Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sons Of Anarchy [FX]

Featured Replies

• Odpowiedzi 405
  • Wyświetleń 38,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I to sie kur*a nazywa poprawne zakonczenie serialu, a nie ta spyerdolina jaka odstawili w Boardwalk Empire.   Muzyka i ostatnia scena, masakra, tempo, dialogi, czasami ich brak, wszystko pieknie dom

• Za(pipi)iocha ten kawałek, jest klimacik. Come Join the Murder - The White Buffalo & The Fo…: http://youtu.be/FltfjztIiAU

• Jaaaaaaaackie Boooy  

Opublikowano

Juz zapomnialem jaki cringowy był ten trzeci sezon z akcja w Irlandii, niech to sie szybko skonczy:wujaszek:

Opublikowano
W dniu 3.02.2020 o 13:26, maciucha napisał:

Jestem na 5 sezonie i już trochę nuży ten serial szczerze mówiąc. Wciąż fajny klimacik, ale ile razy można jechac schematem ktoś coś odpie.rdoli->retaliation->retaliation->chłopaki ida do pierdla->chłopaki nie mają ochrony w pierdlu-> coś się odpie.rdoli->wychodzą->retaliation->ktoś coś odpie.rdoli :dunno: 

W dniu 3.02.2020 o 13:29, krupek napisał:

Do tego konflikty przez nieporozumienia, motyw, że każdego każdego wali w ch.uja  i Jax powtarzający I MUST PROTECT MY CLUB AND MY FAMILY.  W tych aspektach jest trochę przesadzone. No, ale i tak polecam do końca zmęczyć, bo mimo wszystko, jest ciekawie. No i dla finału warto, bo jest specyficzny...

Pokaż ukrytą zawartość

... tak naprawdę tocringe jak ch.uj

W dniu 15.03.2020 o 22:24, krupek napisał:

Żenujący finał to mało powiedziane, moim zdaniem. Mi trochę zepsuł finalne wrażenie.

Podpisuje się pod tym, te dwa ostatnie sezony już mocno męczyły. Sojusz z tym, potem z tamtym, znowu sie godzimy, potem znowu kosa i tak 7 sezonow.

Ostatni odcinek szkoda gadac, mogli to skonczyc na

Spoiler

egzekucji Gemmy

Dobrze, ze chociaz Juice

Spoiler

dostał kose, na początku go nawet lubiłem, potem zrobili z niego płaczliwą pizde

Opublikowano

Ja tego serialu nie byłem w stanie skończyć, wyłączyłem się gdzieś na początku 7 sezonu. Poziom żenady i znużenia tym światem przekroczył limity. Nie zamierzam wracać, serial do zapomnienia.

Opublikowano

Podobny styl tych sojuszów na zmianę z zabijaniem i robieniem za plecami jest w Snowfall i też mało satysfakcjonującym finałem się kończy.