sieciowych gdzie masz (powinienieś miec 3 karty sieciowe 1 konsoli ,1 kompa ,1 od VPN wirtualna ) To na karcie któej masz NET czyli na VPN dajesz w ustawieniach udostęmnienie dla połączenia PC-X360 i śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk96 1 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 zrobiłem wszystko to co powiedziałeś i mam błąd w dns na x'ie.Robiłem to 5 godzin poddaje się niechce mi sie nie umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ksztyrix 6 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Co to znaczy ? spokojnie wystarczy 256mb co w obenych czasach jest naprawdę rzadkością . Ostatnio obchodziłem blokadę u jednego typa włąśnie na takim łączu . Pobranie mapek trochę trwało ale wszystko przebiegło poprawnie . Ja robiłem na megowym łączu i leciało jak krew z nosa, a po paru minutach było time out. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Ma ktoś vpn na Irlandię? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Siemka,mam problem ;] (chyba jak kazdy w tym temacie XD) ok,wiec oprzedlem blokade regionalna (pikus ;p ) sciagnalem gta san andreas,ucieszony odpalam i....gra posiada blokade regionalna o.O zonk jak odemnie do wawy XD mam jeden pomysl ale nie wiem czy to pojdzie,a mianowicie chce przypisac konto us na ktorym jest san andreas do jakiegos z wielkiej brytanii (gdzie jak wiadomo gry sa w palu) a na marketplace w uk jest san andreas. Podsumowująć jak podciagne konto US pod konto UK i sciagne gre jeszcze raz to jest możliwe że gra sciagnie się w wersji PAL ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 jesli "podciagniecie konta US pod konto UK" oznacza że chcesz zmienić konto z US na UK to mozliwe, że gra sciągnie sie w PALu ale jest jedno "ale" po zmianie konta na inny kraj nie kopiuje sie tzw "historia pobrań" wiec pobierajac jeszcze raz poprosi cie system o ponowne wydanie MP Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Nie da rady ,po migracji konta na inny kraj tracimy historie pobrań i licencje na zakupione rzeczu .Po przenosinach na UK bedziesz musiał wydać jeszcze raz msp . Ale cięzko było sprawdzić liste gier FREE REGION ,prawda ? teraz to pluj sobie w brodę Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Nie mam co sobie pluc w brode 45zl za 6000 pointsow i strata 1200 to nie aż taka tragiedia ;] dzieki za odpowiedz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Star 1 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 A moze jest ktos z Wroclawia kto potrafi obejsc blokade regionalna, probowalem kilka razy i nic z tego ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 a co ciebie interesuje ? zrób PL konto i wtedy pobierasz bez blokad Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Ale MSP może mieć na koncie z UK. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 to migracja na PL, punkty zostają Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Star 1 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Ale nie ma Dead Rising: Case 0 to raz a 2 probowalem kilkanascie razy i nie moge mustawic polonczenia wiec moze jest ktos mily i za browarka lub 2 pomoze mi tylko klucz sciagnac do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi