Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 330,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chodził za mną od jakiegoś czasu i wychodził, Lorus rm329fx9, bransoleta i dwa paski, miałem na ręku w salonie i wygląda kapitalnie. Na jutro powinien dotrzeć.

• Dobrze, że w zeszłym roku nie kupiłem PRX'a, a było blisko, bo teraz wleciał taki sztos ice blue, że poleciało zamówienie od razu i mam nadzieje, że szybciej przyślą niż docelowe 4 tyg.

• Na 40 urodziny sprawiłem sobie to cudeñko. Zakochałem się od 1szego spojrzenia na wystawie. Nie schodzi z łapy od 3 tyg. Butelkowa zieleń jest hipnotyzująca.  

Opublikowano

kamaz to joke? bo jest mega ujowy :P

moj ideal zegarka.

21671.jpg

drogi jest, ale lubie zegarki w taki stylu, bez 1873681 wskazówek, 14132 wyswietlaczy, wielkosci big bena i paska przypominajacego stalowe kajdany.

ten jest prosty, elegancki, prosty, elegancki i jeszcze raz prosty :)

a tak wogole to tu masz podobny temat :)

http://www.psxextreme.info/index.php?showt...1920&st=100

Edytowane przez wielad

Opublikowano

65qolpqg72lxvev4mbwd.jpg

Nie podoba mi sie, niabanalny jest :)

Opublikowano

to jest zegarek binarny? kurde nie rozumiem idei takich zegarkow, fajne sa i ciekawe to ten np wyglada niesamowicie i bardzo mi sie podoba, ale ja siedze nad tym 10minut i nie potrafie odczytac godziny :P niby jest tam 9.28 ale skad mam wiedziec ze to nie jest 67godzina i 95minuta :)

juz widze jak ktos mnie pyta o godzine na przystanku:

"przepraszam ktora godzina

-yyyy chwieleczke tylko oblicze to...to bedzie plus dwa.....a to w nawiasie...to bierzemy pod kreske...yyy ma pan kartke i dlugopis?..."

Opublikowano
to jest zegarek binarny? kurde nie rozumiem idei takich zegarkow, fajne sa i ciekawe to ten np wyglada niesamowicie i bardzo mi sie podoba, ale ja siedze nad tym 10minut i nie potrafie odczytac godziny :P niby jest tam 9.28 ale skad mam wiedziec ze to nie jest 67godzina i 95minuta :)

-yyyy chwieleczke tylko oblicze to...to bedzie plus dwa.....a to w nawiasie...to bierzemy pod kreske...yyy ma pan kartke i dlugopis?..."

to nie wygląda na binarny chyba. Binarne mają po 6 lini, po 2 na godzine,2 na minuty i 2 na sekundy (+ jakies wariacje).

A przeliczanie binarek na decymale nie jest trudne - zwykłe dodawanie i mnożenie (przykład : binarne '111' to decymalne '7' bo 1*2^2 + 1*2^1 + 1*2^0 = 4 + 2 + 1 =7). Tak gwoli ciekawostki ;)

Opublikowano

to nie wygląda na binarny chyba. Binarne mają po 6 lini, po 2 na godzine,2 na minuty i 2 na sekundy (+ jakies wariacje).

A przeliczanie binarek na decymale nie jest trudne - zwykłe dodawanie i mnożenie (przykład : binarne '111' to decymalne '7' bo 1*2^2 + 1*2^1 + 1*2^0 = 4 + 2 + 1 =7). Tak gwoli ciekawostki ;)

rotfl :P to serio zeby odczytac godzine z takiewgo zegarka musial bym miec kartke dlugopis kalkulator i jakies 30minut wolnego czasu bo starszny matol z matmy jestem.

Opublikowano

to jest zegarek do lansu, mierzenie czasu to poboczna funkcja, na komorce masz godzine :)

Opublikowano

Tissot-PR-50-Titanium-1.jpg

szwajcarski, prosty i tytanowy. czyli fajny.

Opublikowano

ten mi sie podoba

Opublikowano

skorzany pasek i biore, nie lubie tych metalowych :)

Opublikowano
no to gugluj tissota pr 50.

faktycznie,

_34.1.421.53.jpg

_34.1.421.14.jpg

500zl, nawet cena nie jest jakas tragiczna.

Edytowane przez wielad

Opublikowano

Jak wiesz jak odczytać godzine na binarnym to możesz to robić r ównie szybko jak na zwykłym.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

od komunii mam jakis seiko, pamietam tylko ze z usa byl sciagany bo u nas wtedy bieda byla, teraz planuje sobie

http://allegro.pl/item589579181_zegarek_fo...ysylka_0zl.html

taki kupic, jakos podobaja mi sie te szerokie paski.

Opublikowano

Ja już z półtora roku mam taki oto zegarek:

66f58d35cb1ae600aca5baa3809091da.jpg

Dałem za niego 200 zł, więc bajerów nie ma, ale i tak jest fajny. ;) Bateria trzyma podobno 10 lat (czyli zdążę zmienić zegarek zanim mi przestanie chodzić, hehe), a sama tarcza ma imitować włókno węglowe. Brakuje mi w nim tylko podświetlenia, następnym razem będzie to jednym z głównych czynników przy wyborze zegarka na rękę.

Pierwszy mój post w grupie, cześć. :)

Opublikowano

26c1feef3d5f164b.jpg

prostota.

Opublikowano

Ja bzm chcial prosty zegarek, ze skorzanym paskiem i widocznym mechanizmem :)

Opublikowano

No czad. Masz w nim międzymiastowe?

Edytowane przez Torpsz