Opublikowano 24 stycznia 200916 l Autor A ja z Evilem to jak (pipi)a kot i pies... Ja założe=on nie wejdzie On założy=ja nie wejdę Pan X założy i ja wejdę=on nie wejdzie Pan X założy i on wejdzie=ja nie wejdę WTF? O__o
Opublikowano 24 stycznia 200916 l Juz powinno byc okej.Pogrzebalem troszke i NAT juz jest jak powinien wygladac.
Opublikowano 25 stycznia 200916 l Hehe, ZERATUL o której dziś? Mi pasuje jakoś o 20 polskiego czasu, nie wiem jak innym? (chyba o 14 u Ciebie) Co do samej gry wczoraj to było całkiem, całkiem. Na nowo sobie przypomniałem, że nie mam talentu wokalnego .
Opublikowano 25 stycznia 200916 l Jak mi zacznie działać headset przy gitarze to dzisiaj gitara, ew. perka. A zapewne od jutra wokal \m/
Opublikowano 25 stycznia 200916 l Autor Hehe, ZERATUL o której dziś? Mi pasuje jakoś o 20 polskiego czasu, nie wiem jak innym? (chyba o 14 u Ciebie) Co do samej gry wczoraj to było całkiem, całkiem. Na nowo sobie przypomniałem, że nie mam talentu wokalnego . Mi tak samo :> o 20 mogę grać.
Opublikowano 6 lutego 200916 l dziewczyna dzwonila ze perka mike i druga gitarka doszla takze moge grac dzis:D:D:D:D:D na razie podejrzewam ze na medium bo noobik ze mnie chociaz spiewac pewnie moge na czyms wyzej:P
Opublikowano 12 lutego 200916 l Autor Dobra, kto jest chętny na piątek/sobotę na zrobienie achieva za impossible band challenge i 90 sek. overdrive. Koniecznie 4 osoby muszą być. 1. Pelipe- "Fszystko"
Opublikowano 12 lutego 200916 l Ja sie pisze. Od jutra, jak wroce z egzaminu bede na livie praktycznie caly dzień czyli mozna mnie atakowac. Przy okazji trzeba mi achieva za aratowanie kogos 3 razy. Wyslij mi FR
Opublikowano 14 lutego 200916 l Witam wszystkich. Niedługo powinna dojść do mnie paczuszka z RB2, więc chętnie pogram online. Mam tylko gitarke i moim ulubionym poziomem jest medium więc jeśli są tacy jak ja co nie do końca wymiatają to chętnie razem pogram Mój nick na xbl: Plesniak 18
Opublikowano 30 czerwca 200915 l U pogrzebaliście ten temat... nie ładnie Ja się piszę na czwartek lub piątek, bo mają mi monterzy kabelek od neta puścić do drugiego pokoju. Póki co mogę grać na Medium... A i czy ma ktoś z was kodzik na 48h XBL GOLD ? Jak nie to robię XBL na 3 profilu ;D Tak więc GT podam jak będzie ok wszystko Byłbym zapomniał, gram tylko na gitarce Edytowane 30 czerwca 200915 l przez sroxer
Opublikowano 30 czerwca 200915 l U pogrzebaliście ten temat... nie ładnie Ja się piszę na czwartek lub piątek, bo mają mi monterzy kabelek od neta puścić do drugiego pokoju. Póki co mogę grać na Medium... A i czy ma ktoś z was kodzik na 48h XBL GOLD ? Jak nie to robię XBL na 3 profilu ;D Tak więc GT podam jak będzie ok wszystko Byłbym zapomniał, gram tylko na gitarce Tutaj raczej nikt ci nie odpowie W Grach Muzycznych w dziale Muzyka Gracza znajdziesz więcej osób na pewno.