Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mój pierwszy calak

Featured Replies

• Odpowiedzi 159
  • Wyświetleń 16,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To ja zrobię taki wjazd i na znak przyjaźni achievementowo/trofeowej napiszę, że mój pierwszy CALAK/PLATYNA/ZALICZENIE/PEŁNOŚĆ/SKOMPLETOWANIE/ŁOTEWA to Burnout Paradise, inna sprawa, że trofea w tej grze są łatwiejsze niż achievy ;D

Opublikowano

dlatego iz mniej wymagaja od gracza w BP :P

Edytowane przez signap

Opublikowano

Hitman: Blood Money. Właściwie to cały problem sprowadzał się do 5 silent assasinów na najwyższym poziomie trudności - bez sejwów i bez radaru. Dało rady, satysfakcja jak cholera :]

Opublikowano

Assasin's Creed - flagi potrafiły wkurzyć ale jestem z siebie dumny. :D

Arcade - Worms

Opublikowano

Fight night round 3 zdobyłem calaka nawet o tym nie wiedząc bo to była jedna z pierwszych gier na x0 i nie wiedziałem o istnieniu achievementsów miał bym w cod 4 ale nie chce mi się szukać komputerów i miał bym wykonaną misje w samolocie na veteran tylko mnie zabił ostatni koleś w samolocie bo biegłem miałem 5 sekund i czystą drogę biegnę a tu koleś wyskakuję 3 kulki i padłem od tego momętu już nie chciało mi się grać w cod 4 ;p ogólnie to nie gram dla aczivów jak mi się gra nie podoba to nie gram dla przymusu żeby dostać jak najwięcej aczivów tylko ją odkładam albo wymieniam a jak mi się podoba to coś tam próbuje wycisnąć ale jak są jakieś skomplikowane to odpadam :P

Opublikowano

Pierwszy był Bioshock (1100 GS :D), całkiem niedawno wpadł Fallout 3. W arcady nie grywam :P

Opublikowano

Pierwszy mój calak to Bully: Scholarship Edition

Wielkimi krokami zbliza sie nastepny, bardzo łatwy: Colin McRae Dirt; jeszcze tylko kilka mil do przejechania i będzie full :)

Opublikowano

Assasin's Creed. Nigdy więcej flag, bleee

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prince of Persia ;) Co do calakowania Assassina zabrakło mi jednej flagi i narazie nie mam siły do niej wracać :catfight:

• 2 tygodnie później...