Opublikowano 21 stycznia 201015 l ostatnio: sweterek hm czarny szpic - 5 zł czarna koszula hm - 4 zł cardigan big star -13 zł cardigan pierre cardin - 3 zł spodnie LEE powell - 20 zł spodnie LEE (jakies tam;p) - 5 zł spodnie ACNE - 5 zł spodnie denim CO skinny fit - 10 zł spodnie DIESEL - 2 zł spodnie HM x2 - 5 zł spodnie HUGO BOSS ORANGE - 18 zł plecak adidas oldschool - 1 zł jak widac, fortune wydalem hehehehe :PP najbardziej ejstem happy z bossa i acne, no ku,rwa szmateksy rządzą
Opublikowano 21 stycznia 201015 l Gdzie wy macie takie lumpy? U mnie 99,9% to szmaty do podłogi i naprawdę ciężko coś dobrego znaleźć. A może źle patrzę?
Opublikowano 21 stycznia 201015 l czasem tak wlasnie jest, ze lazisz i sam szit... ale czasem los sie usmiecha no i ku.rwa wisza ladne szmaty XDD raz chudo, raz grubo, proste u mnie w miasteczku 10 .000 ludzikow jest chyba z 7-8 szmateksów, wczoraj otworzyli nowy. w nim wlasnie dzis nalazlem jak nowe jeansy hugo bossa. jeszcze trochę pozbieram stuffu i wystawie na allegro
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Nie masz jakiś fajnych ruraczy do sprzedania ? Od jakiegoś czasu tez praktykuje wypady do lumpa , wczoraj dorwałem koszuleczkę Hard Rock Cafe za 2zł.Najbardziej mnie boli to ,ze za uja nie mogę dorwać jakiś ciekawych spodni , same damskie albo jakieś łachy
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Teraz raczej spodni rurek nie mam na sell, wiekszosc chce sobie zostawić ;]] 5
Opublikowano 23 stycznia 201213 l Nie wie ktoś czy istnieje spis lumpów online? Taki bardziej aktualny niż na http://www.lumpeksy.pl/ , bo tam to posty z 2006r. są. banny?
Opublikowano 24 stycznia 201213 l (pipi). Znacznie ułatwiłoby mi to poszukiwania Jakbyś na takie coś trafił, to podrzuć adres, z góry dzięki!
Opublikowano 25 stycznia 201213 l Nie wiedziałem, że między lumpeksiarzami jest taka zaciekła rywalizacja...
Opublikowano 25 stycznia 201213 l pod lumpeksem panują zasady jak w mięsnym w glębokim PRL-u, surwajwal of de fitest
Opublikowano 25 stycznia 201213 l jak jade do pracy przejeżdzam obok jednego z najpopularniejszych w stolicy lumpeksów, zawsze w środy o 9 stoi cała gromada hipsterów "bo nowa dostawa" śmiesznie to wygląda jak koło 30 kolorowo ubranych ludzików szturmuje małą dziuplę 5X5 metrów.
Opublikowano 26 stycznia 201213 l W Kielcach powstał największy lumpex jaki widziałem, ogromna hala, idzie kraść jak szalony(brat raz wyniósł zabawkę w kapturze dziecka hihihi). Myślę, że gdyby Banny tam wszedł wpadłby w niezłe tarapaty finansowe. Btw sam mam kilka ciuszków z tego szmatexa - i są całkiem ok.
Opublikowano 26 stycznia 201213 l chwalisz sie, ze Twoj brat kradnie? no offence, ale stary(!) ostatnio nic w szmatach nie znajduje, nie mam czasu na to.
Opublikowano 26 stycznia 201213 l chwalisz sie, ze Twoj brat kradnie? no offence, ale stary(!) zabawki z lumpexu, po 3zl
Opublikowano 12 lutego 201213 l nigdy nie byłem i nie zamierzam być w lumpie, ale zastanawiam się nad kupnem czegoś używanego na allegro. czy jestem normalny?
Opublikowano 12 lutego 201213 l No nie wiem, ja tam kupuję używane ciuchy z allegro i jakoś nie czuję się z tym dziwnie, ale normalny nie jestem na pewno...